Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:31:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatski trgovci strahom  (Pročitano 16900 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moguceje da su gradjani Srbije medju najbrojnijim useljenicima u nekim zemljama. No, tome tradicionalno doprinose i pojedine kategorije stanovnistva. Npr i kosmetski siptari se jos uvek vode kao gradjani Srbije.

Rezim viza ce se jako brzo olaksati. Ipak je Srbija u sred tranzicije i posla je nedovoljno. Zato je odlazak razumljiv. Ali i ovde su ljudi poceli da se vracaju. Ne samo obicni ljudi nego i vrhunski naucnici.

A frustracija ljudi koji padaju na radikalske price je razumljiva. Od pocetka cele price, Srbija je ta koju treba kriviti za sve. Cak i zato jer je htela ocuvati svoju drzavu. Cesto nerazumne i kontradiktorne odluke i dvostruki arsini od strane tkzv velikih igraca to samo podsticu. Onda se i netreba cuditi sto je to tako.

Sto se manjinskih prava tice, poslednje velike zamerke je dala tkzv Evropa a ne mi, i tice se stanarskog prava ili tako necega.

Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Moguceje da su gradjani Srbije medju najbrojnijim useljenicima u nekim zemljama. No, tome tradicionalno doprinose i pojedine kategorije stanovnistva. Npr i kosmetski siptari se jos uvek vode kao gradjani Srbije.

Rezim viza ce se jako brzo olaksati. Ipak je Srbija u sred tranzicije i posla je nedovoljno. Zato je odlazak razumljiv. Ali i ovde su ljudi poceli da se vracaju. Ne samo obicni ljudi nego i vrhunski naucnici.

A frustracija ljudi koji padaju na radikalske price je razumljiva. Od pocetka cele price, Srbija je ta koju treba kriviti za sve. Cak i zato jer je htela ocuvati svoju drzavu. Cesto nerazumne i kontradiktorne odluke i dvostruki arsini od strane tkzv velikih igraca to samo podsticu. Onda se i netreba cuditi sto je to tako.

Sto se manjinskih prava tice, poslednje velike zamerke je dala tkzv Evropa a ne mi, i tice se stanarskog prava ili tako necega.

Pozdrav.

Ej Yell,nemoras pretjerivati....ja imam toliko prijatelja ovdje Srba ovdje koji su visoko obrazovani a znam takodje veoma mnogo ljudi u Srbiji koji samo gledaju kako da pobjegnu sto dalje,....i to da se vracaju pa to ti nikako nestoji,vracaju se oni kojima viza istice pa se moraju nasilno vratiti.Nebitno je to sve u Srbiji mnogo mnogo vise ljudi izlaze u Inostranstvo nego sto se vracaju.Evo danas se bas u Srbiji razmatra oko olaksanja viznog rezima prema Srbiji.Samo evo ja sam citao ovdje da u narednih 2 godine EU nemisli nikoga da uvede na bjelu sengen listu,to je za mlade ljude mnogo vremena.

Ja mislim kako god razumljivanja nemam kada ljudi zele desnicarsku stranu tu mene nema opravdanja.A to oko ocuvanja svoje drzave,ako mislis na SFRJ to nije bila Srpska Drzava nego od 6 konstutivnih naroda koji su imali svi svoje teritorije,i to od 1972 ili 74 i imali su od te godine pravo da izglasaju na samoupredeljenje.Tako da ti to oko sacuvati svoju drzavu nemogu bas vjerovati.I kako god Srbija i njen narod izabere to je njihova odluka,i oni moraju sa time da zive kao i svi ostali. Jedino se mogu sloziti oko toga da je htjela Srbija ocuvati svoju teritoriju koja se zove Metohija i Kosovo,i ja da sam Srbin takodje se nebi slagao da ode jedan dio teritorija koji je toliko povjestan,ali sa druge strane ma tko na Svijetu zeli da ima dva miliona Albanaca u drzavi.

