Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 12:47:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kada bi ti najbolji prijatelj priznao da je gay, kako bi postupio prema njemu?
izbjegavao bih ga
ostao bi moj najbolji prijatelj
pretukao bih ga u gradu
pomogao bih mu da se izlijeci
mislio bih da je zarazen HIV-om
plasio bih se da me ne zavodi
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Homoseksualan, lesbo/gay  (Pročitano 33943 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Neki shit
malo manje psovki i napadanja ili ce da padne lock na ovu temu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
ljudska svrha nije parenje...

Мислиш? Технички јесте....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
@BF

Naravno da cu biti i da jesam - imam ista prava i obaveze u zivotu - razlika je sto oni ta prava i obaveze ne vide na isti nacin kao ja. Svi podlezemo istom zakonu - ono sto cinis to ti se i vraca - ali smo na kraju krajeva svi ljudi. Neko ce zbog zvojih postupaka biti izolovan a neko nagradjen od okoline. Sustinska razlika ne postoji.

pa vidish da nemash ista prava Smile ubica misli da ima prava da ubija,silovatelj da siluje. lepo si rekao da oni te stvari ne vide isto kao ti Smile ja ti i govorim o tome da ni ti nisi ti koji si bio juche ,a kamoli neki drugi chovek .otuda je svako izjednachavanje ljudi najveca glupost (mada je glupost najjacha sila u univerzumu Smile) govoriti da su homosexualci normalna pojava u drushtvu  je isto kao govoriti da je normalno da chovek ima melanom na kozi. medjutim ,sasvim je prirodno da chovek koji ne lechi svoj rak na kozi umre.tako isto i drushtvo u kojem se razvija homosexualizam i druge abnormalnosti umire ako se ne lechi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Sve je relativno moj Ajnstajne  Smile Smile

..i sve zavisi od koordinatnog sistema iz koga posmatras stvari. Iz tvoje perspektive homoseksualizam je anomalija - mozda i jeste - i ja sam dugo bio ubedjen da je to tako. Sad si iznenadjen ?? Pa kao sto si rekao sve se menja pa cak i ja. Stvar koju sam posmatrao je moja slika kosmologije i Boga. U moj slici musko i zensko su bili zajedno van materijalnog i treba da se vrate u to stanje - samim tim to definise nasu svrhu - da kroz ljubav i spoj muskog i zenskog polariteta postanemo deo vishe inteligencije. Ovo jeste diskutabilno ali ako prihvatis za trenutak to kao tako ostaje definisati sta je musko a sta zensko. Na pocetku sam mislio da su to muskarci i zene - i da jedino tako mozemo da napustimo ovaj materijalni svet i zamenimo ga sa necim naprednijim. A onda kada sam malo porazmislio shvatio sam da je stvar polariteta a ne fizickih polova. Stvar je kakvu energiju nosimo u sebi a ne sta nosimo u gacama. Ono sto je bitno je ljubav izmedju polariteta - a kog su fizickog pola to je apsolutno nebitno i nevazno. Proces je isti, zakoni su isti i cilj je isti - i po tome - iz koordinatnog pocetka nase spritualnosti svi ljudi jesu isti, jer se javljaju na ovoj zemlji na isti nacin i zivimo zivot sa istim ciljem. Shvatanje cilja se razlikuje jer se razlikuje svest o cliju i svrsi postojanja od coveka do coveka. To je razlika koju ti istices ali je meni nebitna.

