Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 23:32:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaLife preparati - iskustva  (Pročitano 181042 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
Hvala, Sez, što si mi argumentovano odgovorio na post (moj post, nikakav tekst). Baš lepo od tebe, pravi si džentlmen.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111
Nemozes da uzimas teoriju evolucije kao cinjenicu.Teorijski govoreno,ako je evolucija tacna nema greske u tvom postu,ali teorija evolucije..napominjem vec vise puta ima opasne rupe.Drugo mi smo samo malo zrno prasine vremena da bi to znali i dokazali.Ko zna sta se sve dogodilo do danas kako bi mi dosli do ove teorije.
A postoje mali milion teorija..
Razmisljao sam o raznim teorijama..I na kraju sam na najcudnijoj teoriji..Lightsoft mi je dao njegovo misljenje..i sa tim misljenjem sam trenutno najblize.Dakle svako veruje u sta hoce,ali nista nije sigurno..Vernici veruju u jedno,ateisti u drugo a agnostici i veruju i ne.
Covek kao bice ima razne darove...Samo da li ih koristi to je drugo pitanje.Da pojasnim..
Ja ne moram da pomesam alevu papriku i so..unapred znam da je to ruznog ukusa,neko to ne zna,a neko to mora da proba da bi znao.Ima nas raznih.
Razne firme koriste to...herba je izgleda jedna od njih ( nisam pratio njihov rad,niti me interesuje ) .. Oni koriste ljude koji ili nisu dovoljno obrazovani,ili su slabe mentalne sklope.A takvih je mnogo,previse.Ljudi smisle ideju koja ne zakacinje zakon..ovce se same javljaju.Obicno se napravi jako sirok lanac..iz grada u grad,iz zemlje u zemlju...Pa preko kontinenta i tako dalje .. da mogu i na mesec bi otisli.
Kako reaguje obican covek pritisnut problemom .. kad vidi ovakvu recenicu : "Resicemo vas problem ..a da vi to i ne primetite" ili "Jedi koliko hoces i samo popi jednu tabletu i smrsaces u rekordnom roku" .. Pa svi se zapitamo da li je to moguce..A kamoli neka budala kome treba brzo resenje.Svi mi trazimo laksi put..sto lakse to bolje.
Neces valjda kroz trnje ako moze preko livade.
Drugo,kako napreduje zakon tako napreduje prevara.Prosto.
Oni smisle neki zakon,a ovi nadju rupu..I tako u nedogled.Zasto ne smisle zakon protiv konzumiranja duvana !?
Zasto ne zabrane,duvan kao sto je zabranjena trava !?
Jer se od toga ima koristi.I tu pocinje novi lanac prevare.Gde se jedan zavrsava tu novi pocinje.Kad malo bolje razmislis..trenutni svet je skup prevara.Kao na igrici,izbegavas rupe...ali uvek te jedna saceka.
Po meni je 21 v igranje uma..Nema vise klasicnih prevara,danas je manipulacija glavno sredstvo dobitka.PA hiljade i hiljade psihologa prave razne zajebancije..Kao kod igrica,Psiholozi znaju koja radnja igrice prija umu..i po tome naprave igricu,preko koje peljese.Ti kupujes virtualne stvari,kako bi zadovoljio neku svoju potrebu koja mozda i ne postoji.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
Citat
Nemozes da uzimas teoriju evolucije kao cinjenicu.Teorijski govoreno,ako je evolucija tacna nema greske u tvom postu,ali teorija evolucije..napominjem vec vise puta ima opasne rupe.Drugo mi smo samo malo zrno prasine vremena da bi to znali i dokazali.Ko zna sta se sve dogodilo do danas kako bi mi dosli do ove teorije.
A postoje mali milion teorija..
Znaš kako... teorija evolucije nije savršena, ali od svih ostalih koje mi se nude (a to su otprilike samo još Adam i Eva) mi izgleda najlogičnije. Moj post je ionako bio moje mišljenje, a ne neka univerzalna istina ili zakon fizike. Smile Ako ti nije problem da me uputiš u to o čemu pričaš, može neki link (to sa Lightovim mišljenjem ili teorijom koju zastupaš, odnosno - teorijom koja se čini kao najmanje netačna). Wink

Verovao u evoluciju ili ne, složićeš se da je naš ogranizam napravljen tako da preživi uprkos raznim nepovoljnim faktorima u sredini. To nema veze sa evolucijom, već sa prostom logikom, zar ne?