Ovo je za Vladu85!!!
I evo jos nesto, nisam ja mislim ovdje pisao o tome ali evo podatci koliko Srba u Srbiji upotrebljava Internet(Informacije iz Svijeta),cak manje i od Makedonije.Vlado85 ja mislim je jednom rekao da zeli cinjenice pa mu evo jedna

http://www.bos.org.yu/cepit/aktuelnosti/

a da uporedim samo sa HR i SLO gdje u SLO 54% stanovnistva a u HR 47% stanovnistva od 15 godina pa nadalje upotrebljivaju Internet.
To je za VLADUUUUUUU....
« Poslednja izmena: 16. Okt 2006, 16:44:39 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Ovo je za Vladu85!!!
I evo jos nesto, nisam ja mislim ovdje pisao o tome ali evo podatci koliko Srba u Srbiji upotrebljava Internet(Informacije iz Svijeta),cak manje i od Makedonije.Vlado85 ja mislim je jednom rekao da zeli cinjenice pa mu evo jedna

a da uporedim samo sa HR i SLO gdje u SLO 54% stanovnistva a u HR 47% stanovnistva od 15 godina pa nadalje upotrebljivaju Internet.
To je za VLADUUUUUUU....

Izvini, a za sta ti sluze ove cinjenice? Mislis da je zdravo sto u Hrvatskoj 47% stanovnistva od 15 godina pa nadalje upotrebljivaju Internet, a ne bave se sportom, izrastaju u debile, a bolesnici iz Hoolywooda su im idoli. Jel to Balkanski mentalitet i jel to zdravo!? Koliko ja znam Srbi su najdominantniji narod na Balkanu u sportu, a to je nesto cime se treba hvaliti i to je nesto sto odrzava naciju zdravom i razumnom.  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Okt 2006, 18:26:02 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Smarate  Smile Svi redom , ko debili se ponašate  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola v360v
Ovo je za Vladu85!!!

To je za VLADUUUUUUU....

Izvini, a za sta ti sluze ove cinjenice? Mislis da je zdravo sto u Hrvatskoj 47% stanovnistva od 15 godina pa nadalje upotrebljivaju Internet, a ne bave se sportom, izrastaju u debile, a bolesnici iz Hoolywooda su im idoli. Jel to Balkanski mentalitet i jel to zdravo!? Koliko ja znam Srbi su najdominantniji narod na Balkanu u sportu, a to je nesto cime se treba hvaliti i to je nesto sto odrzava naciju zdravom i razumnom.  Smile Smile Smile
@vlado85
po tvom razmišljanju tko ima internet znači ne bavi se ničim drugim pa ni sportom nego stalno visi pred računalom i postaje debil i bolestan.. onda smo svi mi na ovom forumu debili i bolesnici uključuju i tebe.. sigurno da nije zdravo stalno biti pred računalom ali treba znati rasporediti dnevne obveze i pronači slobodno vrijeme i za druge stvari.. a baviti se sportom ili buljiti u računalo i televiziju sve je to neka vrsta zabave samo šta u zadnje vrijeme mladi više i rađe provode slobodno vrijeme pred računalom i televizijom nego da se bave sportom i to je žalosno..
a da su srbi najdominantniji narod na balkanu u sportu se nebi baš složio..
ako sam nešto krivo rekao demantiraj me..  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat

Vlado ja tebe stvarno nerazumijem,kada sam ti ovo sada pokazao si sretan da eto nekoristite toliko interneta, a kada sam ti prije rekao da malo koristitet Internet onda si rekao ajde nelupetaj.Stvarno razmisli prvo koja ti se cinjenica dopada pa onda odgovaraj....znas li ti uopce sta znaci upotrebljivanje Interneta,to neznaci da vise pred njima nego samo da ga UPOTREBLJIVAJU vise gradjana!! I da upravu si samo pametni i normalni ljudi zive u Srbiji to smo culi vec vise puta a ovi svi okolo koji upotrebljivaju internet su debili. I sto se tice Hollywuda pa pogledaj samo kako su obucene zene u Srbiji ili u BG jer sam samo tamo bio i na sta se oni pale,money money the same shit like in the U.S.A.....eh stvarno nisi realan.

