Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:25:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kada bi ti najbolji prijatelj priznao da je gay, kako bi postupio prema njemu?
izbjegavao bih ga
ostao bi moj najbolji prijatelj
pretukao bih ga u gradu
pomogao bih mu da se izlijeci
mislio bih da je zarazen HIV-om
plasio bih se da me ne zavodi
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Homoseksualan, lesbo/gay  (Pročitano 33955 puta)
Zvezda u usponu

E grom vas gadjo...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 1100
Pominjanje homoseksualizma u kontekstu bolesti je bio slucaj do pre dvadesetak godina a onda se nauka naglo okrenula i proglasila to za seksualno opredeljenje ili sta vec. E ja se sad ne bih slozio da je to stvar izbora, jer mislim da ti ljudi jednostavno nemaju izbor, kod njih je doslo do greske (ovim nemam nameru da ih vredjam) i jednostavno oni su orjentisani ka istom polu. I svako ispoljavanje mrznje ili nasilja ka njima je podjednako lose kao i ispoljavanje istog ka bilo kome drugom. Treba im pomoci da se socijalizuju, ali u isto vreme i ne dozvoljavati im da usvajaju decu, jer istopolne zajednice ako vec prirodno nisu u stanju da imaju decu to bi trebalo da znaci nesto. A usput i zasto jedno nevino stvorenje staviti u situaciju da bude odredjivano i formirano u okruzenju koje je mozda protiv njegove prirode.
IP sačuvana
social share
Nemoj, sine, govoriti ni činiti krivo. Bolje ti je izgubiti glavu, nego svoju ogriješiti dušu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Po meni mnogo teze posledice na dete ce ostaviti heterosexualni roditelji koji se drogiraju i bave kriminalom i maltretiraju decu nego sto bi eventualne posledice imalo odrastanje u homoseksualnoj porodici. Bitne su ljudske vrednosti a ne sexualno opredeljenje - i to je nesto sto dete treba da nauci od roditelja - da vrednuje ljude i da ih prihvata bez rasne, polne, nacionalne ili religijske mrznje kao jednake i ravnopravne. Takvo ucenje moze dete da primi od roditelja bez obzira na sexualnu orijentaciju. Cak sta vishe mnogo je veca sansa da ce o tome nauciti od homosexualnih nego od heterosexualnih roditelja.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
@bf, a da umesto masovnog izlazaka pedera na ulice, ti nadjes jednog (ali ne nekog feminiziranog koga bi i zensko prebilo) pa lepo rascistis sa njim sve svoje netrpeljivosti? Tvoj komentar se sveo na to da ces opet ici u grupi, samo protiv druge grupe a ne pojedinaca. Drago mi je sto potvrdjujes moju pretpostavku o hrabrosti u masi, i nista vise od toga.
evo  ,slazem se . pozivam tebe,tvog ljubavnika i sve bivshe tvoje ljubavnike na duel (ja sam ,a vi svi protiv mene) bojnim sekirama ...Smile Smile

nego decky,pa kako da chovek uchi dete da su svi ljudi bez obzira na rasu,religiju,da li su pederi ili ne i.t.d. jednaki kad to jednostavno nije istina ...tj nema dva choveka na planeti koji su isti ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
BF nemoj da tupis bez potrebe

Teziste i naglasak na "ravnopravni" = "imaju ista prava" - ali ako si bas uporan na to "isti" - svi ljudi jesu isti u svojoj sustini - isto onoliko koliko su razliciti spolja gledajuci.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
To je vec druga stvar to nema onda veze sa prirodnim i neprirodnim

Да би нешто било нормално, довољно је да буде природно. Да би нешто било и друштвено прихваћено, мора да испуњава и социјалне норме. И то је цела мудрост, не знам зашто би да од буве направиш слона?

prvo - odrasti

Све иде с годинама.

drugo - idi lechi se dok mozes

За такве као што си ти лека нема, нажалост.

trece - ostavi prirodu da sama definise sta njoj pripada a sta ne

Природу не сачињавају неки тамо шести ентитети већ ми. А у природи влада право јачег и способнијег, не оног који захваљујући својој неспособности да буде оно што јесте и неспособног да испуни своју природну сврху тражи уточиште у неприродним стварима...

cetvrto - muka mi je dok citam tvoje nebulozne rasisticke i homofobicne poruke

У WC па на повраћање...