Kao što mišiću da bi narastao treba vežba i napor, tako i ogranizmu treba borba da bi izvukao svoj maksimum.
Nadam se da razumeš šta hoću da kažem. I pod time ne mislim da se čeličimo jedući esksere.  Smile

Uostalom, savršena ravnoteža nije ni moguća... Telo pamti, svaki organ pamti sve što smo mu ikada uradili, pored sve moći regeneracije. Da bi neko imao savršeno izbalansiranu ishranu, taj bi se morao roditi, rasti i živeti u laboratoriji. I prvi put kad bi izašao napolje njegova nežna i savšeno čista pluća bi eksplodirala... otkazala, šta god. Ne bi podnela prljavštinu u vazduhu. Kapiraš?  Smile

Citat
Drugo,kako napreduje zakon tako napreduje prevara.Prosto.
Oni smisle neki zakon,a ovi nadju rupu..I tako u nedogled.Zasto ne smisle zakon protiv konzumiranja duvana !?
Zasto ne zabrane,duvan kao sto je zabranjena trava !?
Jer se od toga ima koristi.I tu pocinje novi lanac prevare.Gde se jedan zavrsava tu novi pocinje.Kad malo bolje razmislis..trenutni svet je skup prevara.Kao na igrici,izbegavas rupe...ali uvek te jedna saceka.
Po meni je 21 v igranje uma..Nema vise klasicnih prevara,danas je manipulacija glavno sredstvo dobitka.PA hiljade i hiljade psihologa prave razne zajebancije..Kao kod igrica,Psiholozi znaju koja radnja igrice prija umu..i po tome naprave igricu,preko koje peljese.Ti kupujes virtualne stvari,kako bi zadovoljio neku svoju potrebu koja mozda i ne postoji.
Sa ovim se slažem. Prevare, obmane, iluzije, manipulacija... postojale su otkad je sveta i veka. Kako napreduje čovečanstvo, tako napreduju i one. Ništa neobično.

Meni je zapalo za oko to lažno predstavljanje dotičnog osnivača, a to je ozbiljno krivično delo, pa sam se za to uhvatila, ne samo za priču o samom sistemu prevare. Navela sam samo meni najšokantnije strane te sumanutosti. Rekoh već da nema tog zakona koji nas štiti od nas samih.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Razne firme koriste to...herba je izgleda jedna od njih ( nisam pratio njihov rad,niti me interesuje ) .. Oni koriste ljude koji ili nisu dovoljno obrazovani,ili su slabe mentalne sklope.A takvih je mnogo,previse.Ljudi smisle ideju koja ne zakacinje zakon..ovce se same javljaju.Obicno se napravi jako sirok lanac..iz grada u grad,iz zemlje u zemlju...Pa preko kontinenta i tako dalje .. da mogu i na mesec bi otisli.
Upravo to. Imaju siroku mrezu koju sire po MLM lancu

Koliko sam razumeo (a razumeo sam) Herbalife je suplement za hranu. Kao i ostali suplementi nije zabranjen zakonom jer nije vrsta prevare ali zahvaljujuci dobroj reklami i ljudima koji kupuju, cena je 4 puta veca od drugih suplemenata koji se koriste. Kada napravis proizvod tvoj cilj je da ga prodas. Ako "odrapis" cenu i ljudi kupuju nije tvoja krivica vec naivnih ljudi tj "Ovce postoje a bi se sisale"

E sad, suplement za hranu nije droga vec se klasifikuje u hranu. Ako ga odobri neka asocijacija na bilo koji nacin on ide u prodaju. Cak stavise u Americi suplementi za dijetu ne moraju da budu odobreni od asocijacije vec samo zahtevaju da im posaljes tvoje testove da proizvod nije stetan i oni ga posle nekog vremena odobre tj ne prolaze njihovu rigoroznu kontrolu. Ako si posle toga "odrapio" cenu njih je bas briga jer cena zavisi od odnosa "ponuda-potraznja" i ti za tvoj proizvod mozes da naplatis koliko zelis

Veliko je pitanje koliko je suplement dobar i zdrav jer nista ne moze da zameni pravi obrok ali opet, postoje ljudi koji ih koriste da smrsaju, odrzavaju tezinu ili sta vec. Sve dok je ovaca bice i sisanja istih  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
Cak stavise u Americi suplementi za dijetu ne moraju da budu odobreni od asocijacije vec samo zahtevaju da im posaljes tvoje testove da proizvod nije stetan i oni ga posle nekog vremena odobre tj ne prolaze njihovu rigoroznu kontrolu.
E, ovo nisam znala, a to je ključno. Sad je jasnije kako to da ih niko ne proverava.

Hvala na informaciji. Wink

edit:izvinjavam se doticnoj moderatorici ali evoluciju ne priznajem svaki tekst gde se ona spominje je ordinarna glupost ma ko ga napisao ili preneo
Tvoje je da imaš svoje mišljenje i ja to poštujem, ali postoje i malo lepši načini da kažeš da se sa nečim ne slažeš, ne moraš odmah ciglom u glavu.

Samo ''evolucija'' zameni sa ''filogeneza'' (u najopštijem mogućem smislu) i dođe mu na isto.
« Poslednja izmena: 21. Dec 2010, 03:39:22 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
Kako to da se distributer Herbalife jos nije javio... ili ja moram da se javim, kako bi doleteo? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
A lack of argument...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Mene bi bilo sramota svoje gluposti kada bih ikada u životu kupio (bacio pare) na neke ovakve ili slične gluposti. Svakako se ne bih hvalio time što sam ovca za šišanje. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Kako to da se distributer Herbalife jos nije javio... ili ja moram da se javim, kako bi doleteo? Smiley
Izgleda da moras ti da se javis posto nama ostalima ne moze da nalepi argument "Vi ste samo ljubomorni na mene"  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
uuuuu pa vi ste ga ugasili danas  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 23:32:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.