Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 09:52:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Šta je homosexualizam u stvari?
Bolest
Normalna sexualnost
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Homofobija  (Pročitano 22631 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 
potrebno je samo pratiti državni interese Smile
neki dan to kaže mi jedan policajac, pa šta je onda ako ne bi mogao voditi ljubav sa ženom, sve je moguće rešiti... Smile
posle pitam od njega da li bi dao život za zemlju,odgovori mi , da bez razmišljanja Smile
pa mislim iz tog vida,ako postoje takve jake političke sugestije, ja uopšte ne čudim se o tome ako još i mrze isti policajci i homosexulace... Smile  pa jednostavno ne postoji granice gluposti
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Svašta se ovde da pročitati, i već hiljadu osamsto osamdeset šesti put se vodi diskusija o homoseksualizmu, i mahom su na tim temama isti članovi, što može biti veoma interesantan podatak. Smiley

I opet ista priča, iste rasprave.... jedan deja vu od osam stranica.
Ne bih uletala u raspravu (ni po koju cenu), ali samo bih naglasila jednu stvar:
- da li je prirodno da muškarac šamara ili tuče ženu (ili žena muškarca) u toku seksa?
- da li je prirodno da muškarac doživi seksualno uzbuđenje na pogled ili dodir ženskih stopala?
- da li je prirodno da muškarac može dostići seksualni vrhunac (ovo važi i za žene) ako 'to' radi samo, recimo, na javnom mestu, a kući, u misionarskoj pozi, ni da mrdne?
- da li je prirodno da se polni akt snima, pa pokazuje drugima?
- da li je prirodno to što pojedini ljudi mogu doživeti orgazam samo u poziciji dominacije, odnosno submisije?

edit: - oralni seks ne vodi reprodukciji, koliko znam? Prirodno?  Smile

Najzad:
- da li je prirodno to što živimo okovani zidovima, jedemo hranu punu aditiva, komuniciramo preko interneta?
- da li je prirodno što nosimo odeću od veštačkih materijala?
- ... spisak je dug, zar ne?

Mislite o tome, over & out.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2008, 17:42:43 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Citat
Ко је уопште меродаван да одређује шта је нормално, а шта не? Маните се лажног, наметнутог морала и моралисања.
Meni je ovo neprihvatljivo. Ako postoji nešto arbitrarno u demokratskim zemljama narod ima pravo na konačnu reč. Ne lobiji, ne mediji, ne stručnjaci nego narod. A zašto, jer narod i snosi posledice svojih odluka. U suprotnom mogli bi da kažemo da je normalno mazati se fekalijama, ne kupati se, krasti po samoposlugama ako te prodavac ne gleda, gaziti pešake van pešačkog prelaza...

Raznosač ja znam bar 3 osobe koje su se zbog razvoda roditelja ubile i još nekoliko koji su potonuli u alkohol ili narkomaniju. Znači li to da razvod treba ukinuti?
« Poslednja izmena: 27. Sep 2008, 17:24:54 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Bambina  Smile Smile

Simi
Naravni da ne treba. Medjutim, da li mislis da je normalno dici ruku na sebe zbog razvoda roditelja? Da li ima smisla porediti razvod i homosexualnost? Mislim da nema...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 
Bambina znaš da ćeš imati pre fobiju od pauka naprotiv sa električnim žicom...za tvoje pitanje odgovor Smile
a Simijon tradicionalno nije greh, ili antropološki homosexualizam, al ako to je nasiljeno na pojedincu....iz vida da bude sva veća anomija u državu...
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia 
Citat
Ко је уопште меродаван да одређује шта је нормално, а шта не? Маните се лажног, наметнутог морала и моралисања.
Meni je ovo neprihvatljivo. Ako postoji nešto arbitrarno u demokratskim zemljama narod ima pravo na konačnu reč. Ne lobiji, ne mediji, ne stručnjaci nego narod. A zašto, jer narod i snosi posledice svojih odluka. U suprotnom mogli bi da kažemo da je normalno mazati se fekalijama, ne kupati se, krasti po samoposlugama ako te prodavac ne gleda, gaziti pešake van pešačkog prelaza...

