Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 23:33:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaLife preparati - iskustva  (Pročitano 181044 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ahahahaha..odličan opis...bili su kod moje mame na prezentaciji.Srećom, bila sam i ja...tako da se priča završila tako što su inimno dobro očistili tepih u dnevnoj i otišli.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
hocemo jos  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
Mislite li da ljudi na vrhu ovih piramida imaju jako političko zaleđe, zato ih niko ne dira?

Znam za nekoliko takvih slučajeva u Srbiji, daleko manjih razmera nego ovo pominjano.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6233
To možemo ovde:

http://forum.burek.com/pazi-prevara-piramide-vidovnjaci-nagradne-igre-t409015.html

Možeš da iskopiraš tekst pa tamo da nastavimo o piramidama.  Smile

Iskopirao sam Smile

Ne znam da li ste primetili ali dosta ljudi koji rade u Herbalife-u nose neke gej bedzeve sa natpisom:Smrsati je lako pitaj me kako  Smiley 1
IP sačuvana
social share

[/img]

Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pa da..to im je znak raspoznavanja...k'o karanfil u Davitelj protiv davitelja.

Što bi moje dete reklo:"Pa mama, to je američki preparat..ako valja, što su tamo svi debeli?"

Mislite li da ljudi na vrhu ovih piramida imaju jako političko zaleđe, zato ih niko ne dira?

Znam za nekoliko takvih slučajeva u Srbiji, daleko manjih razmera nego ovo pominjano.

Za jednog, koga poznajem, znam da je izuzetno pametan, završio dva fakulteta, govori pet jezika, prilično je uticajan, tj. ima moćne prijatelje, prijatan osmeh i vrhunsku priču..svejedno, ja mu ne bih dala ni nacrtanu ovcu da mi pričuva.
Ali zato moja drugarica...jao majko moja, ostaće bez dinara.
« Poslednja izmena: 21. Dec 2010, 00:28:08 od Brana.M »
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111
Nemaju politicko zaledje,bambina ne komplikuj  Smile ..jako je prosto...To je firma,a zaposleni su zaposleni..Sta rade to je izmedju njih i gazde.
Mog druga ubedili da ide na seminare u Milanu,coveku su sijale okice  Smile
"Samo prodaj ove prozivode i ides"
Sta je jos jaca fora..Oni ti kazu da moras prvo da vezbas na prijateljima..da drzis prezentaciju kod njih..I onda ti pokusavas da zajebes svoje prijatelje kako bi otisao u Milano  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ajde da vam s nadovezem na "Kirbi"

Vrhunac koji sam cuo je da "zahtevaju" da su samo tu clanovi porodice a ne i komsije jerbo bi eto komsije videle kako je tebi prljavo u stanju tj u prevodu "ogromnu moc njihovog proizvoda"  Smile

Inace, ne diraju ih jer imaju "ogromnu zaledjinu" tj neko uzima "parce kolaca" i zato ih ne dira
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
Ali zato moja drugarica...jao majko moja, ostaće bez dinara.
Valjda se opameti na vreme, jbt. Nekako utiči na nju da se osvesti, ako treba šamaraj... ovo su prilično ozbiljne stvari.

I ljubi svoju pametnu ćerku za mene, komentar joj je kao prstom u oko.  Smile

Nemaju politicko zaledje,bambina ne komplikuj  Smile
Volim jako da komplikujem, šta ćeš.  Smile

Nemam pojma, meni je sve to baš kao sekta, mračno i opasno.

E ljudovi, o Kirbiju i piramidama možemo na onoj temi koju već linkovah ovde, da ne pravimo haos.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111
Ma nema tu nikakve tehnike..bar ja mislim..ili njihovog zastitnika.
Poznato je da mozes da verujes u sta god hoces..Ako ja skupim ljude i kazem ajde da verujemo u pikinezera..I oni se sloze,ko mi sta moze ???
Ako ih ubedim da pikinezeru trebaju pare i te pare uzemem a o oni meni to dali dobrovoljno,ko mi sta moze ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
To da, ali zadržimo se samo na Herbalife-u.

Dakle, osnivač je lik koji laže o svom obrazovanju? To je lažno predstavljanje, koliko znam - krivično delo.

Dalje, istraživanja o štetnosti (bolesti jetre, efedrin, olovo). Kako je moguće da nijedna državna (pazi, pričamo o zemlji sa navodno najefikasnijim pravosudnim sistemom, ne o ovoj džungli) ne reaguje? Okej, izbegava proveru koju imaju lekovi jer ne spada u lekove nego u suplemente, ali kako je moguće da se o tome faktički ćuti? I to u današnje vreme, kad su ti informacije na dohvat ruke?

Gde su famozna društva za zaštitu potrošača kada ti budala obija prag da ti uvali kesicu otrovnog praška za 100 evra (i da nije otrov, da je samo placebo)? Ili kada ti govori da si degen jer nećeš da kupiš tu budalaštinu?

To bi sve zakon trebao da sankcioniše, i to američki čuveni zakon, najmoćniji na svetu. Mhm...

Nisam pravnik, ali eto, stvarno me zanima kako je to moguće?

http://www.nutraingredients-usa.com/Regulation/Herbalife-lead-levels-draw-attention
« Poslednja izmena: 21. Dec 2010, 00:53:36 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 23:33:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.