Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire HD  (Pročitano 156607 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7253
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Sagem S6 & Lumia 9
Aco kaži m dali Revolution ima neki od tih jezičkih paketa?

Ako Mislis na Language & Keyboard ima Hrvacki

Da kazem samo da Baterija Isto mi traje kao kod Oficijalni Rom

IP sačuvana
social share
https://SecreLocal.com - Chat Local Girls Free - No Verify - Anonymous Adult Dating -   Secret Chat Dating
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
HTC dezire HD, 5800
i kod mene je bilo tako prvih nekoliko punjenja. posle se baterija ponašala onako kako sam i napisao ( jedan ipo do dva dana u zavisnosti od koristenja). ja sam isključio sve automatske sinhronizacije i pozadinske podatke tako da svaka akcija na netu ide manuelno. isključio sam i animacije. moguće da zbog svega toga i baterija traje duže. jesi li overklokovao CPU ili koristiš redovnih  1GHz?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7253
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Sagem S6 & Lumia 9
Koristim redovnih  1GHz,a sam zaboravio da kazem da i Live Wallpaper mi je na deskopu,Ali nisam zadovoljan od Baterije ,mislim da isto je kao kod Oficijalni koi sam Koristio,ali dobro sta je tu je.....
IP sačuvana
social share
https://SecreLocal.com - Chat Local Girls Free - No Verify - Anonymous Adult Dating -   Secret Chat Dating

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 247
Zastava Srbija, Beograd, Dorcol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Instalirao sam Android Revolution HD 4.0 β 2 | Gingerbread & New HTC Sense 2.1 | Android 2.3.2 sa  XDA i nesto nisam bas zadovoljan. Koristim taj ROM dva dana i sto se tice baterije nisam nesto primetio da duze drzi mada je mozda jos rano. Najveca zamerka mi je sto fon nekako sporije radi, kad pomeram izmedju ekrana ima mili sekund pauze pa i pri otkljucavanj itd.
Upravo skidam leedorida pa cu njega da probam a skiuo sam i Android Revolution HD 3.2 pa cu i njega posle Lee-a probati  Smile pa koji se najbolje pokaze ostaje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
HTC dezire HD, 5800
Koristim redovnih  1GHz,a sam zaboravio da kazem da i Live Wallpaper mi je na deskopu,Ali nisam zadovoljan od Baterije ,mislim da isto je kao kod Oficijalni koi sam Koristio,ali dobro sta je tu je.....
Aco ,nebih da puno pametujem ali sam siguran da ima rešenja. Ako bih rekao kako ja koristim telefon bilo bi glupo jer svako ima svoj ukus i svoje zahteve. Live Wallpaper svakako vuče nekih 20% baterije ali svakao izgleda fantastično, automatska ažuriranja su kavalitet ovoga telefona i treba ih koristiti ali i ona vuku dosta baterije itd itd. ja sam se opredeli da telefon bude bez toga i zbog tooga mi i baterija traje duže. Znači stvar izbora.
međutim ipak mislim da baterija sa kvalitrtnim kernelom MORA trajati bar dan ipo bez obzira na akcije koje su aktivirane. Snimi aplikaciju "curent widget" i sa njom prati bateriju i onda ćeš sazneti gde to telefon vuče bateriju.

Za: Alantin
Android 2.3 za DHD je u test fazi tako da se nemože od njega očekivati prava slika Gingerbreada. ja čekam oficialni ROM jer kako vidim niko se ne hvali  (pa čak ni autori rom-ova) sa kvalitetom. Još je to sva bagovito do bola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7253
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Sagem S6 & Lumia 9
Aco ,nebih da puno pametujem ali sam siguran da ima rešenja. Ako bih rekao kako ja koristim telefon bilo bi glupo jer svako ima svoj ukus i svoje zahteve. Live Wallpaper svakako vuče nekih 20% baterije ali svakao izgleda fantastično, automatska ažuriranja su kavalitet ovoga telefona i treba ih koristiti ali i ona vuku dosta baterije itd itd. ja sam se opredeli da telefon bude bez toga i zbog tooga mi i baterija traje duže. Znači stvar izbora.
međutim ipak mislim da baterija sa kvalitrtnim kernelom MORA trajati bar dan ipo bez obzira na akcije koje su aktivirane. Snimi aplikaciju "curent widget" i sa njom prati bateriju i onda ćeš sazneti gde to telefon vuče bateriju.

