Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire HD  (Pročitano 156447 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 247
Zastava Srbija, Beograd, Dorcol
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
goran.ristovic taj radio je izvucen iz gindzerbredovog rom-a ali koliko sam citao iskustva ljudi koji su ga fleshovali dolicno radi na leedroidu 2.2.2

Ubacio sam ga i za sad ne primecujem neku znacajnu razliku, mozda mi manje vuce bateriju kad koristim wifi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
HTC dezire HD, 5800
goran.ristovic taj radio je izvucen iz gindzerbredovog rom-a ali koliko sam citao iskustva ljudi koji su ga fleshovali dolicno radi na leedroidu 2.2.2

Ubacio sam ga i za sad ne primecujem neku znacajnu razliku, mozda mi manje vuce bateriju kad koristim wifi.
ok. samo sam ti rekao da proveriš. znam da je to radio iz 2.3 pa otud i upozorenje. međutim ako si ubacio taj radio i on radi onda je to to.
vidim da si instalirao Leedroid. kaži mi kako si zadovoljan sa njim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 247
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
Nisam ubacio leedroida, planiram, trenutno koristim Android Revolution HD 4.0 β 2 Android 2.3.2 i svidja mi se ali hocu da probam i 2.2 rom-ove.

Koji ti ROM koristis i koje si do sad probao?
Koji je po tebi najbolji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
HTC dezire HD, 5800
Nisam ubacio leedroida, planiram, trenutno koristim Android Revolution HD 4.0 β 2 Android 2.3.2 i svidja mi se ali hocu da probam i 2.2 rom-ove.

Koji ti ROM koristis i koje si do sad probao?
Koji je po tebi najbolji?
isprobao sam sve ROM-ove LeeDroid, zatim Android revolution 3.2, Core Droid v4.5 GingerBread i CoreDroid v2.2.
trenutno koristim LeeDroid 2.2.2 + leedroid kernel 2.2.8 + Kalagas_ Mixed_themes za LeeDroid i veoma sam zadovoljan
Nisam bio zadovoljan ni sa jednim V2.3 GingerBread jer mi je smetalo lagovanje a i WiFI mi je povremeno bio nestabilan. dužim korištenjem tog ROM-a otkrilo bi se još što šta ali nism imao strpljenja. sačekat ću oficijalni V2.3 i neki ROM za njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.4
mob
Apple iPhone
Desire HD od sad može da čita USB uređaje

Na Google Nexus One telefonu već duže vreme postoji mogućnost hakovanja da podrži USB Host Driver, koji pruža korisnicima mogućnost priključivanja USB tastature, eksternog monitora, web kamere itd. Sada je član XDA Foruma sa nikom bergfex napravio port za HTC Desire HD.

Na žalost, kao i sa originalnim drajverom za Nexus One, korišćenje ovog drajvera onemogućuje USB funkcionalnost priključivanja telefona kao mass storage uređaja. Na sreću kernel može biti učitan kroz fastboot boot, što znači da će se prvi restartom sve vratiti u normalu.

Ja još nisam testirao ovu funkcionalnost, ali čim nabavim potrebne kablove, pozabaviću se novom funkcionalnošću. Ako imate DHD i želite da probate, posetite temu na XDA o ovome.

A očekujem da ću ovo uspeti da izvedem.

Izvor
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
HTC dezire HD, 5800
Desire HD od sad može da čita USB uređaje

Na Google Nexus One telefonu već duže vreme postoji mogućnost hakovanja da podrži USB Host Driver, koji pruža korisnicima mogućnost priključivanja USB tastature, eksternog monitora, web kamere itd. Sada je član XDA Foruma sa nikom bergfex napravio port za HTC Desire HD.
Pa hajde kad probaš napiši nam šta sve treba i kako se radi pa da vidimo..

Na žalost, kao i sa originalnim drajverom za Nexus One, korišćenje ovog drajvera onemogućuje USB funkcionalnost priključivanja telefona kao mass storage uređaja. Na sreću kernel može biti učitan kroz fastboot boot, što znači da će se prvi restartom sve vratiti u normalu.

Ja još nisam testirao ovu funkcionalnost, ali čim nabavim potrebne kablove, pozabaviću se novom funkcionalnošću. Ako imate DHD i želite da probate, posetite temu na XDA o ovome.

A očekujem da ću ovo uspeti da izvedem.

Izvor

napiši na šta treba od kablova (ne razumem) i kako to probati pa da probamo i mi
« Poslednja izmena: 21. Mar 2011, 22:15:14 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.4
mob
Apple iPhone
Nemam pojma, ja sam samo preneo vest Smiley
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2

napiši na šta treba od kablova (ne razumem) i kako to probati pa da probamo i mi

-što se tiče kablova,treba ti micro usb na usb (kao kod TG01) i tih kablova ima u radnjama (nije problem da se nadju), a što se tiče softvera,lepo piše u Mikele-ovom postu,pa se potrudi malo sam...

Ako imate DHD i želite da probate, posetite temu na XDA o ovome.

-probaću i ja (imam kod sebe potreban kabal) ,jer ako funkcioniše na DHD,za sigurno će funkcionisati i kod mene.
     Medjutim,mogu jednu od "mana" u napred da predvidim...    99% sam ubedjen ,da srče bateriju u ne normalnim količinama !!!!   To me neće iznenaditi,jer to očekujem.... Smile 

Još nešto da dodam... hardverska tastatura (miš) je dobro došao dodatak, ali flash memory je pravi HIT...  Mnogo dobra fora... Kupite flash od 32gb ,koji vučete kao privezak sa sobom i u svakom momentu ga možete spojiti sa svojim telefonom,koji će to videti kao externi hard disc. Sa Flesha će se normalno čitati sve podržane ekstenzije,tako da će te uživati u gledanju filmova,office fajlova,slušanju muzike...etc... a da vam to neće niti malo opterećivati telefonsku (micro sd) memoriju. Samo ponavljam, iako nisam probao, trajanje baterije korišćenjem usluge će se vidno skraćivati....
« Poslednja izmena: 21. Mar 2011, 23:55:34 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 247
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.17
Ovo moram da probam!!

Evo sta treba od kablova http://www.amazon.de/gp/product/B004F7WY3A/ref=s9_simh_gw_p147_d6_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1VP1FPG2AHKCMZFWNAS0&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375193&pf_rd_i=301128&tag=vglnk-de-c80-21

Nije mi bas najjasnije kako da ubacim USb drajvere , gledam ovu temu na XDA ali....

Izasao Android Revolution HD 4.0 β 3.1  Smile
« Poslednja izmena: 22. Mar 2011, 23:40:39 od alantin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
HTC dezire HD, 5800
Ovo moram da probam!!

Evo sta treba od kablova http://www.amazon.de/gp/product/B004F7WY3A/ref=s9_simh_gw_p147_d6_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1VP1FPG2AHKCMZFWNAS0&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375193&pf_rd_i=301128&tag=vglnk-de-c80-21

Nije mi bas najjasnije kako da ubacim USb drajvere , gledam ovu temu na XDA ali....

Izasao Android Revolution HD 4.0 β 3.1  Smile
hvala za informaciju o kablovima.
 sto se tiče instaliranja drajvera koliko sam ja shvatio instaliraju se slično kao i "radio" znači preko CMD a u code pišu i komande. dali sam u pravu'? ako nisam kozna neka isptravi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.