Teziste i naglasak na "ravnopravni" = "imaju ista prava"

Па права треба ваљда да иду са заслугама. Инсистирање на било каквој једнакости, па и правној, упркос толиким разликама у потребама, потенцијалима и успесима је крајње идиотска.
« Poslednja izmena: 31. Okt 2006, 17:52:37 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
BF nemoj da tupis bez potrebe

Teziste i naglasak na "ravnopravni" = "imaju ista prava" - ali ako si bas uporan na to "isti" - svi ljudi jesu isti u svojoj sustini - isto onoliko koliko su razliciti spolja gledajuci.
ljudi nisu isti - imaju istu sushtinu ali ta sushtina nije ljudska ,ni zivotinjska ni bilo kakva Smile Smile prema tome ,nisu i ne mogu da budu ravnopravni. ja sam te vec pitao hocesh li da budesh ravnopravan sa ubicom ili silovateljem ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
@BF

Naravno da cu biti i da jesam - imam ista prava i obaveze u zivotu - razlika je sto oni ta prava i obaveze ne vide na isti nacin kao ja. Svi podlezemo istom zakonu - ono sto cinis to ti se i vraca - ali smo na kraju krajeva svi ljudi. Neko ce zbog zvojih postupaka biti izolovan a neko nagradjen od okoline. Sustinska razlika ne postoji.

@Reloader

"Па права треба ваљда да иду са заслугама. Инсистирање на било каквој једнакости, па и правној, упркос толиким разликама у потребама, потенцијалима и успесима је крајње идиотска."

Ovime hoces da kazes da su pederi nesposobni i neuspesni i da imaju drugacije potrebe nego ja i ti. Da li si svestan tezine i kolicine gluposti koju si izrekao u ovoj recenici? I ko si ti inace da meris necije zasluge kao funkciju sexualnih opredeljenja??
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ovime hoces da kazes da su pederi nesposobni i neuspesni i da imaju drugacije potrebe nego ja i ti. Da li si svestan tezine i kolicine gluposti koju si izrekao u ovoj recenici? I ko si ti inace da meris necije zasluge kao funkciju sexualnih opredeljenja??

Наравно да су неуспешни, чим нису успели да буду оно шта су створени.

И ти сад ако почнеш да се понашаш као мајмун јер не можеш да испуниш своју људску сврху нећу имати никакве потребе да мерим твоје "опредељење".

Јер то није ствар потребе већ неспособности/помодарства.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Neki shit
ljudska svrha nije parenje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
@Reloader

Mozda bi za promenu mogao da izadjes malo iz svoje rupe i pogledas oko sebe i procitas neke knjige koje govore drugacije od tvog Furera. Kretaivnost je ono sto se vrednuje u ovom svetu prijatelju a ne mrznja koju ti upraznjavas. Ako malo budes pogledao oko sebe zapanjicete cinjenica koliko muzicara, filozofa,slikara, naucnika i knjizevnika su bili ili jesu homoseksualci. Svrha coveka je da stvara - da iz nicega pravi nesto - da u mraku stvara svetlost. 

I kada drkas qurac onda je i to neispunjavanje tvoje prave prirode - po tebi - ako sam dobro shvatio. Pa ti bi mogao sa Jocom da se uhvatis u kolo, bas ste parnjaci. Sustina sexa je u reprodukciji a sustina ljudi u pravljenju dece, a??? A leto gospodnje 2006 skoro 2007 - mashala - ala je ljudski rod napredovao
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:25:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.