Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 20:28:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hitler i Rotsild [samo za ozbiljne]  (Pročitano 69650 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Za mene su ovi bankari Krivi Nosevi sto puta gori od pokojnog kancelara i vodju Treceg Rajha.Mada i Hitlera ne podrzavam,razumem ga ali ga ne podrzavam,prvenstveno sto je pravio velike greske u WW2 i potcenjivanja Krivih Noseva u nizu rasu,oni jesu sve negativno za Covecanstvo i svet ali nikako nisu niza rasa vec mozda najpametniji na svetu  ali nista to ne znaci kada nemaju kreativnost i naprednost.
« Poslednja izmena: 19. Jun 2013, 19:46:02 od Ace Makedonski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung SGH-E590
Hitler je bio Jevrej...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Jeste za njega kazu i da je bio pozadinac,crnac,zensko,to je samo cionisticka-levicarska propaganda,ti bi voleo da ga nipodastavas,mozda jeste bio ludak,psihopata ali ima i sto puta goriih od njega kao na primer Staljin ili Lenjin ili Tito.Cuo sam za tu pricu da mu je deda sa oceve strane bio Rotsild ali to su samo price i ne verujem nista u to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ace, legenda si, pisas po coveku koji ti dao naciju  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Alo niko mi nije dao naciju,mi postojimo od davnina,samo ne volim nebuloze i gluposti i nemoj tako da se izrazavas pa i vi Kroati ste u nekom sukobu sa Srbima a ne treba tako. Svaki Beli-evropski -hriscanski narod treba da zaboravi svoje bratoubilacke sukobe svi smo mi jedna rasa sa jednim nasim Bogom i jednim nasim izaslanikom Hristom,nasi neprijatelji su JUDEN-USA zla imperija koja preti da unisti ceo svet a prvo nas jer smo im mi Belci najveca prepreka za zavladanjem ovoga sveta, i jos jednom da kazem ja protiv Srba nemam nista,jer su Srbi-Hriscani -Pravoslavci-Sloveni-Belci,moj najbolji ortak je Srbin,rodjen sam i zivim u Beogradu,ceo zivot zivim sa Srbima a ne sa svojim narodom i ja ne mrzim nijedan Beli-hriscanski -evropski narod naprotiv ja sam za ujedninjenje i razmimoilazenje nasih sujeta da bi opstali i spasili svet od JUDEN-USA opasnosti.
« Poslednja izmena: 20. Jun 2013, 21:17:58 od Ace Makedonski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
don huane šabane iz marbelje koji voli u pedu da se beje, makedonci su ti preteča fabrike NESTLE a nestle je sinonim za instant,kapiraš? izmišljeni ste kao i priča o ivici i marici. što se španaca tiče, ne postoji bezočni ljudski soj na planeti. španci su istrebili maje,inke i ostale indijance,o apačima i ostalim i da ne govorim, inkvizicija je najdoslednije praktikovana u španiji, pored koride i kastenjeta, španija je još poznata i po španskim ciganima, kojih ima minimum 30% ...nemci za špance prvi kažu da su cigani....itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Upap i se to prozivamo a Krivi Nosevi i Ameri su ti ok a?Ti mozes da me licno vredjas a ja ne mogu,decko ako si Albino tvoja stvar leci tvoje frustracije na drugom mestu,da te cuje neki moj drug Srbin ne znam sta bi ti rekao za to sto si me nazvao sabanom i pozadincem,vidim da ti treba malo vaspitna kvazi pismeni ucenjaku koji bi zeleo da je pismen.Vidim koliko si upoznat sa Istorijom Apaci nemaju veze sa Spancima.Apaci,Irokezi itd su indijanska plemena S Amerike i na njih su vrsili represiju pre svega Englezi,sto se tice Asteka njih je pokosila kuga koju su Spanci slucajno doneli u C.Ameriku a sto se tice Inka sa pravom su vrsili represiju nad njima Spanci jer su Inka svoju decu zrtvovali nekim njihovim kvazim bogovima tako sto su ih bacali sa litice,to je strasno i bolesno,Spanci kada su to videli bili su malo je reci zapanjeni i zgrozeni.
Sta je sad cutimo aaaa.Maca pojela jezik a o poreklu Spanaca to je vec druga i velika tema samo da ti kazem da su Spanci Belci isto kao sto su i Nemci i Makedonci  i Srbi i Rusi.
« Poslednja izmena: 20. Jun 2013, 21:53:49 od Ace Makedonski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Alo niko mi nije dao naciju,mi postojimo od davnina,samo ne volim nebuloze i gluposti i nemoj tako da se izrazavas pa i vi Kroati ste u nekom sukobu sa Srbima a ne treba tako. Svaki Beli-evropski -hriscanski narod treba da zaboravi svoje bratoubilacke sukobe svi smo mi jedna rasa sa jednim nasim Bogom i jednim nasim izaslanikom Hristom,nasi neprijatelji su JUDEN-USA zla imperija koja preti da unisti ceo svet a prvo nas jer smo im mi Belci najveca prepreka za zavladanjem ovoga sveta, i jos jednom da kazem ja protiv Srba nemam nista,jer su Srbi-Hriscani -Pravoslavci-Sloveni-Belci,moj najbolji ortak je Srbin,rodjen sam i zivim u Beogradu,ceo zivot zivim sa Srbima a ne sa svojim narodom i ja ne mrzim nijedan Beli-hriscanski -evropski narod naprotiv ja sam za ujedninjenje i razmimoilazenje nasih sujeta da bi opstali i spasili svet od JUDEN-USA opasnosti.

Ajme Ace, postojis od NOB-a, dotle si bio juzni Srbin ili Bugar, hebote, gradite neki kic po Skopju u slavu Aleksandru Makedonskom a trcite u Sofiju po pasose...  Smile

Upap, de nadje sada Spance  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia krntija
Ниси у току Марадићу, Македонци и Шпанци су браћа.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ajme, izgleda stvarno nisam u toku  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 20:28:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.