Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: hocu da nadjem i dobijem posao  (Pročitano 8576 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Citat
Ili kako se bre, trazi obican hebeni posao,

pa trazi se.... Smile

ali ne da ga trazis a da pri tome molis boga da ga ne nadjes  Smile

zaposlen covjek moze prije da nadje  novi posao
nego sto moze da ga nadje onaj koji nije zaposlen...

vazno je raditi bilo sta....cisto zbog sebe ....

covjek kad ne radi...i kad je dugo besposlen...vrag mu veoma lako uposli ruke..
a to se nikad ne zavrsi dobro...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 91
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.6.2623.108
Pa i napisah za taj posao u magacinu da posao ko posao, ali i tu treba dobar cv, ili sta li vec.
Pa kako se trazi posao, i to bez cv?
pa i ja bi vec sutra radio da znam gde da kako da trazim, nadjem posao, ne znam,

Subotica raspolaze ovako sa:
Industriskom zonom (tu su barem jedno 7-8 verikih fabrika) plata dobra dobar posao, lako se upadne, e ali ne lezi vraze, jedina caka je hahahahaha sto mi je jednom prilikom portir  u jednoj firmi toj pokazao bukvalno jedan debili stos CV-a sto ljudi ostavljaju, tako da se tesko dodje na red jel je Subotica od koliko ima stanovnika sta ja znam oko 70 000 tamo hrli pola grada u tu industisku zonu.
Tako da bez dobrog cv nema sanse da se skrene paznja na sebe tamo.

Onda imamo
megamarkete jedno 3-4 boga pitaj kako se tamo zaposliti.

Onda imamo ko i svaki drugi grad, kafice i razno razne radnje, butike itd itd

Onda imamo i hotele

i vrag zna sam sveti djavo zna od toliko nabrajanja da se coveku pomuti kako naci posao Smile

Predavao sam cv i u industrisku zonu i u par megamarketa, kafica, radnji i ostalog.

Dobar dan dobar dan da li zaposljavate, trenutno ne ali... da li mogu da ostavim cv?  moze svakako ako bude potrebe mi cemo vas nazvati, i aj cao tako od radnje do radnje, mozda bez cv onako u vidu stare skole, ali ne znam kako?

P.s

Hvala za cv Smiley poslao sam pa sta bude da bude

ali brate za propratno pismo si mi napisao da napisem da znam prirodne i drustvene nauke Smiley
ajde jos dobro drustvene ali matematika mi oduvek nije bila jaca strana sto se tice prirodnih nauka. Smiley
« Poslednja izmena: 19. Jul 2016, 20:33:44 od Don_Piano »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.11.5
Browser
Safari 601.6.17
mob
Apple iPhone 6s
Dal sam ja mator ili sta, ali kakav CV kakvi bakraci?
Kad god sam trazio neki posao, uvek samo odem na razgovor, sacekam da vidim rezultat i to je to.
Ne znam da li je to sad moderno pisati CV. ali izgleda mi da jeste. Kako mozes pisati CV ako nikad nisi ranije radio nigde?
Secam se pre 10 godina kad sam bio na Kipru. Jedna Filipinka je htela da zaposli svog sina. On posla CV sve sa kako zna kuvati kafu, prati ves, heklati, strikati,.....
Izgleda da ja jesam mator

Jos da napomenem, Subotica ima oko 70000stanovnika, to je samo za smeh. Toliko je ima pre jedno 300godina.

Naravno da ljudi dolaze i ostavljaju CV. Lepo odes na berzu rada, i tamo se prijavis. U medjuvremenu trazis oglase kad neka firma izbaci oglas da trazi radnike. Onda se javis na konkurs. I tamo valjda pricas sa nekim ljudima. Onda oni odlucuju k je podoban a ko ne. Da bi bio podoban, kad se javis na konkurs, i kad predas CV , u njega stavis jedno 100evra, i predas ga. Onda cekas, Sa time podizes svoj rejting i imat ces veliku mogucnost da se zaposlis.
« Poslednja izmena: 19. Jul 2016, 20:38:45 od slavisaj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 51.0.2704.81
mob
Nokia krntija
Covece, radis u magacinu na utovaru/istovaru. Jedino sto tu poslodavca zanima jeste dal si invalid.

Ako vec ne biras i zelis samo da nesto zaradis, takve fizicke poslove je najlakse naci i za njih ti ne treba ne znam kakav cv.

Ako nisi vec to uradio, prijavi se na biro. Sa takvim kriterijumima koje imas i oni ce ti brzo naci posao.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 91
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.6.2623.108
ne mogu na biro hahhahahhahaha sest meseci moram cekati Smile jbg tj pet dana mi je falilo da overim tu knjizcu za biro ali posto nisam skinut sam sa evidencije.

To sto si rekao, da gledam firme kada izbace oglase, mislis preko infostuda ili? pa i gledam preko infostuda, ali opet ponovo kazem, retko se tu desi da se ne pojavljuju oglasi jedni te isti tokom cele godine.

Mislio sam na eru kada nije bilo interneta, kako se onda pronalazio posao? to da mi objasnite pa da pokusam tako.
Jer i sa internetom pokusavam, i ako nastavim da pokusavam ja mislim da cu se zaposliti za jedno 2-3 godine!!!

Sada sam dosao ideju uz pomoc drustvenih mreza http://www.telegraf.rs/hi-tech/1016859-evo-kako-da-pronadjete-posao-uz-pomoc-drustvenih-mreza 

ali mene interesuje era kada nije bilo interneta... kako su ljudi pronalazili posao?
jednostavne obicne poslove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Linux Fedora
Browser
Chrome 51.0.2704.106
mob
Alcatel OT Telenor Smart
Пробај на инфостуд.
Пише се ЦВ данас скоро свуда.
Добро, од Ниша па доле ка југу то још увек није толко заступљено.
Нема везе што пре ниси нигде радио, у ЦВ треба да стоје основни подаци,  име и презиме, годиште, одакле си, које си школе завршио, ако си неке курсеве позавршавао и то се ставља.
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus
И покварен сат два пута дневно покаже тачно времe
Нема горег муслимана од потурченог Србина

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 11.0.696.34
 Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
LG Frizider
Ja kad sam pre dosta godina konkurisao u marketu ladno su nam radili test inteligencije (!?). I otpao lik koji je ceo zivot bio magacioner i realno za mene doktor nauka sto se robe i transporta tice (upravljanje viljuskara, palete, pickematerine)

A lik nije glup. Prosto nikad u zivotu nije slagao jebene geometrijske oblike i predvidjao niz.

Imam dva meseca radnog staza odatle....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Lik hoće da radi,ali da se ne muči,drkao se u školi pa se sad češe  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 91
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.6.2623.108
kada nije bilo interneta kako se onda pronalazio posao? to je ja mislim pre jedno 20 godina? izmisljen internet?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.