Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:12:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Šta je homosexualizam u stvari?
Bolest
Normalna sexualnost
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Homofobija  (Pročitano 22757 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Citat
Možda držanje za ruke dva muškarca ne bi smetala jednom broju ljudi ali bi većina nasrnula i prebila ih,pogotovo ako je neko veće društvo zajedno na ulici.

Pa, ne bas.. ja sam par puta videla muskarce kako se drze za ruke i idu Knezom... Smiley
Uostalom.. ja ne drzim svog decka za ruku kada idemo ulicmo...Jel' to dokaz da nismo u vezi? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia 
Homoseksualci su veoma agresivni i nametljivi da se ne lažemo i time provociraju situacije. Viđala sam da se drže za ruke i niko nije reagovao na ulici. 

A vidi ovog jada pa reci kako bi se osećao. Proletos kad je bio evrosong pozovu neki poznanici mog sina i još nekoliko momaka na žurku u Beograđanku. Na izričito pitanje da li je gej žurka odgovore odrično, kao ima dosta stranaca, biće prilika da upoznaju razne ljude. Naročito korisno za filologa da praktikuje jezik. Dođu na žurku i zateknu tamo gomilu bizarnih homoseksualaca, transvestita, krljanja i žvaljenja. Podvlačim izričito su pitali da li je gej žurka. Izašli su kulturno ali im je upropašteno veče.

U aprilu sretnemo se sa kumovima u gradu. Mi šetamo, oni izveli rođakinu pudlu u šetnju, i tako kao idemo zajedno. E sad mi žene smo pričale neke svoje priče i zaostale par koraka iza muških, mog muža si video a kum je približno isti. Oni napred sa onom pudlom i kuma u jednom času poče da se smeje: Vidi ko dva matora pedera. Pa nije prošlo dugo prilaze im tri muškarca i započinju konverzaciju. Prvo kao pitaju za neku adresu, onda objašnjavaju da je to neki klub i pozivaju ih da pođu zajedno. U međuvremenu nas dve smo stigle a ova trojica shvatili da su startovali pogrešne. Znaš kako su komentarisali? A jebote, što šetate tako kad niste naši. Pazi oni, pederi, siroti, uplašeni, ugroženi drve nekome. Ma ha.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Tel.Me Your.Number
Anketa ti je glupa Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
Citat
Cesarice , jel si se ti igrala nekad rupice - boce ?
Jok ja, i iskreno, nemam pojma o cemu pricas. Cak i da imam, ti si taj koji je izbanalizovao stvari; pricas o tome da se homosexualci zabavljaju kao sto se zabavlja neko ko igra rupice stagod, cisto zabave radi, egzibicionizma .. ?
Uprosceno:
Homosexualci su jedinke koje zele da stvaraju i dalje sireporodicu sexualno-emotivnog karaktera sa pripadnicima istog spola. Sta je za to potrebno ? Legalizacija homo brakova, dozvola za usvajanje djece. I pustite se te price, 'u Srbiju nece doci do toga za 30g'. Cak i da je tako, i da je vise od 30g, jel vasa djeca trebaju da docekaju to vrijeme ? I da li je moguce da neko tvrdi da je to usvajanje normalno i da ce djeca iz takvih brakova biti normalna ? Ili ste naivni ili ste i sami pripadnici tog 'neparalelnog drustva' 
Citat
Interesantno je to da recimo, dusevnim bolesnicima i mentalno retardiranim osobama niko ne brani da se medjusobno sexaju i drze za ruke. Kako onda neki nemaju zelju za krvlju. Smile
Niko nema pravo da brani drugom da voli sebe i ljude oko sebe i da jasno iskaze svoja osecanja.
Oces li mi objasniti kakve veze imaju mentalno retardirane zaljubljene osobe sa homosexualcima ? Devijantno ponasanje kod homosex. nije uvjetovano brojem i rasporedom hromozoma kao kod m.r., vec je niz faktora koji odlucuje o tome, a okolina je sigurno presudna. Sto me dovodi do sljedeceg citata:
Citat
Osim toga,par puta je bila odlična emisija o biološkoj(ne psihološkoj) uslovljenosti te da homo i bi ljudi zapravo ne biraju nego osećaju privlačnost prema istom polu delom zbog odnosa hromozoma i sl
Da .. ja postanem lopov i kazem 'nisam ja kriva, takva sam se rodila'. Hocu da kazem, ne ulazim u to koliko je ko kriv za sta niti mislim da treba kriviti te ljude, na njih je uticao citav niz faktora da postanu takvi. Ali isto tako ne znaci da se zbog toga treba homoseksualnost podvesti pod prirodnost jer to nije tacka (.)
Evo,raznosac je napravio paralelu izmedju dusevnih bolesnika, mentalno retardiranih i homosexualaca. Po tome, trebali bi se i homoseksualci lijeciti jer koliko znam, dusevni bolesnici i m.r. su na psihijatriji ? Ili, ako gejevi mogu usvajati djecu, onda bi se i ovim dvjema skupinama trebalo dopustiti da setaju gradom, zive 'normalan' zivot, pa sad .. ako ja na ulici zaplatim jer me neki mentalno retardiran opalio palicom po glavi, to je moja stvar jerbo nije on kriv sto je takav.  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 6s
Ono sto je meni licno interesantno je borba homoseksualaca u kojoj se tvrdi da su usvojena deca homoseksualnih parova "neostecena" u svakom smislu...
Valjda za to treba da prodje neko vreme da bi se videle posledice...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
I niko ne kapira da ce djeca u takvim brakovima biti isto homo ( ili neko misli suprotno ?  Smile ), i oni ce traziti svoje homo partnere koji ce usvajati svoju djecu koja ce isto tako biti homo .. sve dok jednom ne nestane i djece i musko-zenskih brakova ..
Da, da, sta nas briga, bitno je da se to nece desiti nama, a ni za 500g. ..

