Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hirurg tražio novac da operiše tumor dečaku  (Pročitano 26659 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Uskoro optužnica protiv doktora Slavika
Autor: V. Z. C. - P. Z. V. | 23.01.2009. - 05:00

Sudska istraga protiv dr Eugena Slavika, osumnjičenog da je uzeo mito za operaciju teško bolesnog D. M. (11), juče je okončana saslušanjem dečakovog oca Žarka Miloševića, koji je ponovio optužbe na račun doktora.

- Ponovio sam istražnom sudiji detalje o tome kako mi je doktor Slavik tražio 500 evra mita da operiše mog sina. Novac koji je dobio je moj, ali ga je policija prethodno obeležila. Na koji način su to uradili ne znam, ali mi je novac vraćen. Rekao sam da su mi u policiji dali bubicu, kojom su snimali razgovor sa doktorom, kada sam davao mito - rekao je za „Blic” Milošević. Juče je saslušana i jedna medicinska sestra koja je potvrdila da ju je dr Slavik pitao da smesti dečaka u bolnicu Kliničkog centra Srbije.
Ovim je istraga praktično okončana i očekuje se da bolnica samo dostavi medicinsku dokumentaciju o istoriji bolesti dečaka. Nakon toga, predmet će biti predat tužiocu i kako „Blic” saznaje tužilaštvo će podignuti optužnicu protiv dr Slavika.
Advokatica Vera Đurović-Bojović, branilac dr Slavika, kaže za „Blic” da čeka novo rešenje o suspenziji njenog klijenta da bi tražila ukidanje pritvora.
Žarko Milošević kaže da se njegov sin oseća dobro posle operacije tumora na kičmenoj moždini.
- Prošlo je već osam dana od operacije i dete mi je sada mnogo bolje. Raspoložen je, a juče je uspeo i da malo pomeri nogu. U bolnici su prema nama svi jako ljubazni - rekao je juče Milošević.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Svedoči otac operisanog dečaka

U okviru istrage protiv doktora Kliničkog centra Srbije Eugena Slavika, osumnjičenog da je uzeo mito za operaciju teško bolesnog dečaka D. M. (11), danas će svedočiti Žarko Milošević i jedna medicinska sestra.

Žarko Milošević prijavio je policiji da dr Slavik traži mito od 500 evra da bi njegovom sinu operisao tumor na grudima. Policija je obeležila novčanice u iznosu od 300 evra koje je Slaviku predao Milošević i ozvučila ga je kako bi tajno snimio razgovore sa doktorom. Svedočenje Miloševića je odlagano za danas da bi snimljeni razgovori bili prebačni u transkripte i da bi otac dečaka mogao da svedoči i o tome.

Medicinska sestra Kliničkog centra Srbije svedočiće samo o tome kako ju je dr Slavik pitao da li ima slobodnog mesta u bolnici da bi primili dečaka. Vera Đurović-Bojović, advokat dr Slavika, rekla je ranije za "Blic" da će tražiti da se snimljeni razgovori izdvoje iz dokaza jer smatra da su nezakonito pribavljeni.

Načelnik Odeljenja operacionog bloka Instituta za neurohirurgiju pri Kliničkom centru uhapšen je 8. januara, a dan kasnije je saslušan pred istražnim sudijom koji je po zahtevu tužilaštva doneo rešenje o sprovođenju istrage protiv njega i odredio mu jednomesečni pritvor. Odmah po saslušanju dr Slavik je prebačen u bolnicu Okružnog zatvora u Beogradu zbog problema sa zdravljem, gde je bio do početka ove nedelje, kada je prebačen u zatvorsku ćeliju.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung S7
Rodjena sestra mi je operisana od Sarkoma(Kancer) 5 puta do sada. 3 puta u Srbiji , 2 puta u Dubaiju.Za sva 3 puta u Srbiji smo morali da castimo lekare.......ukupna cifra oko 15.000E, u Narodnom Frontu sam zeni platio Apartman,doktore castio sa po 500E,Epidural 10.000 din da bi mi Nacelnica Snezana  osakatila zenu ?Jeste olupao sam joj glavu i njoj i anestezilogu.....i izasao clanak "nezadovoljni otac uzeo pravdu u svoje ruke" ?Da sam znao napravio bih invalide od njih pa neka oni cekaju kod lekara....djubrad.Kako bre neke nije sramota sta pricaju ovde .........ima izuzetaka ali vecina lekara je Korumpirano .....i tacka.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Укинут притвор др Еугену Славику

БЕОГРАД, 30. јануара (Тањуг) - Окружни суд у Београду укинуо је данас притвор суспендованом хирургу Клиничког центра Србије Еугену Славику, осумњиченом за примање мита, и он ће данас бити пуштен из Централног затвора у Београду, у ком је провео 23 дана.