Nije problen nista ne pametujes sve je OK za tvoje predloze i preporuke i slazemse sa sve sto si rekao ,ali ja obozuvam da mi bude Live Walpaper i sve sto sam nabrojao i non stop mi je na 3G ,ali dobro
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
HTC dezire HD, 5800

Nije problen nista ne pametujes sve je OK za tvoje predloze i preporuke i slazemse sa sve sto si rekao ,ali ja obozuvam da mi bude Live Walpaper i sve sto sam nabrojao i non stop mi je na 3G ,ali dobro
druže ako je to tako onda uživaj jer zbog toga i kupujemo ovakve telefone, zar ne.I svakako je, ne bolje nego zgodnije da baterija traje jedan dan nego jedan ipo dan jer kada se potroši na pola dana a nisi kući onda je baš nezgodno.
« Poslednja izmena: 18. Mar 2011, 21:08:20 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 247
Zastava Srbija, Beograd, Dorcol
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
goran.ristovic nije bas toliko bagovita ali ima nekih sitnica tj. najveca mi je zamerka sto ima lagove sa vremena na vreme.
Baterija mi drzi oko dan, sve zavisi koliko ga maltretiram ali tako mi je bilo i na oficijalnom ROM-u . Takodje i na obicnom dizajeru mi je slicno trajala baterija.
Probacu neki drugi ROM jer na ovom ne moze CPU da se overklokuje.
Sad sam video da ima i MIUI ROM pa cu verovatno njega probati za par dana.

Pogledajte ovaj radio http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=996630

Trebalo bi da baterija duze drzi i sl.
Nisam ga jos testirao
« Poslednja izmena: 19. Mar 2011, 11:35:35 od alantin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7253
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Sagem S6 & Lumia 9
Ja sam Se Vratio na Zadnji Oficijalni Rom i mislim da cu na njega ostati dok ne izage Novi Oficijalni
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
HTC dezire HD, 5800
goran.ristovic nije bas toliko bagovita ali ima nekih sitnica tj. najveca mi je zamerka sto ima lagove sa vremena na vreme.
Baterija mi drzi oko dan, sve zavisi koliko ga maltretiram ali tako mi je bilo i na oficijalnom ROM-u . Takodje i na obicnom dizajeru mi je slicno trajala baterija.
Probacu neki drugi ROM jer na ovom ne moze CPU da se overklokuje.
Sad sam video da ima i MIUI ROM pa cu verovatno njega probati za par dana.

Pogledajte ovaj radio http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=996630

Trebalo bi da baterija duze drzi i sl.
Nisam ga jos testirao
[/quot

budi oprezan sa Radiom koji hoćeš da instaliraš jer je on koliko znam za Android 2.3  te nebi mogao da ide na bilo koji rom  2.2. proveri još jednom ovo što sam ti rekao.
 Za leedroid imam samo reči hvale a kada još instaliraš njegov odgovarajući kernel i uradiš overklok do 1.5 GHz  videćeš razliku. sa marketa skini i instaliraj Quadrant benčmark i tu ćeš videti analizu i razliku on konkurentnih uređaja

Za Acu
dali si probao nešto da radiš sa temema na androidu? pitam te jer si sa symbianom radio ekstra stvari. kada bi to ili slično mogao da uradiš i na androidu bio bi ne master nego master nad masterima. imaš podršku i eventualnu pomoć (onoliko koliko ja znam) ako kreneš u tavo nešto.
« Poslednja izmena: 19. Mar 2011, 21:16:49 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.