I jos nesto Vlado,kada pricas vec koliko ste zdravi.Pa kod vas je zivotni ciklus manji i od HR i SLO.A da nepricam koliko ljudi umiru od srcanog.
Mozda jos nesto nisi znao ali kada se vec toliko hvalis.U Srbiji ljudi prosjecno najvise u Europi gledaju TV,to dosta kaze i nemoram nista dodavati,a to da se u Srbiji pusi vise nego cak i u Turskoj to je vec normala.

O sportu,to je tvoj misljenje a ja ti samo jedno kazem rukomet, nogomet, tenis, skijanje, stolni tenis, plivanje, atletiku, boks, jedrenje, borilačke vještine, dizanje utega, veslanje. I sa time nezelim reci da su Hrvati uspijesniji,nego samo dementujem tvoj glupi komentar sto sa realnoscu nema ni tri ciste....
Nezelim reci tko je jaci ili bilo sta u tom smjeru samo molim te nemoj mi poceti takvu pricu.
Pricaj nesto oko teme i gotovo a ne kako ste pametan i zdrav narod,to smo svi mi culi davno nekada. Smile
« Poslednja izmena: 16. Okt 2006, 22:54:32 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Sta je vama ljudi!? Koji ste vi kompleksasi! Pa idite malo gledajte sta se desava i vasoj zemlji, ostavite Srbe na miru, kad ste u svemu naj! Pa koje rekao i spomenuo da su Srbi u svemu najbolji,a? Jel sam ja to negdje rekao?  Smile  Ja sam rekao samo za sport. Sto je cinjenica. Ne sjecam se kada nas je bilo koja nacija na Balkanu poobjedila u bilo kom sportu, a HR necu ni da spominjem, oni su redovne musterije. Jedino sto vas je malo rukomet izvukao, a sve ostalo katastrofa! Medjutim ovo je tema za Sportski forum.

sigurno da nije zdravo stalno biti pred računalom ali treba znati rasporediti dnevne obveze i pronači slobodno vrijeme i za druge stvari.. a baviti se sportom ili buljiti u računalo i televiziju

Varazdin sve si decko rekao. Moji komentari su suvisni. Internet je droga, ako ne naucis da ga koristis, a mladi su za to posebno sposobni. Podji od sebe...  Smile Smile Smile siguran sam da si jedan od njih.
Vlado ja tebe stvarno nerazumijem,kada sam ti ovo sada pokazao si sretan da eto nekoristite toliko interneta, a kada sam ti prije rekao da malo koristitet Internet onda si rekao ajde nelupetaj.Stvarno razmisli prvo koja ti se cinjenica dopada pa onda odgovaraj....znas li ti uopce sta znaci upotrebljivanje Interneta,to neznaci da vise pred njima nego samo da ga UPOTREBLJIVAJU vise gradjana!! I da upravu si samo pametni i normalni ljudi zive u Srbiji to smo culi vec vise puta a ovi svi okolo koji upotrebljivaju internet su debili. I sto se tice Hollywuda pa pogledaj samo kako su obucene zene u Srbiji ili u BG jer sam samo tamo bio i na sta se oni pale,money money the same shit like in the U.S.A.....eh stvarno nisi realan.

I jos nesto Vlado,kada pricas vec koliko ste zdravi.Pa kod vas je zivotni ciklus manji i od HR i SLO.A da nepricam koliko ljudi umiru od srcanog.
Mozda jos nesto nisi znao ali kada se vec toliko hvalis.U Srbiji ljudi prosjecno najvise u Europi gledaju TV,to dosta kaze i nemoram nista dodavati,a to da se u Srbiji pusi vise nego cak i u Turskoj to je vec normala.