rajt.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11247
Zastava Zvezdara
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
SonyEricsson c702 + 2gb
Ja cem svoju decu uciti da je homosexualnost (citaj: pederizam) najveca bolestina, i da se nalazi odma pored pedofilije, zoofilije i nekrofilije i moze bilo ko da kaze da sam homofob, istom tom cu dokazati da sam homomrzac a ne homofob  Smile
IP sačuvana
social share
Everybody dies. That's just the way it is. The life clock ticks at the same speed for all of us. And we all know, that one day, that clock will stop. And when it does, we'll only have time to say: Oh fuck.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
gresis, neces ga uciti nista kroz pricu... ako budes bio normalan i dobar roditelj i ako budes imao dobar i srecan brak, dete ce se ugledati samo na tebe...

ako vidi dva roditelja koja se razvode nece imati toliku veru u tu zajednicu.. isto tako ako ga odgaja neko ko je devijantna licnost, veliku su sanse da ne bude sve ok... ocu da kazem, dovoljno je tesko za nekog 'normalnog' da vaspita nekog da bude 'normalan' a kamoli za druge...

..u suprotnom to prelazi u mrznju... no ti si jos mlad (a ni ja nisam bolji) za te price ..
« Poslednja izmena: 27. Sep 2008, 13:41:05 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Citat
Ako samo pogledamo i pokushamo da malo vishe razmishljamo glavom , a ne srcem ( chitaj : mudima )  , videcemo da su njihova ljudska prava u Srbiji zaista ugrozena .
Kako su tacno njihova prava ugrozena?
Ali tacno i precizno... bez kilometarskih uvoda, razrade i zakljucka... Wink

Pa ne znam ni ja precizno , ali otprilike cu pokushati slikovito da objasnim .  Drzanje za ruke je chista glupost  Smile

Recimo , Pera i Zika zive zajedno " sto godina " i zele da regulishu svoju vezu sklapanjem braka . Drzava im ne da .

To znachi da nemaju prava da uzimaju zajedno kredit za stan , iako zive ceo zivot zajedno . 

Pera ne moze da nasledi Zikino imanje automatski ( kao shto zena nasledjuje muzevljevo )  , vec mora da se sudi sa njegovom blizom i uzom rodbinom . 

Pera ne moze da poseti Ziku u bolnici , na samrti , jer nije chlan uze porodice .

Pera nema pravo na lechenje jer ne radi , iako Zika placa ogroman porez drzavi ...

Ima tu josh dosta stvari i ne svodi se sve na ljubljenje po parkovima i trpanje u prirodi , kao shto se ovde banalizuje . 

E , sad jel  fer da placaju drzavi porez ( od kojih se finansira baj d vej , zdravstveno osiguranje tvoje nezaposlene supruge ili mog treceg deteta ) , a da nemaju i oni bar priblizna prava ?

Da dodam da su takodje u jednakoj obavezi da sluze vojni rok i odazivaju se na mobilizaciju u sluchaju opasnosti ...
IP sačuvana
social share
Nisu krivci depresivci , lude i psihopate
sto su rusili pa sada nama nude lopate .

Krivi smo mi !

Nisu krivi sedativi sto ih nisu sputali ,
sorry , matori , krivi smo mi koji smo cutali !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
Imaju slicna prava kao 'partneri' koji zajedno zive, ne znam tacno kako se to zove...ja ne smem da tvrdim tacno ali i ti nemoj da pricas ako se nisi raspitao kod pravnika ... mogu da ostvare izvesna prava koja si nabrojao ako dokazu da su u vanbracnoj zajednici...
« Poslednja izmena: 27. Sep 2008, 14:40:21 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:12:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.