Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hronicni gastritis i helikobakter pilori  (Pročitano 51075 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 247
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung D900i
Ako se krv pokaže kao dobra onda mora da bude zbog lekova
IP sačuvana
social share
Hardstyle is my religion and Qlimax is my church
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
nesto od navedenog ti smeta ili kombinovano: alkohol, cigare, kafa, agrumi, kiselo, ljuto, zacinjeno, slatko, masno, vlaknasto (pahuljice, kornflejks, integralna sranja) ili vlaknasto povrce (pasulj, grasak, boranija, sladak kupus, kelj), analgetici (najcesci brufen), gutanje celih kapsula lekova ili vitamina bez prethodnog dobrog krckanja u ustima ili za vreme obroka da ne bi pali tesko na zeludac i pravili rane koje sporo zarastaju, spavanje na stomaku ili na ledjima u skroz vodoravnom polozaju, jedenje u krevetu u polu-lezecem polozaju i obroci pred samo spavanje, jedenje slatkog odmah nakon slanog obroka ili jos gore - neposredno pre slanog obroka i male pauze izmedju obroka (manje od 2h). I naravno stres, odnosno - briga, strahovi. Svesna ili podsvesna.

Pa sad ti proberi od ovoga sta radis i kreni da kombinujes i eliminises i izvalices posle nekog vremena gde gresis... jer nema bezgresnog gastritisa, to je nepostojeca kategorija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
sad sam se i ja zabrinuo... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 247
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung D900i
Nema bakterije,nema problema sa krvnom slikom na kraju ispade samo gastritis extra pojacan stresom koji se sam pravi usled tih dugotrajnih tegoba.Bio sam kod psihijatra kaze cepaj Bromazepam ujutru i uvece...Kao da ce to nesto puno da pomogne al ajde  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 247
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung D900i
I nisam sklon samoubistvu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
super... lecimo gastritis bromazepamom ...

to jos nisam cula, ali tvojim doktorima svaka cast na revolucionarnoj ideji  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 247
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung D900i
Samo jedno pitanje od kad imam ovo osecam kako me ziga svaki zivi kvar koji imam na zubima da li je to slucajnost ili sta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
mob
Nokia zvrr
Nema bakterije,nema problema sa krvnom slikom na kraju ispade samo gastritis extra pojacan stresom koji se sam pravi usled tih dugotrajnih tegoba.Bio sam kod psihijatra kaze cepaj Bromazepam ujutru i uvece...Kao da ce to nesto puno da pomogne al ajde  Smile

Smile Sjajan psihijatar, nema šta.

Moguće da si pod nekim izraženim mentalnim stresom u poslednje vrijeme. Različiti tipovi ličnosti različito reaguju na stres, nego reaguje srčanim smetnjama, nego crijevnim, neko želudačnim i slično. Dakle, moraš sam sebi da pomogneš, da uvidiš šta je problem i da radiš na njegovom rješavanju. Smile

Samo jedno pitanje od kad imam ovo osecam kako me ziga svaki zivi kvar koji imam na zubima da li je to slucajnost ili sta?

Ovo je znalo i meni da se dešava. Smile Nisam uspio naći zadovoljavajući odgovor na to pitanje. Smiley
« Poslednja izmena: 25. Feb 2012, 00:03:06 od slavko_pg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 247
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung D900i
Uzeo sam jedan bromazepam i nekako mi se ne svidja njegovo dejstvo jeste da me smiri ali jos vise mi pojaca vrtoglavicu i posle nekog vremena me cini pospanim ne znam da li je to normalno? Ja nikad nisam uzimao lekove za smirenje niti nameravam nego eto cisto da znam kako deluje ne bih li mogao da lazem mog psihijatra  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
mob
Nokia zvrr
Naravno da ćeš biti pospan od bromazepama, on ima sedativno dejstvo. Smile Zato dok ga piješ ne smiješ da upravljaš motornim vozilima. Mada usuđujem se da kažem da mi se ne dopada taj način liječenja. No, vjerovatno je bolje vjerovati specijalisti nego forumašu... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.