Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 22:16:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatski trgovci strahom  (Pročitano 17187 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Reci mi Vlado koju ijednu stvar sam ja izmisljao,i sta je to bilo i molim te dementuj necim drugim.
Necu duziti, samo jedan komentar: Slazes se sa mnom oko toga da mi ne bi trebali "sanjati" o tome ko je "jaci"-demantujes ove gluposti gore koje si napisao...  Smile

A vidis koliko si nerealan,tebe boli sto su Hrvati oslobodili svoju teritoriju nazad i sto u doba RSK nije postojalo nijednog Hrvata u toj novoj Srpskoj drzavi,to te neboli i preko toga prolazis.Moj tetak koji je Srbin,i zivi na Hvaru vec 30 godina nikomu u vrijeme rata nista nije rekao a ni sada to nitko necini.Samo te pitam kako mozes da nabrajas tih 200.000 izbjeglica a da nepitas sta je do tada bilo,sta je se sa Hrvatima desilo u toj istoj RSK. Hrvatska je vratila svoju teritoriju koja je bila 5 godina okupirana,sto se poslje toga desilo pa zar ti stvarno mislis da ce ljudi Hrvati da se jednostavno vrate u svoje kuce bez bjesa i tuge....neznam kako mozes jednu stranu da opravdavas iako sam znas da je to bila vasa greska,sve je se to moglo normalno rijesiti,da ljudi u Srbiji nisu poceli da se mjesaju u stvari sto se samo tice Hrvatske i njenih gradjana.Danas bi zivjeli svi Hrvatski pravoslavci na svojim zemljama,a ovako su ni na nebu ni na zemlji izgubljeni u tudjoj zemlji za koju su cjeli svoj predhodni zivot bacili,i to sve radi jedne iluzije!

Ne Hrvatska nije zauzela deo teritorije koji pripada Srbiji, ali je protjerala preko 200 000 Srba sa njene teritorije! Nije li to etnicko ciscenje!?

Hrvatska je oslobodila svoj prostor koji je 5 godina bio okupiran,država je bila rascjepana na na dva dijela i u totalnoj blokadi , do jedan Hrvat je bio istjeran iz te RSK itd itd ....

Ti si tada imao 7 godina i igrao si se u pijesku , sad bi da sudiš nekom ko je oslobodio svoju državu , jel to Zagreb trebao biti meta kao Sarajevo da se iživljava neko na njemu 3 godine.

Kako se čačkalo tako se i izčačkalo i to je to.Kraj.
Nisam ja rekao da me boli, ponovo me ne citirate! Ja sam samo pitao jeli to etnicko ciscenje!? Vi kao da ste to potvrdili i rekli: "a sta su sve Hrvati prezivjeli!" Polako, docemo mi do Hrvata, ali mi prvo odgovorite sa da ili ne!  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Jos odgovora:
Ne znam sta si time hteo postici nikola34 ali mislim da si ti ispao najgluplji.
A hrvatska oslobodila prostor od koga?! To je tvoje ubedljivo najvece dostignuce!
Ti izuzetna "inteligencija" posto nista ne znas da postujes nego samo ismevas druge bez ikakvih argumenata i sto je najgore cekas sta ce @tiger da odgovori kako bi znao o cemu ti da postujes posto u tvojoj praznoj glavi nema nista da se iznese na ovu temu.

Od takvih kao ti  Smile , a kolateralne žrtve takvih kao ti  Smile  su oni koji su popušili priču pa vam se nisu suprostavili već su na kraju balade o RSK pakovali za Srbiju.

OOooo kakve argumente imam ali mi se ne da pisat i objašnjavat nekom tko to ne razumije.Jedan od najjačih argumenata je da su generali JNA potpisali na papiru kapitulaciju i predali oružje Hr generalima.

To je to, kakva sad zakašnjela pamet i rasprava .Ako treba popravni slobodno se saberite i opet bacite par stabala na Plitvicama pa iz početka , sljedeći put ako ga bude kao što ti kažeš nećete stić pilu da upalite ....  Smile , nije Hrvatska ničija prčija pa da je prekraja kako mu se ćefne,a najmanje tvoja ~ koliko sam zaključio ti si uvozni borac bio ~ valjda za plaću kako mnogi danas tvrde ....
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Reci mi Vlado koju ijednu stvar sam ja izmisljao,i sta je to bilo i molim te dementuj necim drugim.
Necu duziti, samo jedan komentar: Slazes se sa mnom oko toga da mi ne bi trebali "sanjati" o tome ko je "jaci"-demantujes ove gluposti gore koje si napisao...  Smile

