Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:19:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kada bi ti najbolji prijatelj priznao da je gay, kako bi postupio prema njemu?
izbjegavao bih ga
ostao bi moj najbolji prijatelj
pretukao bih ga u gradu
pomogao bih mu da se izlijeci
mislio bih da je zarazen HIV-om
plasio bih se da me ne zavodi
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Homoseksualan, lesbo/gay  (Pročitano 33989 puta)
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ako se ikada dogodi parada (GLBT-gay,lesbo,bi,transex), kod nas (mislim na SCG) sigurna sam da cu izaci i podrzati ih da ne bi bili drugorazredna klasa bez socijalnog, zdravstvenog, bez posla, prijatelja, poradice. Ja cu sigurno zajedno sa njima ici na celu kolone obecavam.
Nadam se da necete da me pojedete za ove izjave.

Нећемо те појести али ћемо те пребити као пичку исто као и све остале који не буду брзи.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2006, 01:35:05 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Za divno cudo da cu se u nekim stavovima i sloziti sa kontrasima, ali i ja sam apsolutno protiv parade. Istakao sam da meni pederi ne smetaju, njihov problem, ali ni ja ne pravim paradu hetero parova koja ce se zavrsiti orgijama na sred ulic. Ipak, zato i postoji soba.

@Reloader, bas me zanima da mi iskreno odgovoris: hoces ih ti prebiti, ili kao po obicaju grupa ljudi? Ne kazem da spadas u te, ali znam mnogo "mangupa" koji su jaki u grupi, a kada su sami idu ulicom skupljeni i trude se da nikoga ne gledaju u oci koliko su hrabri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
@Reloader, bas me zanima da mi iskreno odgovoris: hoces ih ti prebiti, ili kao po obicaju grupa ljudi? Ne kazem da spadas u te, ali znam mnogo "mangupa" koji su jaki u grupi, a kada su sami idu ulicom skupljeni i trude se da nikoga ne gledaju u oci koliko su hrabri.

Одговорићу ти цитатом:

"Ја не одлучујем да ли ћу ићу у битку по томе колика је сила која ми прети, него по томе колику светињу браним." --Лазар Хребељановић
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 13241
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Sony 
@Cool nekako me podseca ta definicija na skinheadse
IP sačuvana
social share

Sreca ne postoji u zivotu... postoje samo momenti srece        just strawberry                   Gde volite da letujete/zimujete,putujete uopste?...posetite novi pod forum
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Neo-naci MOFO skin heads kojima nas kolega Reloader pripada i jesu uvek samo krdo i masa - kada stanu sami onda su manji od makovog zrna ali to je manje bitno.

Bitno je da se u necemu mozemo sloziti - paradiranje je bullshit jer ne doprinosi nichemu osim sto propagira exstremizam obe strane. Isprani mozgovi i prazne glave su uvek sa obe strane ulice - da nije tako ne bi ni bili na ulici.

Penis-centrichne kulture nisu samo na Balkanu, postoje u svakom kraju ove zemlje. Reagovanje na homeseksualizam je isto u svima njima i tako je zbog istih razloga.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Neo-naci MOFO skin heads kojima nas kolega Reloader pripada i jesu uvek samo krdo i masa - kada stanu sami onda su manji od makovog zrna ali to je manje bitno.

Аха, видим сваки дан пребију по 5-6 њих Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
a bre ljudi ... pa kako da prebije sam par pedera ,kad proshli put nije bio ni jedan peder,lezbejka ili policajac na 10 skinsa,navijacha,itd ... ja evo apelujem na sve homosexualce i njihove prijatelje da na sledecu paradu izadju u shto vecem broju i ako treba da pozovu prijatelje iz inostranstva Smile Smile
jao ,shto bi bilo lepo kad bi mogli da odemo u berlin ili pariz na paradu ,bilo bi krvi do kolena Smile Smile samo zbog toga zalim shto nismo na beloj shengenskoj listi Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E grom vas gadjo...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 1100
Volim da debatujem na ovu temu, prvo moram da se slozim sa decky-jem da nema potrebe za paradiranjem.
Koliko ne podrzavam prebijanje, toliko ne podrzavam ni paradiranje. Ne svrstavam homoseksualizam u grupu sa pedofilijom, ali ne bih mogao da se slozim sa njihovim pogledima na svet, ne slazem se ni sa Jocom pa ne bih posegao za batinom. Ali krajnje je vreme da ako homoseksualci hoce da zive ko normalni ljudi da to i rade a ne da zigosu sami sebe praveci parade, iduci ulicama i lizuci jedne druge. Pretpostavljam kad bih ja izasao na ulicu sa mojom zenom da se lizem i drpam, da bi to izazvalo zgrazavanje i homoseksualaca.
Juce sam negde citao da je organizovana izlozba slika gde se istopolne jedinke u zivotinjskom svetu seksaju kao dokaz da to nije nenormalno ponasanje eto to i zivotinje rade???
Dokle god rade sa svojim spoljnim i unutrasnjim organima sta god hoce ali u njihovoj kuci ja nemam nista protiv njih. I dok god ne pocnu da ubedjunju mene kako je to super, mozemo biti i dobri drugari, ako postanu navalentni onda cu ja probati da se izmaknem a ako predju granicu e onda...
IP sačuvana
social share
Nemoj, sine, govoriti ni činiti krivo. Bolje ti je izgubiti glavu, nego svoju ogriješiti dušu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
  Pa jebeno, bas znam nesto o zivotu, to nemas nikakvo pravo da kazes. I mozda malo vise znam iz razlicitih izvora ili iskustava od tebe (od kolege sa faksa), mozda sam se ja uprava vratila u Crnu Goru posle dugo godina i vidjela kakvo je stanje (koje je uzasno lose, kao i u Srbiji), a mozda sam u Sloveniji imala jedine i najbolje prijatelje koji su gay i koji su jako dobri, mozda je moja sestra lezbejka, a mozda sve ovo pisem sa nekim gay-em koji se plasi, a mozda sam sama lezbejka. Ko bi to mogao znati? Ali ja jebeno nista ne znam,a to ti sigurno znas. Hvala na objasnjenju.

Svejedno... pojma nemas o toj problematici...
Iznosis svoje subjektivno misljenje, a ono je daaaaleko od istine...  Smile
Takodje, ti njih marginalizujes zaboravljajuci da su i oni ljudi kao svi drugi... pa, neki od njih su cak i na vodecim pozicijama nase kulture... npr. Jovan Cirilov...
E, sad.. zasto oni ne zele da izacu iz ormara moze se pripisati i njihovoj malogradjanstini... ne samo strahu od neprihvatanja...

« Poslednja izmena: 29. Okt 2006, 13:47:13 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
@bf, a da umesto masovnog izlazaka pedera na ulice, ti nadjes jednog (ali ne nekog feminiziranog koga bi i zensko prebilo) pa lepo rascistis sa njim sve svoje netrpeljivosti? Tvoj komentar se sveo na to da ces opet ici u grupi, samo protiv druge grupe a ne pojedinaca. Drago mi je sto potvrdjujes moju pretpostavku o hrabrosti u masi, i nista vise od toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:19:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.