Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 22:05:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatski trgovci strahom  (Pročitano 17221 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nema na čemu
i drugi put
evo ti još jedan Smile
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
cuj trpimirovica i tomislava.....
kao prvo vi ni u ludilu niste smjeli preci granicu i pucati po srbiji.
drugo, na svim ratistima vas je cuvao nato, kao i vecinu ratista gdje su bili muslimani.
oluja i bljesak su vojni uspjesi NATO pakta a ne vas, i stvarno ispadate smijesni kad govorite kako ste vi nekog naprasili.  pa ginuli ste kao muve i mjesec dana poslije oluje. cijele cete. Jezero, Mrkonjic, Petrovac... osilili se na kolonama izbjeglickim pa krenula braca na vojsku.
a to da u srbiji nisu osjetili rat, istina je, samo vi ste ga u hrvatskoj jos manje osjetili zato  Smile

a ti meni tu trpimirovice...
da si covjek priznao bi da ni za koga od njih nisi cuo do 96

Rassse ti kada bi bio covjek bolje bi bilo da cutis i ides sa baviti necemu sto ti bolje prija....stocarstvo ili sta ja znam vec.Kada sam ja za njih cuo i sta nebitno je ali to su cinjenice pa ti pricaj borbene.
Da smo bili ravnopravni pocetkom devedesete,vi nebi ni smijeli gledati prema Hrvatskoj a kamol da zapocenete rat,koliko nas je cuvao Nato to se vidi po tome kakva je Hrvatska izgledala poslje rata...a eto koliko ti imas pojma o tome sta je se desavalo da neznas ni koliko je Srba u Hrvatskoj poginulo kada su "krenuli" na oslobadenje,i nesto pricas ginuli smo kao muve,nemas pojma o onome sto pricas.Da da nitko nije toliko se napatio kao vi u Srbiji,jadni vi pod sankcijama eh da smo mi koji su u ratu bili to osjetili pa onda bi vas sazaljevali koliko je to strasno bilo... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
MI jesmo u Srbiji, samo savo nece jos to da prizna  Smile Smile

tiger2005,
nisam cuo, procitao, vidio na tv i slicno,
nego GLEDAO  Smile
a i tebi savjetujem kao neprijatelju, pusti medije i svjedocenja,
samo ono sto vidis svojim ocima, a to sa rezervom... Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a gdje si ti to gledao i kako?
vjerojatno preko ramena jer si bio okrenut čelom prema srbiji i ubrzano hodao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
MI jesmo u Srbiji, samo savo nece jos to da prizna  Smile Smile

tiger2005,
nisam cuo, procitao, vidio na tv i slicno,
nego GLEDAO  Smile
a i tebi savjetujem kao neprijatelju, pusti medije i svjedocenja,
samo ono sto vidis svojim ocima, a to sa rezervom... Smile

Eh Rasse,
ni ja nisam cuo ni citao nego sam to sve prozivio pa onda otisao u tudji Svijet!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54

vjerojatno preko ramena jer si bio okrenut čelom prema srbiji i ubrzano hodao Smile

joj kako si mi samo saljiv i ostrouman deckic  Smile

a sto ode Tigre?
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob

joj kako si mi samo saljiv i ostrouman deckic  Smile

a sto ode Tigre?
To sto sam ja otisao ima drugih razloga,ja o tome nisam birao u to vrijeme dali da ostajem ili da se pakujem..
« Poslednja izmena: 20. Okt 2006, 18:35:18 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

a mi smo slobodni i zgodni kao del i rodni

Zodijak
Pol
Poruke 1563
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
o tugo jesenja .. neznam zashto chu sad ovdje da upishem neshto kad me ne zanima daljni ishod teme .. kao i svaka svako ima na nju neko svoje mishljenje i teshko je svakog razumjet .. ko pokusha svaka mu chast ...

vidim da se pricha o ratu .. istina je ovakva ja sam imao nekih deset godina kad je pochelo.. uzas pakao i sve to .. al kako da kazem a da ne uvrijedim nevinoi stanovnistvo bilo koje zemlje......shuntavo kako bi reko shvarceneger u onom filmu betmen i robin i kojeshta ..

a kako bi rekao vudu popaj ti si ko i ja chetnik i ustasha andjeoskog lica vrag.. opet ja

nego

shta misle ljudi kad prichaju o koridoru koji je povezivao srbiju i rep. srpsku..  shta da je taj koridor bio pod kontrolom vojske hvoa ili bih armije.. shta bi bilo od tih ni krivih ni duznih ljudi ponajvishe djece male koja nemaju pravo da umiru kao njihove generacije u africi od gladi i t d...

sve u svemu jedna prava katastrofa je uzdrmala nashe zemlje .. mislim da je najpametnije meni sad pametovat kad sam u dijaspori.. ali kako kaze kaiser franz beckenbauer nema smisla unistiti ono malo shto je ostalo vech nadati se uspjesima i boljim vremenima..
ko to nezna a dosta je obrazovan neka ponavlja te shkole.. ili znash ili ne

hasta manjana... miiiiljenkoooooo
IP sačuvana
social share

ju ffrrrgot van veri important ting mejts kaptn dzek sperov ... tararamtam tararamtam tararam tamtamtamtararam.....
i sir spamalot na hedove i rime troshi sve papire
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
takvi smo ti mi trpimirovići
evo ti još dva Smile Smile (od biljane i od mene)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jel ta naredba bila tijekom oluje kao paravan vaše slabosti da ispadne kako ste se vi povukli jer je to bila naredba a ne da ste pobjegli od straha? Smile Smile
da smo kukavice onda se nebi branili nego bi pobjegli.. Smile
Pa povlacenje je bilo pre oluje. Pa da smo se usrali ne bi ratovali.

Ma opet ti kažem, stari - autosugestija...

Očekuj u slijedećim postovima čuvenu rečenicu "sćeraćemo se mi još" - to hoće reć da će opet bit rata i da on to jedva čeka. a to ti je najbolji pokazatelj da on rata nije ni vidio ni osjetio... jer inače ne bi takve gluposti pričao

Pa da cemo se cerati - hocemo. Nije ovo kraj vec samo pocetak. Mnogo puta je Srbija u proslosti bila osakacena ali je na kraju uvek izlazila kako i zasluzuje kao pobednica.
Eeee video sam ja rat bolje nego ti. Jes da sam bio klinac ali ti nisi bio devedesetih u Vukovaru da znas sta se tamo desavalo. Inace nisam iz Vukovara ali sam napocetku rata bio tamo kod rodbine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 22:05:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.