Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Desire HD  (Pročitano 156524 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung S10 +
imas temu za to  Smile

Nedoumice oko kupovine i preporuka mobilnih telefona - samo ovde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
HTC dezire HD, 5800
ljudi dali iko na forumu radi nešto sa romovima ovog aparata. vidim da se ovde sve svelo na neke osnovne postavke. o čemu se radi? hajde da se nešto konkretno radi.
evo na primer ja sam juče instalirao leedroid2.0 rom i mogu reći da je odličan. osim nekih poboljšanja u performansama sam rom je otvoren za dodavanje tema, izmenu ikona i prilagođavanje samog izgleda korisniku. još bih hteo da pitam neke bolje poznavaoce, šta je još potrebno osim virtual boksa od alata za samostalan rad na pravljenju roma?

ne znam kako izmeniti ili dodati nešto u postojeći post jer ne vidim opciju "izmeni". nadam se da će ovaj novi post nadležni pridružiti predhodnom a ne obrisato.
Elem , neznan gde je zapelo ali nije mi jasno da niko od korisnika DHD više nema interes da piše o istom ili je to možda znak da treba ukinuti temu.
Ja ću napisati nešto pa šta bude nek bude.
Flševao sam telefon na novi custom ROM leedroid V2.2.2 i utisci su sledeći: Pored kompaktnosti telefon je dobio na brzini a za divno čudo trajanje batrije je ostali na dva dana u proseku, dodat je novi kernel koji podržava overclock do 1800GHz. nisam ga terao do kraja ali do razumnih 1400 jesam i u benčmarku daje odlične karakteristike u odnosu na konkurenciju. Zbog toga i poboljšana karakteristike kamere i videa. ni u imeniku ni u meniju nema lagova karakterističnih za senze. Boje su življe i zasićenje ekrana je bolje tako da 16 miliona boja(iako ih ne vidimo) sada daju svoj kapacitet
Toliko sam otkrio za dva dana korištenja istog.
« Poslednja izmena: 02. Mar 2011, 11:22:36 od thefukara »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
HTC dezire HD, 5800
ljudi dali iko na forumu radi nešto sa romovima ovog aparata. vidim da se ovde sve svelo na neke osnovne postavke. o čemu se radi? hajde da se nešto konkretno radi.
evo na primer ja sam juče instalirao leedroid2.0 rom i mogu reći da je odličan. osim nekih poboljšanja u performansama sam rom je otvoren za dodavanje tema, izmenu ikona i prilagođavanje samog izgleda korisniku. još bih hteo da pitam neke bolje poznavaoce, šta je još potrebno osim virtual boksa od alata za samostalan rad na pravljenju roma?

ne znam kako izmeniti ili dodati nešto u postojeći post jer ne vidim opciju "izmeni". nadam se da će ovaj novi post nadležni pridružiti predhodnom a ne obrisato.
Elem , neznan gde je zapelo ali nije mi jasno da niko od korisnika DHD više nema interes da piše o istom ili je to možda znak da treba ukinuti temu.
 Ja ću napisati nešto pa šta bude nek bude.
 Flševao sam telefon na novi custom ROM leedroid V2.2.2 i utisci su sledeći: Pored kompaktnosti telefon je dobio na brzini a za divno čudo trajanje batrije je ostali na dva dana u proseku, dodat je novi kernel koji podržava overclock do 1800GHz. nisam ga terao do kraja ali do razumnih 1400 jesam i u benčmarku daje odlične karakteristike u odnosu na konkurenciju. Zbog toga i poboljšana karakteristike kamere i videa. ni u imeniku ni u meniju nema lagova karakterističnih za senze. Boje su življe i zasićenje ekrana je bolje tako da 16 miliona boja(iako ih ne vidimo) sada daju svoj kapacitet
Toliko sam otkrio za dva dana korištenja istog.

a evo shootova gore pomenutog

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
benčmark.jpg (0 KB)
*
screen.jpg (0 KB)
« Poslednja izmena: 02. Mar 2011, 11:44:22 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Chrome 10.0.648.114
mob
Apple iPhone
Dva dana baterija? Kako?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
HTC dezire HD, 5800
Dva dana baterija? Kako?
uz normalno korištenje baterija izdrži dva dana . na početku mi nije mogla izdržati ni dan ali sad i kad intenzivnije petlja po telefonu traje oko da ipo.
juče sam  i overklokovao na 1689  MGz i u benčmarku dobio 2311. pogledajte razliko u odnosu na konkurentne uređaje. (postaviću skrinove)
 inače novi kernel ja dobro urađen i može da prati i uskladi brzinu sa potrošnjom baterija a to i jesta poenta. u tome i leži "tajna" u dužini trajanja baterijr. normalno to podrazumeva da sve nepotraba sinhronizacije isključe.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
test1.jpg (0 KB)
*
test2.jpg (0 KB)
« Poslednja izmena: 04. Mar 2011, 21:27:02 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung S10 +
Evo napokon i Android 2.3 "Gingerbread" ROM for HTC Desire HD

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=984045
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
HTC dezire HD, 5800
Evo napokon i Android 2.3 "Gingerbread" ROM for HTC Desire HD

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=984045
da. pogledao sam karakteristika i nije to tako loše (ukusan ovaj Pantelija). ja bih samo sačekao neki dan da još neki developer izbaci 2.3 pa da vidimo razlike u kernelu, jezičkom paketu , performansama...
P.S. strpljen - spašen!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung S10 +
ma ja sam ga instalirao odma i radi dobro samo jos da vidim kakva je situacija sa baterijom a izgl;eda lose  Smile

mada je ovo Beta1 tako da i netreba nesto ocekivati. Mike je po meni najjaci lik po pitanju DHD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
HTC dezire HD, 5800
ma ja sam ga instalirao odma i radi dobro samo jos da vidim kakva je situacija sa baterijom a izgl;eda lose  Smile

mada je ovo Beta1 tako da i netreba nesto ocekivati. Mike je po meni najjaci lik po pitanju DHD
ja opet preferiram romove koje radi Lee, najviše zbog jezičkog paketa, ali nema to veze. interesantno je da u opisu ROM-a koji si instalirao piše da su performanse baterije poboljšane i baš me interesuje posle par punjenja kako će se realno ponašati baterija. mislim da će se tu morati menjati kernel jer u ovoj beta opciji kernel je originalni i pitanje je kako će se sve to uklopiti bez modovanja kernrla na DHD.
vidim sad da se pojavilo još nekoliko ROM-ova sa 2.3. videćemo ,neka developeri rade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7253
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Sagem S6 & Lumia 9
Dali zna neko kako da se Izbrisu kontakte sa htcsense.com jer kada sam radio Back Up na kontakte sa telefona nekoliko puta i posle mesec dana ulazim na htcsense.com sta da vidim Kontakte su se duplirale i sada imam preko 3000 kontakte ,a ne vidim da ima delite all jer ima neko neku ideju
« Poslednja izmena: 09. Mar 2011, 19:02:37 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
https://SecreLocal.com - Chat Local Girls Free - No Verify - Anonymous Adult Dating -   Secret Chat Dating
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.