Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hronicni gastritis i helikobakter pilori  (Pročitano 51059 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 247
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung D900i
Kontrolok od 20mg (koji ponekad deluje a ponekad ne) jedan dnevno,Gastroperidon ujutru i uvece (pomaze malo) i Espumisan koji je bacanje pare jer pomogne jednom u sto puta  Smile
IP sačuvana
social share
Hardstyle is my religion and Qlimax is my church
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung Galaxy S4 mini
ja sam malo posle 21-e zaglavi frke s zeludcem i helikobakter pilorijem ...doduse gastritisa bez ... elem posto spomenu da ne mozes da dises ... ako ti je lakse kad duboko udahnes i zadrzis dah imas problema s podignutim zeludcem koji pritiska dijafragmu ... svako cimanje i podizanje tereta u polozaju kad si sagnut ce te jebat samo tako ... meni je neka priucena maserka Slovakinja pomogla vise nego sve i jedan doktor koje sam obisao ... a obisao sam ih masala.

necu ti preporucujem lekove al evo jedan savet koji te nista ne kosta da probas ... nadji u nekoj prodavnici zdrave hrane mekinje za ljudsku ishranu ... i svako jutro jednu supenu kasiku zamesaj sa casom jogurta i pij to. Smiruje zeludac i pomaze pri varenju ...

to, ona Slovakinja sto mi je za pola sata masiranja uzimala kesa skoro kolko kurve kostaju i smanjenje nervoza i frustracija ... zvuci sasavo al mene zeludac ne jebe vise

Smile

Blagodatna nešto ta tvoja Slovakinja, pošalji neki njen kontakt jer su me spopali problemi sa želudcem  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia zvrr
Postoji i Controloc od 40 mg, mada naravno, ne smiješ na svoju ruku povećavati dozu. Smile A kad uradiš test za Helikobacter, onda će se korigovati terapija u skladu s tim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
pre svakog jela 20 minuta treba da pijes kontrolok ili nexium, bar prvih nedelju dana.. jednom dnevno je malo obzirom na simptome koje imas, zato i ne moze da ti prodje..

ali konsultuj se sa doktorima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia zvrr
pre svakog jela 20 minuta treba da pijes kontrolok ili nexium, bar prvih nedelju dana.. jednom dnevno je malo obzirom na simptome koje imas, zato i ne moze da ti prodje..

Nisi u pravu. Smile Dozvoljene doze pantoprazola (controloca) su 40 mg na dan. Ali svakako, mora mu specijalista odrediti terapiju i doziranje, iako je jasno da ova sadašnja nije baš efikasna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 247
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung D900i
Ja sam bio toliko puta kod njih oni samo kažu pij to i kao vidimo se na kontroli kad stignu rezultati ali kad malo bolje pogledam sve simptome može da izazove kontrolok jer pre njega nisam imao ništa osim mučnine povremeno i nadutosti. Koristim ga već skoro 4 nedelje i pitao sam više puta lekara da li da uzmem nešto drugo kaže ne uzimaj to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27

Nisi u pravu. Smile Dozvoljene doze pantoprazola (controloca) su 40 mg na dan. Ali svakako, mora mu specijalista odrediti terapiju i doziranje, iako je jasno da ova sadašnja nije baš efikasna.

Pa neka ga pije onda dva puta pre dva glavna obroka.. to jednom to nije nista.. govorim iz iskustva  Smile

a inace ako ti terapija ne odgovara, promeni je, idi kod drugog gastro-a ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 247
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung D900i
Nemam gde da idem već sam promenio više lekara svi mi kažu nije ti ništa kao samo gastritis (moj prvi lekar mi je rekao više puta ne znam šta da ti kažem proći će) i idi kući i to je to. Od svađe nemam koristi jedino da krenem da uzimam lekove na svoju ruku što mi na kraju ispada najbolja opcija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia zvrr
To ne bih preporučio.  Smile Ne znam jesi li posjećivao gastroenterologe ili samo ljekare opšte medicine, ali svakako je bolje da te liječe ovi prvi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
I meni su rekli "to ce proci" pre dve godine...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.382 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.