Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire  (Pročitano 162172 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
al moze neko da mi objasni postupak kupovine tel u telenoru??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 95
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
@cvrle_bg
slobodno mi ti posalji mapu kad god si raposlozen  Smile

@marenovac
E ovako ovde imas ponudu i cene tog telefona:
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/eShop-Telefoni/Mobilni-telefoni/?eshop&do=phone_info&phone_id=249
Cena zavisi naravno od paketa koji biras i duzine ugovorene obaveze, a onda tu cifru mozes da platis na 6 mesecnih rata bez kamate.

Sto se tice odabira paketa moja preporuka je da uzmes neki od ovih Prenesi Plus paketa, a ako planiras neki drugi onda racunaj da ce ti trebati jos 300 dinara mesecno za onu KLIK uslugu. Po mom misljenju uzimanje ovog telefona bez povoljnije cene GPRS-a je suludo.
E sada ako nisi njihov postpaid korisnik onda ce morati da izvrse proveru kreditne sposobnosti. Meni su prvo rekli da se to radi samo u slucaju ako telefon uzimas na onih 6 rata, medjutim na kraju je ispalo da svejedno tu proveru rade kada potpisujes sa njima taj postpaid ugovor. Ja to nisam radio, ali mislim da ti je potreban ziro racun i neka sredstva na njemu.
I to ti je to, potpisujes sa njima ugovor, gde se obavezujes da ces biti njihov korisnik po odredjenom paketu narednih godinu ili dve.
Takodje, ako imas vec njihov prepaid broj mogu odmah da ti taj isti prebace za postpaid. Kada te prebace na postpaid neces biti dostupan 2 sata i posle je sve standardno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Apple iPhone
al moze neko da mi objasni postupak kupovine tel u telenoru??

To pitanje ide ovde - http://forum.burek.com/telenor-062063-pitanja-i-odgovori-t234081.html
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 63
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC Desire 2.2
Odličan telefon. Kupljen pre par dana u Telenoru sa 2.2 Froyo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC Desire
Da li se nekom desilo da je nedostupan sa ovim telefonom? Meni se vec par puta desilo da mi stigne poruka o propustenim pozivima, a sad me drug dvaput zvao i bio sam nedostupan, a telefon upaljen sa ok prijemom. Zivim u Zemunu i nikad pre nisam imao problema sa prijemom.
IP sačuvana
social share
Ko uci znace, ko se snadje imace.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.200
mob
SonyEricsson Xperia Ray
Na kojoj si mrezi? Meni se u Jagodini desavalo da budem nedostupan kada mi je telefon na 3G mrezi kod MTS-a. Kad je na 2G nije nikad bilo problema. To je na HTC Tattoo-u. Mozda je nesto do mreze ako si i ti na MTS-u.
« Poslednja izmena: 16. Nov 2010, 21:08:56 od lukic04 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC Desire
Nisam na MTS, kod Telenora sam. Pre neki dan se desilo oko 4-5 popodne, pa sam pomislio da nije opterecna mreza, ali danas se desilo oko 8 uvece i to dva propustena poziva. Ja to ne iskljucujem, meni stoji fabricki onako 3g mreza i sve ostale na koje se konektuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Bravo
Meni se ne desava, osim kad sam na mestima sa vrlo slabim signalom/bez signala (sto je i logicno) ili mi je telefon u 2G rezimu (GSM) a koristim net intenzivno - ovo se desava na svim telefonima (svim koje sam imao - Java, Symb, WinMo, Android...) zbog nekih mana/propusta u GPRS/EDGE tehnologiji.

Mozda je kod tebe i problem na mrezi - ocekuj da ces biti nedostupan ako se npr. doradjuje bazna stanica, ili je crkla BS najbliza tebi pa primas signal sa neke udaljene, ili je u toku neka akcija Telenora zbog koje je mreza opterecena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC Desire
Aha, hvala na informaciji, nadam se da se vise nece ponavljati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nokia rulez! (bilo nekad)

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 602
Zastava Krusevac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Apple iPhone 4
Da li je neko mozda probao da skida mp3 preko default browsera sa npr zippyshare-a ili nekog drugog sajta? Meni krene odbrojavanje za download a kad kliknem samo mi izbaci unknown file ili tako nesto... Znam da postoje programi za skidanje muzike ali mi to nije to, nekad izbaci kratke bzvzz verzije a nekad i ne nadje pesmu pa bih voleo da mogu to da resim manuelno preko browsera... Smile
IP sačuvana
social share
Yesterday is yesterday,
if we try to recapture it
we will only lose tomorrow!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.