Raznosač ja znam bar 3 osobe koje su se zbog razvoda roditelja ubile i još nekoliko koji su potonuli u alkohol ili narkomaniju. Znači li to da razvod treba ukinuti?

Не говорим да не треба да постоји закон и законске регулативе, говорим о лажном моралу који нам је наметнут. Лажни морал је онај који  мушкарца са 10 партнерки чини фрајером, а девојку са исто толико партнера курвом, морал који не подржава везу старије жене и млађег мушкарца, морал који чини да ванбрачна деца бивају одбачена и обележена. Све оно што љубав такне, ја не бих дирала.
Оно што је мени  природно и нормално, неком другом није, и обратно.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Sony xperia
Jao, opet o pederima. Do sada se nekako suzdrzavah, .... nadam se da cu i nadalje.  Smile 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 
Livingston to je taj istorijski indetitet, naprotiv sa postmodernog...po meni ni jedan nije baš potpuni rešenje za izazove vrednosti , kao što je i homosexulanost.
ako uzmemo postmoderni identiteta onda tamo to si što možeš posedjivati, i ako kurac posedjivaš kao žena onda si peder.
po meni više je humaniji taj vid da ne posedjivaš ništa, osim ženu da ona stiže u raj, al to bez komunikative ne ide.(ponekad i bez kuraca ide, al nije to baš to)
« Poslednja izmena: 27. Sep 2008, 17:43:08 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
orijentisacu se na bambijev post... sim i liv vode drugu bitku... lemur prica o nekom vaspitanju i kulturi (no comment)...

Citat
- da li je prirodno da muškarac šamara ili tuče ženu (ili žena muškarca) u toku seksa?
- da li je prirodno da muškarac doživi seksualno uzbuđenje na pogled ili dodir ženskih stopala?
- da li je prirodno da muškarac može dostići seksualni vrhunac (ovo važi i za žene) ako 'to' radi samo, recimo, na javnom mestu, a kući, u misionarskoj pozi, ni da mrdne?
- da li je prirodno da se polni akt snima, pa pokazuje drugima?
- da li je prirodno to što pojedini ljudi mogu doživeti orgazam samo u poziciji dominacije, odnosno submisije?

nije bitno da li je prirodno... vec da li je normalno i ako nije koliko odstupa... ali ako vec oces, sve sto vodi ka reprodukcionom cinu je po meni normalnije nego kad je sam cin zamenjen sa nekim budalastinama (nista licno).

Citat
edit: - oralni seks ne vodi reprodukciji, koliko znam? Prirodno?

pisao sam o 'prirodnom' aspektu pa cu i sad da odgovorim (mada ne volim ove explicite ali rusi mi poentu posta), svaki sportista zna znacaj zagrevanja pred fizicku aktivnost  Smile

Citat
Najzad:
- da li je prirodno to što živimo okovani zidovima, jedemo hranu punu aditiva, komuniciramo preko interneta?
- da li je prirodno što nosimo odeću od veštačkih materijala?
- ... spisak je dug, zar ne?

zivimo tako jer ne znamo za bolje... uskracena je mogucnost izbora (manje-vise) dok je kod offtopa ove teme (malo smo otisli od homofobije) drugacije...
« Poslednja izmena: 27. Sep 2008, 17:56:49 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Znači, analni (i oralni, jer kontam da je ista 'logika') seks između muškarca i žene je 'zagrevanje pred igru', a analni seks između muškarca i muškarca je protivprirodan blud?

Meni ova 'logika' ne pije vodu...

A možda je i homoseksualcima uskraćeno pravo na izbor? Treba li nekoga prisiljavati na nešto što je njemu lično - protivprirodno, samo da bi zadovoljio 'naše' licemerne kriterijume 'normalnosti'?
« Poslednja izmena: 27. Sep 2008, 18:01:08 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 09:52:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.