Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hipohondrija, mizantropija... Pomoć, saveti!  (Pročitano 20231 puta)
Clan u razvoju

It's true that we're all little insane.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 21
OS
Nepoznat
Browser
SAMSUNG-SGH-D900i 1.0
Sto se tice muzike-to je misljenje mog brata.Da li to sto slusam negativno deluje na mene,ne znam.Vidim da ima dosta anti-folk ljudi,mogu reci da sam i ja njihov clan.Folk pevacicama preporucujem pesmu by Evanescence-Everybody's fool,i spot i text.Sigurna sam da bi se wecina njih tu pronasla.Tesko je kad postanes"svacija budala",kad zivis u svetu lazi-"without the mask where will you hide,can't find yourself lost in your lie".Dictum factum!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Sto se tice muzike-to je misljenje mog brata.Da li to sto slusam negativno deluje na mene,ne znam.Vidim da ima dosta anti-folk ljudi,mogu reci da sam i ja njihov clan.Folk pevacicama preporucujem pesmu by Evanescence-Everybody's fool,i spot i text.Sigurna sam da bi se wecina njih tu pronasla.Tesko je kad postanes"svacija budala",kad zivis u svetu lazi-"without the mask where will you hide,can't find yourself lost in your lie".Dictum factum!

U ljubim te u to tvoje W, pametnice moja.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Nokia7610 2.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Znaci svi su budale... samo si ti pametna... da to nije malo sebicno?Hvala bogu pa ce proci i taj pubertet jednog dana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 21
OS
Nepoznat
Browser
SAMSUNG-SGH-D900i 1.0
Ja nigde nisam pomenula da sam samo ja pametna,ja da to mislim ne bih trazila pomoc...toliko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Ja nigde nisam pomenula da sam samo ja pametna,ja da to mislim ne bih trazila pomoc...toliko

Swe je ok, u tom si fazonu, niko ne kaže da si glupa. Glupi nikada ne padaju u depresiju, blago njima.

SWe je to prolaznog karaktera, swe teče , swe se menja. Treba mnogo lošega pretovariti preko grbine da bi neko pao u depresiju.

I da slušaj Nightwish, mnooooooooooogo su bolji, od te emo muzikice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Ne Sova većina tu su privitivni ljudi. Ajde koja je tvoja granica ličnosti ako si reagovao tako da si napadan....na Amy-jev topicu. Odmah si terao razgovor u negativni komunikaciju. Ili si primitivan ili radiš na Amy Lee-ov psihološki kastraciji.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Wildfire S
Ja nigde nisam pomenula da sam samo ja pametna
Naravno da jesi. Napisala si par puta izmedju redova i uopste ne treba toga da se stidis i pravdas.
Naravno pamet i sebicnost u pratnji sa pubertetskim bubicama nije isto.   Smile

E sad, to sto Havin Fun ima tu ruznu naviku i potrebu da isproziva svakog u trenucima njegove dokonosti i nedostatka smislenijih recenica... to je vec druga stvar.  Smile

Ja slusam i folk i turbofolk i stariju narodnu, starogradske i sevdalinke i sta sve ne... pa opet ne pronalazim sebe ni nekulturnim ni glupim kao sto potenciras, ne pronalaze ni drugi... osim kad raskinem.
« Poslednja izmena: 08. Jan 2009, 00:00:52 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Ne Sova većina tu su privitivni ljudi. Ajde koja je tvoja granica ličnosti ako si reagovao tako da si napadan....na Amy-jev topicu. Odmah si terao razgovor u negativni komunikaciju. Ili si primitivan ili radiš na Amy Lee-ov psihološki kastraciji.

Izvini pročitao sam tvoj post par puta i ništa te ne razumem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 21
OS
Nepoznat
Browser
SAMSUNG-SGH-D900i 1.0
Ma ok WhiteGoa,o ukusima ne treba raspravljati.Necu vise"pametovat"mada mi to nije ni bila namera al kako god...Sama pala sama se ubila!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Fatalizam, sve ili ništa...mislim ne ide to tako Amy Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.