A vidis koliko si nerealan,tebe boli sto su Hrvati oslobodili svoju teritoriju nazad i sto u doba RSK nije postojalo nijednog Hrvata u toj novoj Srpskoj drzavi,to te neboli i preko toga prolazis.Moj tetak koji je Srbin,i zivi na Hvaru vec 30 godina nikomu u vrijeme rata nista nije rekao a ni sada to nitko necini.Samo te pitam kako mozes da nabrajas tih 200.000 izbjeglica a da nepitas sta je do tada bilo,sta je se sa Hrvatima desilo u toj istoj RSK. Hrvatska je vratila svoju teritoriju koja je bila 5 godina okupirana,sto se poslje toga desilo pa zar ti stvarno mislis da ce ljudi Hrvati da se jednostavno vrate u svoje kuce bez bjesa i tuge....neznam kako mozes jednu stranu da opravdavas iako sam znas da je to bila vasa greska,sve je se to moglo normalno rijesiti,da ljudi u Srbiji nisu poceli da se mjesaju u stvari sto se samo tice Hrvatske i njenih gradjana.Danas bi zivjeli svi Hrvatski pravoslavci na svojim zemljama,a ovako su ni na nebu ni na zemlji izgubljeni u tudjoj zemlji za koju su cjeli svoj predhodni zivot bacili,i to sve radi jedne iluzije!

Ne Hrvatska nije zauzela deo teritorije koji pripada Srbiji, ali je protjerala preko 200 000 Srba sa njene teritorije! Nije li to etnicko ciscenje!?

Hrvatska je oslobodila svoj prostor koji je 5 godina bio okupiran,država je bila rascjepana na na dva dijela i u totalnoj blokadi , do jedan Hrvat je bio istjeran iz te RSK itd itd ....

Ti si tada imao 7 godina i igrao si se u pijesku , sad bi da sudiš nekom ko je oslobodio svoju državu , jel to Zagreb trebao biti meta kao Sarajevo da se iživljava neko na njemu 3 godine.

Kako se čačkalo tako se i izčačkalo i to je to.Kraj.
Nisam ja rekao da me boli, ponovo me ne citirate! Ja sam samo pitao jeli to etnicko ciscenje!? Vi kao da ste to potvrdili i rekli: "a sta su sve Hrvati prezivjeli!" Polako, docemo mi do Hrvata, ali mi prvo odgovorite sa da ili ne!  Smile

A dragi Vlado zasto takva pitanja koje pises nisi postavljao Zeljku koji veoma radoh prica kako su Hrvati sise kako on to medeno kaze....

I da nisi rekao da te neboli ali si znao odma odgovor a zasto i kako su 200.000 protjerani Srba,a sto se nisi pitao zar nije etnicko ciscenje kada nekoga iz svoje drzave protjeras i napravis tu svoju paradrzavu...mi tebe dobro citamo i molim te nemoj vise se ponavljati sa tim da te nitko nerazumije...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Hahaha stvarno vidi se da ti nisi vidio Svijeta osim Srbije,ali vjeruj mi ima i vise od nje.Pa znas Zeljko jeli ti krivis sve Hrvate da su ludi kukavi da su picke kako ti to volis reci i tako to....Sa Jasenovcem se nehvalim,ali sa Olujom da,i ti bi da si Hrvat.
A vidim da oko viza i nemas bas pojma,naprimjer da si ti u Francuskoj i imas njihovo prebivaliste,i ako bi zelio u Svicarsku ili negdje drugo opet bi ti trebala viza jer niste na BJELOJ SENGEN LISTI. Sto se tice ljepe NASE,nema ljepseg mjesta na ovome Svijetu,kada idem kuci i kada mogu godisnje 3 mjeseca da dole uzivam...ja se gledam tako da sa mojim parama koje ovdje ustedim i zaradim,ulozim sto vise u HR.A ti ulazi u skolovanje mozda u osnovnu Skolu nebi ti skodilo.
Video sam proputovao sam ili ti prelazio u 6 drzava. Ne interesuju me francuzi vec sam rekao nesto u vezi hrvatske da ste na istom sranju kao i mi. Ni mi ni vi ne mozemo kao pre 20 godina da idemo gde hocemo samo da ponesemo pasos i nesto para. Mogao si proputovati celu evropu, dok danas imas vece zajebancije.
Mozda tebi treba osnovna skola jer su ti je izgleda srusili u ratu pa nista nisi naucio ooopa naucio si dobro progandnu kampanju protiv Srbije.

