Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Horor u Paraćinu! Centar grada pun leševa pasa  (Pročitano 1641 puta)
01. Mar 2016, 14:19:51
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Browser
Chrome 48.0.2564.116
Na društvenoj mreži Facebook danas su objavljene uznemirujuće fotografije iz Paraćina na kojima se vide uginuli psi na centralnim gradskim ulicama.

"Ovako nešto u životu nisam video. Pitam se kakav nečovek moraš biti pa da otruješ desetine pasa u roku od 15min. Otrov u mesu toliko je jak da su psi sa penom u ustima pali kao pokošeni. Horor i tuga koje mislim da nikada neću zaboraviti. Centar Paraćina, doduše ne tako veliki, preplavljen telima otrovanih pasa koji nikome nista nisu skrivili. Izgleda krivi što su živi i izbačeni”, rekao  je Bogdan Ilić koji je objavio fotografije.

Ilić je rekao za MONDO da se masovno trovanje pasa dogodilo sinoć oko 23 sata.

Još nije utvrđeno koliko je tačno pasa otrovano.

"Po nekim informacijama otrovano je šest pasa, tako kažu u komunalnoj službi, ali komšije kažu da ih je bilo i više.  Prizor je bio stravičan... ljudi su bili šokirani. Par sati pre toga izveo sam svog psa u tom parku. ispred ulaza moje zgrade bilo je otrova. To je strogi centar grada, deca se tu često igraju. Ti psi nikoga nisu dirali i oni koji se barem malo razumeju u pse znali bi da im oni neće nauditi. Mnoge od njih su građani, moje komšije, hranile i ostavljale im činije sa vodom", ispričao nam je Ilić.

"Iz cele Srbije čujem slične priče. Ali kao i svaki put do sada i ovo će biti aktuelno samo par dana. Kakvu god akciju pokrenuli vrlo brzo će se zataškati. Sram da nas bude", poručio je Ilić.

Prema nezvaničnim informacijama, pokrenut je krivični postupak i sada se pregledaju snimci sa nadzornih kamera.

Autor: mondo.rs

slike na linku

http://mondo.rs/a880293/Info/Drustvo/Trovanje-pasa-u-centru-Paracina.html

Novinski senzacionaliam po strani, pretpostavljam da su nekome dozlogrdili psi lutalice kojih ima dosta posto sinterska sluzba slabo reaguje. Ali bas da stavis otrov koji je opasan kako po druge zivotinje koji nisu lutalice tako i po ljude je idiotizam.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.116
Citat
Centar Paraćina, doduše ne tako veliki, preplavljen telima otrovanih pasa

Citat
Po nekim informacijama otrovano je šest pasa

Smile

Иначе...шинтерске службе су онемогућене да раде свој посао управо због закона који су највише гурали активисти као што је и овај фотограф.

Супер...изнесе му чинију воде и кору сувог хлеба али се још нико од тих шокираних и престрављених није сетио да удоми неке од ових паса Smile

IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Што ти силни љубитељ паса не скупе кинту па направе азил?

едит

Мрги ме престиже.  Smile
« Poslednja izmena: 01. Mar 2016, 14:36:14 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
sintorska posla  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Pa postoje azili. Ali, onda se desi da neko dodje i spali salas na kome se nalaze psi, iako je udaljen od naseljenog mesta, tako da i bukvalno... ali.. bukvalno... nemaju kome da smetaju.

Inace, sinteri su teska govna. Cesto "udomljuju" pse tako da ih odvezu u neko selo i puste.... pa ko prezivi...prezivi...
O tome da pare za humanu eutanaziju trose pitaj boga za cega, pa pse ubijaju cekicima i lopatama... govori o tome koje su to psihopate...

Danas kuce, sutra dete...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.116
Азил је посебна прича. Поготову за мале општине које немају средства да га направе. Није то само да подигнеш ограду, озидаш 100 боксова и ето га азил. Требају новци за бар три стално запослена (а општине имају забрану запошљавања) па треба редовна ветеринарска нега, храна итд. Све то кошта много а нико се од вајних активиста још није јавио да донира. Или да бар ради волонтерски у азилу.

