Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 01:00:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatski trgovci strahom  (Pročitano 17165 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
EH STO SI MI TI OBJEKTIVAN;UHHHHHHHHHHH

Sto mi Srbi imamo slaninu... uh niko je nema...  Smile

A dragi Vlado zasto takva pitanja koje pises nisi postavljao Zeljku koji veoma radoh prica kako su Hrvati sise kako on to medeno kaze....

I da nisi rekao da te neboli ali si znao odma odgovor a zasto i kako su 200.000 protjerani Srba,a sto se nisi pitao zar nije etnicko ciscenje kada nekoga iz svoje drzave protjeras i napravis tu svoju paradrzavu...mi tebe dobro citamo i molim te nemoj vise se ponavljati sa tim da te nitko nerazumije...
Dobro znaci odgovor je DA! Pa znao sam to nego sam samo htjeo da pitam. Da da, Srbi su napravili zbrku u Hrvatskoj, narod je iseljavan, bili ste prinudjeni da se branite, ali ste se braneci pocinili jedan od najvecih ratnih zlocina, etnicko ciscenje...
Izgleda da ti sebi sam odgovaras pitanja....i naravno da su napravili zbrku,i najveci zlocin ako neznas ja cu te eto posjetiti toliko sam ljubazan da cu ti to evo ljepo reci i to je SREBRENICA,a SRBI su napravili najvece etnicko ciscenje prvo na podruciju tadasnje RSK pa onda u RS....tu i dan danas veoma malo zive ljudi druge nacije jer vi to absolutno blokirate,a u Hrvatskoj se prave kuce,i 130.000 je se vec vratilo.
I molim te nepricaj mi nista o etnickom ciscenju kada ste vi u tu svijetki prvaci!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Vlado ne poštuješ ti ni grad u kojem radiš , a kako da poštuješ Hrvatsku, nisam ni očekivao drugačiju montažu od tebe.Kvariš se mladiću.

Hrvatskoj je sreća da se odvojila od sve lažne braće i piči svojim putem, evo pokazuje se to iz dana u dan kao pametan potez , dok se vi koprcate ~ te vako ~ te nako ~ odošmo mi za poslom .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Upravo tako,
Srbija jos nije shvatila da je sve ratove izgubila i totalno prsla,ljudi to nemogu da shvate jer imaju politicare koji ni sami neznaju koji posao imaju.

Ugledaj te se malo na Hrvatsku,toliko porusena zemlja,toliko uzasa prezivjela i sada jedna od vodecih sila na Balkanu....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
90% vasih postova nema veze, sa onim o cemu ja pricam. Ja ne govorim o Srebrenici, ja nju nisam spomenuo, a i da sam je spomenuo ne bih bjezao od Srebrenice. Ja takodje nisam govorio ni napadao vas Hrvate za etnicko ciscenje. Takva su vremena bila, ucinilo se to sto se ucinilo. Ko zna, mozda bi i Srbi napravili slicno da su bili na vasem mjestu... Smile

Upravo tako,
Srbija jos nije shvatila da je sve ratove izgubila i totalno prsla,ljudi to nemogu da shvate jer imaju politicare koji ni sami neznaju koji posao imaju.

Ugledaj te se malo na Hrvatsku,toliko porusena zemlja,toliko uzasa prezivjela i sada jedna od vodecih sila na Balkanu....

PARADA HVALISANJA 2 deo
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
najprije kojih vas kojih nas , ja se tebi obraćam sa Vlado a zeljku sa zeljko, sa tigerom nisam ni u kakvoj kombinaciji ako to misliš pa nas oslovljavaš sa vi kao u množini nekoj  Smile

Ko zna, mozda bi i Srbi napravili slicno da su bili na vasem mjestu... Smile

Pa kao otkrio si toplu vodu  Smile Smile

RSK je odparadirala
« Poslednja izmena: 23. Okt 2006, 00:22:51 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
90% vasih postova nema veze, sa onim o cemu ja pricam. Ja ne govorim o Srebrenici, ja nju nisam spomenuo, a i da sam je spomenuo ne bih bjezao od Srebrenice. Ja takodje nisam govorio ni napadao vas Hrvate za etnicko ciscenje. Takva su vremena bila, ucinilo se to sto se ucinilo. Ko zna, mozda bi i Srbi napravili slicno da su bili na vasem mjestu... Smile

Upravo tako,

PARADA HVALISANJA 2 deo
pa ako kazes da je Oluja etnicko ciscenje, sto nespomenes Z4 PLan ili zasto si uopce spominjao to kao neki zlocinacki cin.Jer da toga nije bilo nebi nikada Hrvatska vratila svoju teritoriju,i nerazumijem sta je tu lose ili zasto se to gleda kao etnicko ciscenje,svi ti ljudi koji su u Krajini bili,slavili su kada je dolazio Mladic,Arkan,Kapetan Dragan i vecina njih je podrzavalo Milana Martica i te pacenike i sta onda takvi ljudi imaju da traze u HR.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
najprije kojih vas kojih nas , ja se tebi obraćam sa Vlado a zeljku sa zeljko, sa tigerom nisam ni u kakvoj kombinaciji ako to misliš pa nas oslovljavaš sa vi kao u množini nekoj  Smile
Uh hvala, neka si mi skrenuo paznju, na to. Ti si odrastao covjek, nadam se da imas finu porodicu i da zivis srecno... ne treba te svrstavati sa clanovima tipa tiger2005... ali brate ti imas 34 godine, i postovi ti ne odgovaraju tvom uzrastu...

pa ako kazes da je Oluja etnicko ciscenje, sto nespomenes Z4 PLan ili zasto si uopce spominjao to kao neki zlocinacki cin.Jer da toga nije bilo nebi nikada Hrvatska vratila svoju teritoriju,i nerazumijem sta je tu lose ili zasto se to gleda kao etnicko ciscenje,svi ti ljudi koji su u Krajini bili,slavili su kada je dolazio Mladic,Arkan,Kapetan Dragan i vecina njih je podrzavalo Milana Martica i te pacenike i sta onda takvi ljudi imaju da traze u HR.
Jos jedno veliko DA! U pravu si ti potpuno (ovo bez zajbnacije) ali je cinjenica da ste pocinili zlocin, nema sta. Mozda bi i Srbi pocinili da su bili jaci, dole... ko zna...
« Poslednja izmena: 23. Okt 2006, 00:23:25 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
najprije kojih vas kojih nas , ja se tebi obraćam sa Vlado a zeljku sa zeljko, sa tigerom nisam ni u kakvoj kombinaciji ako to misliš pa nas oslovljavaš sa vi kao u množini nekoj  Smile
Uh hvala, neka si mi skrenuo paznju, na to. Ti si odrastao covjek, nadam se da imas finu porodicu i da zivis srecno...

Eh Vlado kako ti ide Fax....samo ovako pokraj puta,ako se moze da zna gdje studiras i dali znas kada se uvodi u prava Bechlor i Master tu kod vas mislim da budem precizniji tu u Srbiji.Znam da ima nesto u Kragujevcu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Hvala na pitanju... dobro ide, gura se... Studiram na Palama, odnosno Univerzitet u Istocnom Sarajevu... Polako nam se uvodi Bologna i sve pratece sto stize uz nju... Neznam ti ja kako je u KG, pitaj nekog drugog...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Jao tigere ti kao da si pao sa Marsa , Vlado je Bosanac sa Pala , studira u Sarajevu i voli BiH samo se zajebava ovde bezze, a svaki dan krne ćevape u Želje  Smile

RSK je odparadirala   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 01:00:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.