A za nikolu nemam sta reci jer se totalno pogubio. Otkud ti znas kako ce biti sledeci put. Ajde necemo prognozirati vec cemo to mozda docekati pa onda cemo o tome razgovarati na nekoj temi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob

Hahaha stvarno vidi se da ti nisi vidio Svijeta osim Srbije,ali vjeruj mi ima i vise od nje.Pa znas Zeljko jeli ti krivis sve Hrvate da su ludi kukavi da su picke kako ti to volis reci i tako to....Sa Jasenovcem se nehvalim,ali sa Olujom da,i ti bi da si Hrvat.
A vidim da oko viza i nemas bas pojma,naprimjer da si ti u Francuskoj i imas njihovo prebivaliste,i ako bi zelio u Svicarsku ili negdje drugo opet bi ti trebala viza jer niste na BJELOJ SENGEN LISTI. Sto se tice ljepe NASE,nema ljepseg mjesta na ovome Svijetu,kada idem kuci i kada mogu godisnje 3 mjeseca da dole uzivam...ja se gledam tako da sa mojim parama koje ovdje ustedim i zaradim,ulozim sto vise u HR.A ti ulazi u skolovanje mozda u osnovnu Skolu nebi ti skodilo.
Video sam proputovao sam ili ti prelazio u 6 drzava. Ne interesuju me francuzi vec sam rekao nesto u vezi hrvatske da ste na istom sranju kao i mi. Ni mi ni vi ne mozemo kao pre 20 godina da idemo gde hocemo samo da ponesemo pasos i nesto para. Mogao si proputovati celu evropu, dok danas imas vece zajebancije.
Mozda tebi treba osnovna skola jer su ti je izgleda srusili u ratu pa nista nisi naucio ooopa naucio si dobro progandnu kampanju protiv Srbije.

A za nikolu nemam sta reci jer se totalno pogubio. Otkud ti znas kako ce biti sledeci put. Ajde necemo prognozirati vec cemo to mozda docekati pa onda cemo o tome razgovarati na nekoj temi.

Zeljko nemogu da te shvatim, evo jasnije malo

MI SMO NA BJELOJ SENGEN LISTI
TREBA NAM SAMO PUTOVNICA I PUTUJEMO GDJE GOD HOCCEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Jeli ti to razumijes ili da ti jos na Srpskom prevedem,ili ti stvarno neznas sta je bjela sengen lista.Idi pitaj roditelje,prijatelje,susjede....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Sad stavim 5000 eura u pasoš i ode ja gdje god po Evropi bez ikakvih peripetija , šta je tebi zeljko o čemu pričaš.....
  ... nikad nismo ni bili u viznom režimu s nikim osim s Engleskom.

« Poslednja izmena: 22. Okt 2006, 23:44:18 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dobro mozda ja nisam obavesten kako je u hrvatskoj jer me ne interesuje zagreb i okolina kao i vasa drzava.
Jedina sto me interesuje sam vec navodio u tekstovima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
...Ali si super obavešten da je Knin u RSK   Smile Smile , aj koi si ti lik , nasmija me sad , sve ti je oprošteno ...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Dobro mozda ja nisam obavesten kako je u hrvatskoj jer me ne interesuje zagreb i okolina kao i vasa drzava.
Jedina sto me interesuje sam vec navodio u tekstovima.

Eh Hvala bogu,da si dosao sebi.Znaci Zeljko vidis vec si nesto naucio,a to je da Hrvati lagano putuju kroz cjeli Svijet....to je meni vec uspijeh....
a to oko tih drugih interesa tvojih,znaci ratovi i tako to ma to ce se isto srediti. Samo hej,bolje bi ti bilo da se prvo pobrines za bazu (SRBIJU) pa onda da krenemo na druga polja...

Joj i ja sam mu oprostio Nikola,kada sam procitao da on cak ni to nezna da mi nemamo VIZE i da sam mu sa ovim pokretnim slovima mogao to objasniti eh onda sam ga shvatio.Da Zeljko nesto shvati bitno je da se nesto radi na monitoru znaci smiles pomjeranje teksta,ili druge boje.Zeljko for PRESIDENT! Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2006, 23:51:12 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
PARADA HVALISANJA

Sto mi Srbi imamo slaninu... uh niko je nema...  Smile

A dragi Vlado zasto takva pitanja koje pises nisi postavljao Zeljku koji veoma radoh prica kako su Hrvati sise kako on to medeno kaze....

I da nisi rekao da te neboli ali si znao odma odgovor a zasto i kako su 200.000 protjerani Srba,a sto se nisi pitao zar nije etnicko ciscenje kada nekoga iz svoje drzave protjeras i napravis tu svoju paradrzavu...mi tebe dobro citamo i molim te nemoj vise se ponavljati sa tim da te nitko nerazumije...
Dobro znaci odgovor je DA! Pa znao sam to nego sam samo htjeo da pitam. Da da, Srbi su napravili zbrku u Hrvatskoj, narod je iseljavan, bili ste prinudjeni da se branite, ali ste se braneci pocinili jedan od najvecih ratnih zlocina, etnicko ciscenje...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 22:16:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.