Анеа...ти причаш о дивљим азилима који нису у складу са новим законом. И да...имаш доказе за то што раде шинтери? Си видела? Снимак? Мислим...манимо се кењања Smile
« Poslednja izmena: 01. Mar 2016, 14:56:31 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Mrgi je ovde u pravu. Mislim prvenstveno na prvi post.

Ovo je jedan od primera kako preterana borba za prava svega i svačega može da se obije o glavu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ja inace volim sve zivuljke...neke volim da jedem  Smile a neke volim da cuvam... Smile
cuke volim da cuvam  Smile i stvarno se znam gadno naljutit kad vidim da neko cuke maltretira... Smile
a za ovaj pokolj...nemam puno rijeci....

od malih nogu ja imam nekih nerasciscenih racuna sa tim sintorima  Smile

ali opet...sa druge strane kad pogledam...cuka na ulicama svakog grada ima na sve strane...
opstine na kasikicu daju pare azilima...
a i idioti cesto prave azile u naseljenim mjestima...
i briga o tim zivotinjama u tim azilima je sve sem briga...

davno sam pisao da ne podnosim zoo vrtove..tako isto ne podnosim ni azile za pse...
najpre jer mi je tesko vidjeti tuznu zivotinju zatvorenu u boks velicine dve kutije za cipele..

a i smrad iz nekog azila koji se nalazi 500 metara od naselja...na prvi vjetar je nepodnosljiv...

ne kazem da treba na ovakav nacin ubijati zivotinje...ali bojim se da nema puno opcija...
i bez obzira na svu tu moju ljubav...
u mom prisustvu bilo koji pas da napadne bilo koga...stitio bih covjeka...

problem se najbolje resava uklanjanjem uzrocnika problema...
a to su nesavjesni vlasnici pasa...

pas nije igracka...i nije pas za svakoga...
i zagovornik sam prakse koja se primjenjuje u svajcarskoj...a to je obavezan kurs za cuvanje pasa...
i zakon o potpunoj  i moralnoj i krivicnoj odgovornsoti za psa..

a ne kao ovdje..uzme magarac psa...igra se s njim dok malo ne poraste..a onda ne zna sta ce s njim pa ga odveze na drugi kraj grada i pusti na ulicu  Smile

a psi kojom dinamikom se razmnozavaju...od 10 pasa za  godinu dana  u par okota...
na ulici moze  da ih bude i 300  Smile

tako da..zivotinje nisu nista krive...zna se ko je krivac... Smile
« Poslednja izmena: 01. Mar 2016, 15:09:38 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Citat
Анеа...ти причаш о дивљим азилима који нису у складу са новим законом. И да...имаш доказе за то што раде шинтери? Си видела? Снимак? Мислим...манимо се кењања Smile

Pa konkretan slucaj o kome pricam je od pre 4-5 godina.

Sto se drugog tice, odes lepo do Sefekerina pa se raspitas.

A sto se tice pitanja ubijanja... zao mi je sto nema vise snimaka od pre par godina iz Ovce, ovo je najblize...

http://petface.net/prihvatiliste-za-pse-ovca/

Doduse, ima i varijanta kada ih sterilisu i sa ranom izbace na ulicu...jer.. kao.. neko ce ih cuvati...

Cak i da uzmes neko takvo kuce sa ulice koje su ovi iz Ovce izbacili, mozes biit u problemu, jer se grad Beograd vodi kao vlasnik...

I ne samo to... cak i da vlasnik izbaci kuce, moze dobiti samo neku kaznicu... a ti ako prihvatis psa koji je cipovan i ima ime vlasnika na cipu, mozes biti optuzen za kradju.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.109
mob
Nokia 33-10
Još jedno zverstvo bolesnih ljudi.

A i ti psi na ulici su problem koji su izazvali ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.