Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 03:21:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatski trgovci strahom  (Pročitano 17192 puta)
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola v360v
Mislim da je smijesno da mi ovdje raspravljamo o ratu. Mi smo jos uvijek niko i nista, a kad budemo nesto, necemo razmisljati ovako. Gledacemo da narodu bude bolje i da se dobro zivi. Price o kojekakvim ratovima treba zaboraviti. Ne pitamo se mi nego svijetske sile, koje kroje svijetski poredak iz dana u dan...   Smile O tome sta je bilo, se moze raspravljati, ali ko ce to uvaziti, kad ovdje nema 2 covjeka koji citaju postove kako treba. Sve vise mi prestaje biti zanimljivo da ovdje sa ljudima razmijenjujem misljenja. Sve vise primjecujem primitivizam. Ko misli da cu se ja lose osjecati, zbog toga sto on misli tako, grdno se vara. Ja sam ovdje da bih cuo misljenja druge strane i iznio svoja. To sto druga strana ne cijeni moja misljenja  ( i ne cita ih) to je njien problem... Smile
napokon jedan post s kojim se slažem  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ti si vlado ok momak , nije s tobom problem raspravljat nego s ovima što im je Hrvatska zauzela deo teritorije koji pripada Srbiji ...  Smile Smile

@djole242

... to ti je živa istina potvrđena puno puta u povijesti,ali ta je tema smor  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54

Kako nije krocio kada ste upali na teritoriju RSK. To je isto Srbija.

... izuzetno si inteligentan.part 1 Smile Smile

Mislio sam da idem do Srpskog Knina.

... izuzetno si inteligentan.part 2  Smile Smile

Jos nije nista gotovo. Videcemo se mi jos. Ovo je bio samo pocetak.

... izuzetno si inteligentan.part 3  Smile Smile

Nece biti dogodine ali 10 godina videcemo se.

... izuzetno si inteligentan.part 4  Smile Smile

Smile Smile dogodine u Kninu ...  Smile Smile

Smile Smile ...ili za 10,ali svejedno , opet je u Kninu  Smile Smile

« Poslednja izmena: 22. Okt 2006, 22:41:27 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
A ti inteligencijo ne kucaj poruke za redom. Part 5
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ja nemam vise nista ni dodati kod tebe Zeljko nema spasa u to sam sada siguran...ti gradi svoj zivot na toj podlogi da ce za 10 godina zaratiti i neka ti je sretno.....Vlado,onaj zadnji post ti je bio dobar ali onaj predhodni bolje da nisi ni pisao jer nista nema konkretno neka stajalista tvoja i kako ti mislis nego se samo kao podsmijavas....nerazumijem cemu je svrha toga.A sto se tice da si dosao na ovaj forum da cujes druga misljenja,pa cujes ih evo svaki dan i ako se neslazemo sa tvojima to nemora da znaci da tvoje necitamo pazljivo,kao sto si to vec 100 puta ponovio.Reci svoje misljenje i gotovo.

A ti Zeljko idi se ljeci Smile

Hahahahhaa eto Nikola ti je prikazao jos jednom u djelovima tvoja najaca dostignuca...

Ej idem traziti VIZUUUUUUUUUUUUUUU,eh svasta covjek ce da cuje!
« Poslednja izmena: 22. Okt 2006, 22:44:19 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Ti si vlado ok momak , nije s tobom problem raspravljat nego s ovima što im je Hrvatska zauzela deo teritorije koji pripada Srbiji ...  Smile Smile
Ne Hrvatska nije zauzela deo teritorije koji pripada Srbiji, ali je protjerala preko 200 000 Srba sa njene teritorije! Nije li to etnicko ciscenje!?

Vlado,onaj zadnji post ti je bio dobar ali onaj predhodni bolje da nisi ni pisao jer nista nema konkretno neka stajalista tvoja i kako ti mislis nego se samo kao podsmijavas....nerazumijem cemu je svrha toga.
Vidis... isto sto si i ti radio, samo bez puno lupetanja. Ismijavao si se bez pravih argumenata, drugoj starni! Ako se slazes sa mojim zadnjim postom, onda demantujes skoro cijeli svoj post! Ako nekoga smatram neozbiljnim, ja necu ni da citam njegove postove...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54

Ne Hrvatska nije zauzela deo teritorije koji pripada Srbiji, ali je protjerala preko 200 000 Srba sa njene teritorije! Nije li to etnicko ciscenje!?

Hrvatska je oslobodila svoj prostor koji je 5 godina bio okupiran,država je bila rascjepana na na dva dijela i u totalnoj blokadi , do jedan Hrvat je bio istjeran iz te RSK itd itd ....

Ti si tada imao 7 godina i igrao si se u pijesku , sad bi da sudiš nekom ko je oslobodio svoju državu , jel to Zagreb trebao biti meta kao Sarajevo da se iživljava neko na njemu 3 godine.

