Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Heroin, sanse za izlecenje, apstinencije, procenat izlecenih...  (Pročitano 19129 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Jes', i ja sam baš nedavno čula priču o crvu, zvuči jezivo.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
PS. Ah, da i lopata i uopste dobre batine pomazu, samo sto to nije legitimno ni legalno sredstvo.  Smile

naravno da ne pomazu i to je to. ja ne znam ni jedan slucaj da je lopata u tom lecenju pomogla

Klico, da se ne lazemo, "lopata" zaista pomaze, ali da li je neko spreman da upotrebi takvo sredstvo da bi dosao do cilja? Ti za koje ti znas nisu probali "lopatu", inace bi neko od njih bio skinut. Da je meni stalo da izlecim nekog (hvala Bogu, nema takvih u mojoj blizini), naravno da bih upotrebio i mnogo gore stvari od lopate, samo da mu(joj) spasem zivot.
Ali, kao sto rece warriorka, to se moze uraditi diskretno, ne odobravam to kao sistemski nacin lecenja.
« Poslednja izmena: 04. Jun 2009, 16:57:01 od NennadS »
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Klico, da se ne lazemo, "lopata" zaista pomaze, ali da li je neko spreman da upotrebi takvo sredstvo da bi dosao do cilja. Ti za koje ti znas nisu probali "lopatu", inace bi neko od njih bio skinut. Da je meni stalo da izlecim nekog (hvala Bogu, nema takvih u mojoj blizini), naravno da bih upotrebio i mnogo gore stvari od lopate, samo da mu(joj) spasem zivot.
Ali, kao sto rece warriorka, to se moze uraditi diskretno, ne odobravam to kao sistemski nacin lecenja.

ajde da se ne lazemo. niko, ali bas niko, pa cak ni sam Peranovic ne tvrdi da lopata pomaze. naime, on je samo tvrdio da su lopatu koristili u slucajevima grubih prestupa discipline u kampu. naravno, posle se videlo da je to laz i da se lopata koristila za zabavljanje peranovica i njegovih mucitelja.

lopatom ne moze, ja ne znam kako bi uopste mogao neko da se izleci. narkomanija je bolest, to nije prestup ili nesto slicno, nego bolest. dakle bolesnog coveka ne mozete da lopatom lecite
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 4X HD
Bez obzira shto je nasilje sushtinski pogreshna stvar, kada bi nekoga mogao batinama da skinesh sa gudre to bi bilo sjajno, prebijesh ga i reshio si mnogo veci problem. Na zalost to nije tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
Pa moze... zavisi gde pogodish... Ta lopata ko akupunktura, ako ubodesh pravu tachku. Pa shto se tiche dece sa 15 godina koja su se navukla to je propust porodice, moja majka me je pitala da li se drogiram kada me je videla sa knjigom. Ali kakav si ti roditelj ako ne primetish da ti sa detetom neshto nije u redu? Ja kad god sam zajebo neshto izmedju 13-17 godina obavezno sam ceo letnji raspust bio na rehabilitaciji kod pradede i prababe na selu. Nema telefona, nema TV-a, ima radio ali on hvata samo jednu stanicu, dobra hrana planinski vazduh, fizichka aktivnost u vidu motike, lopate, kose; piwo sa pradedom ispred zadruge kao nagrada za dug dan i nije ti na pameti nishta osim kreveta.
« Poslednja izmena: 04. Jun 2009, 18:46:46 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
 fizichko kaznavanje narkona sluzi da mu stvori svest da drogiranje donosi fizichku patnju ,a ne zadovoljstvo  Smile .

morate imati na umu da narkoman funkcionishe na vrlo primitivnom nivou - gotovo kao zivotinja . njegova volja je slomljena i on ide samo ka tome da zadovolji fizioloshki nagon za drogom . zbog toga batine kod njega stvaraju odbojnost ka drogi ,koja daje vremena da se kod njega izgradi karakter.

iskustvo pokazije da je za to stvaranje karaktera najbolji neki rad , gde narkoman moze da se ostvari i da pokaze sebi da ima vrednost . dakle od poljoprivrede ,preko raznih zanata , do intelektualnog rada ako se ima sklonosti. vazno je da narkoman oseti da neshto vredi i da izadje iz ciklusa besposlenosti i apatije .  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
Sa ostalim se slazem osim sa fizichkim kaznjavanjem on je i preterano kaznjen ako ne moze da dodje do droge. Znachi samo skidanje na suvo i motika, ali ne preko ledja nego u rukama. Mada moze i poneka lopata sa vremena na vreme...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Sa ostalim se slazem osim sa fizichkim kaznjavanjem on je i preterano kaznjen ako ne moze da dodje do droge. Znachi samo skidanje na suvo i motika, ali ne preko ledja nego u rukama. Mada moze i poneka lopata sa vremena na vreme...

ostaje ti problem shta raditi sa covekom ko odbija disciplinu ili je jednostavno suvishe slabe volje da izdrzi . onda se kod njega stvori inhibicija prema drogi tako shto mu se nanese fizichka patnja . to moze da bude i vezivanje ,teranje da trchi , neka vrsta pritvora - ali je mnogo efikasnije da dobije odredjenu kolicinu shtapova  Smile po turu .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
Jeste, ali ipak bih ga samo drzao u karantinu, shto je opshte prihvaceno pravilo kod vecine opasnih bolesti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1063
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ali kad osoba bjezi, spremna je da iskoci kroz prozor, ako zavezes - odveze se...
IP sačuvana
social share
Ко себе иглом, ти њега лопатом.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.