Ipak energija koja nosimo u sebi i koja se MENJA svake sekunde je ono sto u mnogome definise nase puteve u ovom i drugim zivotima. Mi tragamo za nasom drugom polovinom - kompatibilnom energijom koja ce nas oboje da izdigne iz materijalnog sveta. U vecini nas polaritet je vezan za fizicki pol, kod nekih to nije slucaj, kod trecih je 50/50, a kod cetvrtih se promeni u potpunosti tokom zivota. Razlog - jer energija uvek zauzima polozaj svog minimuma - odnosno uvek ide linijom manjeg otpora. U slici spiritualne nergije - ona ce uvek izabrati najkraci i najefikasnije put za samoostvarenje. Nasa licna ubedjenja o homoseksualizmu koja izlaze iz socialnih i verskih normi - u mojoj prici nemaju ama bas nikakvo znacenje, nase spiritualno bice ne daje puno vaznosti za vestacke tvorevine materijalnog okruzenja koje imaju malo uticaja na nas put nazad, ka stvoritelju.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
i dokle se stigli..
da lokujem temu ili ima nesto novo  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Nemoj tako sestro slatka vidis da se ja i BF bas lepo diskutujemo. Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
OK.. samo proveravam.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Teško je ovo pitanje. I opasno! Tiče se ljudskih osećanja i činjenice da
mi hronično patimo od nedostatka emaptije. Znam po sebi!

Premda ne volim definicije, ima par komada koje znam i poštujem.
Jedna od njih je i ova:
"Disciplina je - odloženo zadovoljstvo"!

Naime, ako nekoga volim (ili barem poštujem) onda ću njemu/njoj
činiti nešto u skladu sa tim osećanjima mi moji.
Npr. bez obzira kakvo je moje iskustvo sa mojom taštom,
par puta godišnje njoj sleduje poklon od mene
(Božić, 8. Mart, rođendan 'iznenađendan'...), i to bez obzira
što ja lično ne uživam niti u primanju niti u davanju poklona
(osim deci!).
Tako da praktikujući disciplinu - imam odloženo zadovoljstvo.
Zadovoljstvo koje dolazi i od te žene, i od njene ćerke, i od njene unuke....

Negde piše da ako jedenje određenog mesa smeta mom bratu - neću jesti mesa doveka.
I to je to!
Ako imam određeno osećanje (i praksu koja sledi) a Osobi koju volim to
smeta - zarad mog voljenja prema toj Osobi odustajem od te prakse!
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
puno zamagljujesh stvari decky . recimo vidish choveka sa slomljenom nogom koji shepa . da li cesh mu reci : to je ok ,priroda se tako ispoljila kroz tvoju nogu. ili cesh mu reci ,idi potrazi lekara ,ja ne umem da ti pomognem.
meni nije interesantno da razmatram shta ko misli o homosexualcima ,nego shta ce se desiti sa drushtvom u kome se homosexualizam prihvata kao normalna pojava. odgovor je jasan ,neizbezan i definitivan - takvo drushtvo ce umreti. ovo nema veze sa mojim ili tvojim lichnim osecanjima ,to je jednostavno tako (takvost Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
DA i upravo tu dolazimo do stvari prioriteta - sta je svrha tvog zivota - briga o sebi i svom putu ili briga o drustvu (sta god to bilo). Na kraju krajeva mozda to drustvo i nece propasti, mozda i hoce, i sta znaci propast jednog drustva. Ne postoji potpuna propast energije - postoji transformacija u nesto novo u neki novi balans i minimum potencijala.

Drustvo - kao pojam - je veoma varljiva i nejasna stvar. Ti sebi dajes vaznost jer se "brines" za nesto vece i svetije od tebe samog a u dato ti je da se brines o samom sebi i malom broju onih koju u odredjenim trenucima zavise od tebe. Ako malo bolje pogledas u svoje prioritete ne treba da te uopste dodiruje necije sexualno opredeljenje - jer to je nesto van tvoje trenutne kontrole i samim tim van tvog zivota. Ti ces ziveti 70 - 80 godina i umreces, pedera i lezbejki je bilo pre tebe i bice ih posle tebe. Drustvo je postojalo 1000dama godina pre tebe postojace i posle tebe, ako treba da postoji. Tvoja briga nece promeniti nista ni na bolje ni na gore.

Ono sto ja mislim je tvoj licni osecaj koji se u tebi javlja kada se prica o ovoj temi - i na tome treba da radis - ako mislis da je to nesto vredno tog truda - u suprotnom - pusti pedere da guraju jedni drugima - ti guraj nekom drugom i svi srecni.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 12:47:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.