Kako se čačkalo tako se i izčačkalo i to je to.Kraj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Ti si vlado ok momak , nije s tobom problem raspravljat nego s ovima što im je Hrvatska zauzela deo teritorije koji pripada Srbiji ...  Smile Smile

Vlado,onaj zadnji post ti je bio dobar ali onaj predhodni bolje da nisi ni pisao jer nista nema konkretno neka stajalista tvoja i kako ti mislis nego se samo kao podsmijavas....nerazumijem cemu je svrha toga.
Vidis... isto sto si i ti radio, samo bez puno lupetanja. Ismijavao si se bez pravih argumenata, drugoj starni! Ako se slazes sa mojim zadnjim postom, onda demantujes skoro cijeli svoj post! Ako nekoga smatram neozbiljnim, ja necu ni da citam njegove postove...

Reci mi Vlado koju ijednu stvar sam ja izmisljao,i sta je to bilo i molim te dementuj necim drugim....slazem se sa tvojim postom jedino jer nisi bio tendeciozan nego si to govorio obcenito.A neznam kako sam dementovao kroz to svoj cjeli post.Svasta!

A vidis koliko si nerealan,tebe boli sto su Hrvati oslobodili svoju teritoriju nazad i sto u doba RSK nije postojalo nijednog Hrvata u toj novoj Srpskoj drzavi,to te neboli i preko toga prolazis.Moj tetak koji je Srbin,i zivi na Hvaru vec 30 godina nikomu u vrijeme rata nista nije rekao a ni sada to nitko necini.Samo te pitam kako mozes da nabrajas tih 200.000 izbjeglica a da nepitas sta je do tada bilo,sta je se sa Hrvatima desilo u toj istoj RSK. Hrvatska je vratila svoju teritoriju koja je bila 5 godina okupirana,sto se poslje toga desilo pa zar ti stvarno mislis da ce ljudi Hrvati da se jednostavno vrate u svoje kuce bez bjesa i tuge....neznam kako mozes jednu stranu da opravdavas iako sam znas da je to bila vasa greska,sve je se to moglo normalno rijesiti,da ljudi u Srbiji nisu poceli da se mjesaju u stvari sto se samo tice Hrvatske i njenih gradjana.Danas bi zivjeli svi Hrvatski pravoslavci na svojim zemljama,a ovako su ni na nebu ni na zemlji izgubljeni u tudjoj zemlji za koju su cjeli svoj predhodni zivot bacili,i to sve radi jedne iluzije!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jos odgovora:
Ne znam sta si time hteo postici nikola34 ali mislim da si ti ispao najgluplji.
A hrvatska oslobodila prostor od koga?! To je tvoje ubedljivo najvece dostignuce!
Ti izuzetna "inteligencija" posto nista ne znas da postujes nego samo ismevas druge bez ikakvih argumenata i sto je najgore cekas sta ce @tiger da odgovori kako bi znao o cemu ti da postujes posto u tvojoj praznoj glavi nema nista da se iznese na ovu temu.

@tiger i za tebe nesto.
Izgleda da tebi treba leciti komplekse prema Srbima i malo poraditi na tvojim traumama iz detinjstva. Ako je odredjena grupa zlocinaca vas mucila u hrvatskoj to nije razlog da krivis ceo Srpski narod. A koliko si bolestan pokazuju tvoji postovi u kojima se hvalis jasenovcem i olujom. Tim zlocinima moze da se hvali samo tesko poremecena osoba.
Sta ce tebi viza kad si vec zbrisao iz tvoje najljepse drzave.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Jos odgovora:
Ne znam sta si time hteo postici nikola34 ali mislim da si ti ispao najgluplji.
A hrvatska oslobodila prostor od koga?! To je tvoje ubedljivo najvece dostignuce!
Ti izuzetna "inteligencija" posto nista ne znas da postujes nego samo ismevas druge bez ikakvih argumenata i sto je najgore cekas sta ce @tiger da odgovori kako bi znao o cemu ti da postujes posto u tvojoj praznoj glavi nema nista da se iznese na ovu temu.

@tiger i za tebe nesto.
Izgleda da tebi treba leciti komplekse prema Srbima i malo poraditi na tvojim traumama iz detinjstva. Ako je odredjena grupa zlocinaca vas mucila u hrvatskoj to nije razlog da krivis ceo Srpski narod. A koliko si bolestan pokazuju tvoji postovi u kojima se hvalis jasenovcem i olujom. Tim zlocinima moze da se hvali samo tesko poremecena osoba.
Sta ce tebi viza kad si vec zbrisao iz tvoje najljepse drzave. 

Hahaha stvarno vidi se da ti nisi vidio Svijeta osim Srbije,ali vjeruj mi ima i vise od nje.Pa znas Zeljko jeli ti krivis sve Hrvate da su ludi kukavi da su picke kako ti to volis reci i tako to....Sa Jasenovcem se nehvalim,ali sa Olujom da,i ti bi da si Hrvat.
A vidim da oko viza i nemas bas pojma,naprimjer da si ti u Francuskoj i imas njihovo prebivaliste,i ako bi zelio u Svicarsku ili negdje drugo opet bi ti trebala viza jer niste na BJELOJ SENGEN LISTI. Sto se tice ljepe NASE,nema ljepseg mjesta na ovome Svijetu,kada idem kuci i kada mogu godisnje 3 mjeseca da dole uzivam...ja se gledam tako da sa mojim parama koje ovdje ustedim i zaradim,ulozim sto vise u HR.A ti ulazi u skolovanje mozda u osnovnu Skolu nebi ti skodilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 03:21:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.