Портпарол Окружног суда Ивана Рамић рекла је Тањугу да је суд утврдио да су престале околности због којих му је притвор одређен и да ће се он у даљем току поступка бранити са слободе.

Окружно тужилаштво у Београду подигло је јуче оптужницу против Славика, због сумње да је тражио 500 евра од Жарка Милошевића, а примио 300, како би оперисао његовог сина Д.М. (11) коме је нађен тумор на грудном кошу.

Милошевић је у истрази посведочио да му је Еуген тражио новац како би му оперисао дете, као и да је, у договору са полицијом, ушао озвучен у докторову канцеларију.

Славик је ухапшен 8. јануара, а по саслушању пред истражним судијом због проблема са здрављем пребачен је у болницу Окружног затвора у Београду, коју данас напушта.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
Rodjena sestra mi je operisana od Sarkoma(Kancer) 5 puta do sada. 3 puta u Srbiji , 2 puta u Dubaiju.Za sva 3 puta u Srbiji smo morali da castimo lekare.......ukupna cifra oko 15.000E, u Narodnom Frontu sam zeni platio Apartman,doktore castio sa po 500E,Epidural 10.000 din da bi mi Nacelnica Snezana  osakatila zenu ?Jeste olupao sam joj glavu i njoj i anestezilogu.....i izasao clanak "nezadovoljni otac uzeo pravdu u svoje ruke" ?Da sam znao napravio bih invalide od njih pa neka oni cekaju kod lekara....djubrad.Kako bre neke nije sramota sta pricaju ovde .........ima izuzetaka ali vecina lekara je Korumpirano .....i tacka.

У потпуности те разумем, такву стоку и треба газити!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0

Dosta sam ja prastao, od prastanja nema vajde. Ko sam ja? Samo neko ko zeli pravdu, a posto pravde nema ni za lek, vreme je da se uzmu stvari u svoje ruke.

odrasti aman! takav stav ne nikako ne čini boljim čovekom od tih gmazova koji traže novac za lečenje, naprotiv!
Ne cini me stvarno?
ne čini te. čak sam vrlo ubeđena da ćeš jednog dana i ti otimati preko leba i pogaču.
Ja sam posten covek, i ja nisam doveden ovde u pitanje vec doktori i njihov nacin poslovanja. Sto se tice otimanja nikada nikome nisam nista uzeo niti cu uzeti, ali ja tebi nemam sta da se opravdavam "sestro". Znas kako kazu, takes one to know one. Prvo pogledaj sebe a onda bacaj kamenje na druge. Ja tebe licno nisam napadao niti mi je to namera, a za doktore, e pa da su radili kako treba ja bih lepo rekao lazu ovi sto optuzuju, ali nisu i nece. Koji sve izrodi zavrsavaju fakultete a posle sta ne rade pacijentima, ali naravno to su sve propisno uredjeni procesi koji se moraju obaviti. Kao na primer radjenje odredjenih operacija pred studentima u kojima se pacijent oseca nisko i ponizeno, sve zarad nauke. Pa jesmo li mi kakvi zamorcici?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Kao na primer radjenje odredjenih operacija pred studentima u kojima se pacijent oseca nisko i ponizeno, sve zarad nauke. Pa jesmo li mi kakvi zamorcici?

Ne radi se nista toliko strasno da bi se pacijent osecao ponizeno kao sto ti kazes...

Zanima me tvoj predlog kako da studenti nauce nesto a da ne pogledaju odredjenu Dg proceduru ili intervenciju?!  Smile
Kako preneti znanje na mladje da bi i oni mogli da lece druge?!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
.ima izuzetaka ali vecina lekara je Korumpirano .....i tacka.

Dobrih stvari u medicini je mnogo, ali se radi o tome da dobre stvari ne prodaju novine...
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
Citat
dobre stvari ne prodaju novine...
Smile Tacno.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
.ima izuzetaka ali vecina lekara je Korumpirano .....i tacka.

Dobrih stvari u medicini je mnogo, ali se radi o tome da dobre stvari ne prodaju novine...

А ради се и о томе да су мито и корупција домаће животиње у медицини...нажалост. Ситуација није боља ни у другим сферама друштва. У суштини све нам је у тоталном курцу по том питању.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.