O sportu,to je tvoj misljenje a ja ti samo jedno kazem rukomet, nogomet, tenis, skijanje, stolni tenis, plivanje, atletiku, boks, jedrenje, borilačke vještine, dizanje utega, veslanje. I sa time nezelim reci da su Hrvati uspijesniji,nego samo dementujem tvoj glupi komentar sto sa realnoscu nema ni tri ciste....
Nezelim reci tko je jaci ili bilo sta u tom smjeru samo molim te nemoj mi poceti takvu pricu.
Pricaj nesto oko teme i gotovo a ne kako ste pametan i zdrav narod,to smo svi mi culi davno nekada. Smile

1)Jesi siguran da se to odnosilo na internet
2)Ja nigdje nisam rekao da su Srbi naj osim u sportu
3)U cemu su ostali narodi superiorniji to me uopste ne interesuje
4)To da se u BG ribe loze na money je istina, a u ZG se loze na nesto drugo, jel!? ne budi smijesan  Smile
5)Ove podatke sto si naveo, jesi to uzeo iz vasih komplesaskih novina? Nigdje veze oci moje lijepe... Za sve ovo sto si naveo znam bar 3-4 dzave gdje je to vise izrazeno.
6)i na kraju. Srbija ima 2x vise stanovnika nego Hrvatska, a na Balkanu zivi 3x vise Srba nego Hrvata. Znaci da bi bilo vise korisnika interneta, HR mora da ima 2x veci procenat korisnika. i STA!? Jel to nesto cime bi se ja trebao ponositi? Jel to vazno da li je 5% 10% ili 15 % vise. Smile

Za kraj cu reci nesto sto vas moze dirnuti tako jako da ce te sliniti ostatak veceri. Zasto ste vi neSrbi na ovom forumu!? Jel vas to ubi superiornost Srba u pojam ili volite sapunice i price kako je komsiji krepala krava. Meni ne pada na pamet da odem i da citam probleme komsija, kada imam svoje i kada me za ostale zaboli uvo! Kad ste toliko NAJ NAJ zasto ste ovdje, a zasto nas boli uvo za vas? Smile
« Poslednja izmena: 16. Okt 2006, 23:40:01 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
granice na internet , to je najbolja varijanta  Smile Smile

Citat
Zasto nisam moderator!?

Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Okt 2006, 01:04:17 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@tiger2005

Vidi, nije mi namera da pobijam nicije tvrdnje ili da namecem svoje. Pokusavam samo da ti dam neki podatak sa ove strane. Dakle, mnogi odlaze vani, neki se i vracaju. Vratio se recimo ovaj:

http://www.b92.net/srbija2020/tema.php?id=53&nav_id=207268

Sto se drzave tice, nisam rekao da je Jugoslavija bila Srpska drzava, ali jeste bila drzava (i) Srba. Ona je stvorena kao drzavni okvir za sve juznoslovenske narode. Posto su je Srbi i stvorili oni su je smatrali (izgleda jedini) svojom zemljom. Podnosili su cak i onu komunisticku Jugoslaviju, jer je gro Srba (a i Hrvata, i ostalih) zivelo u njoj. Dakle, Srbi su smatrali da je kroz Jugoslaviju reseno njihovo nacionalno pitanje (i ne samo njihovo), dok je za druge to bila samo prolazna stanica. No to je istorija.

Sto se Kosova tice to je druga tema. Ako je neko otvori mozemo i o tome.

Btw da dodam nesto i raspravi oko interneta. Neznam kako se rade ta istrazivanja, ali u mom kraju taj procenat je puuuno veci.  [smilie=life.gif] Utvrdjeno obicnim popisivanjem.

Toliko. Pozdrav.

IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
@tiger2005

Sto se drzave tice, nisam rekao da je Jugoslavija bila Srpska drzava, ali jeste bila drzava (i) Srba. Ona je stvorena kao drzavni okvir za sve juznoslovenske narode. Posto su je Srbi i stvorili oni su je smatrali (izgleda jedini) svojom zemljom. Podnosili su cak i onu komunisticku Jugoslaviju, jer je gro Srba (a i Hrvata, i ostalih) zivelo u njoj. Dakle, Srbi su smatrali da je kroz Jugoslaviju reseno njihovo nacionalno pitanje (i ne samo njihovo), dok je za druge to bila samo prolazna stanica. No to je istorija.

Smile Smile Smile
@yell Dobro upakovano i izrazeno

@Vlado85 Vladika moj opet lupas da ti se samo  broji da si i ti nesto rekao
Hajd neka te s rajom
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:31:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.