Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 10:31:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaLife preparati - iskustva  (Pročitano 180941 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
United we stand, devided we fall...

Samo da se osvrnem na ono sto je Brana rekla... da je zdrava ishrana skupa...
Da, to je ... nazalost... tacno jer su cene junk food visestruku manje zbog toga sto se radi o hemiji, hemiji i samo hemiji...

Ako nemas svoj vrt... mozes da se slikas... jer kilo jabuka je 80dinara, a za te pare mozes da kupis 3 kesice Smokija... ili cokoladu... ili kutiju keksa... a sve je to (usled pojacivaca ukusa i ostalih aditiva) mnogo ukusnije i stomaku prijatnije od jabuka...

Da se ne lazemo... ja mrzim jabuke... pojedem kilogram godisnje... i kada bih se vodila samo ukusom, sigurno bih uzela Jaffa keks pre nego li jabuke...

E, a onda nastaje sledeci problem... upadnes u pricu o zdravoj hrani, pa pocnes da se sopas proizvodima iz prodavnica Zdrave hrane... pa  kad ukapiras da se gojis... jer su u pitanju razne vrste preradjenih zitarica... krenes da trazis magicnu pilulu...

I tu stupaju na scenu Herbalife i varijacije.... i iz ocaja... posto si pod pritiskom da izgledas fit... krenes da se sopas necim za sta ne znas sta je...

Ja bih jako volela da vidim sastav njihovih proizvoda, ali... avaj... to ne moze da se nadje...

A do svega toga ne bi doslo da si lepo kupio kilogram pileceg belog, jednu salatu i veknu hleba... Smiley
« Poslednja izmena: 21. Dec 2010, 13:24:47 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Brana je jedna pametna zena, od nje se mozda svasta nauciti  Smile
Ne postoji osoba koja ce me ubediti da je suplement zdraviji od prave hrane.
Niti moram da se ubedjujem. Svako radi svoj posao.
Koristila sam turbo slank bozen kozmetike. koristila? Ajd bolje reci pokusavala da smrsam sa preparatom. Nista, samo sto sam zaglavila dijareju nekih 4 dana koliko se secam.
Tako da ni u ovo ne verujem pogotovo sto je moje mame drugarica neki supervizor tamo ili kako se vec zove, nezavisni zastupnik ili kako ....
Ona mi je rekla :"Mala, probusi kasiku" Smile
Ne bih imala vise sta da dodam na ovu temu  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

A do svega toga ne bi doslo da si lepo kupio kilogram pileceg belog, jednu salatu i veknu hleba... Smiley

Samo bez te vekne. Umesto nje dodati malo maslinovog ulja u salatu. Smile

Protein+vlakna(povrće)+ulje
Protein+orašasti plodovi
Protein+kompleksni UH
Protein+ulje+UH

Ukoliko neko želi da koristi neki suplement, može lepo da ode u prodavnicu sportskih preparata i uzme dodatke ishrani koji su prošli proveru od strane FDA i sličnih organizacija. I oni uglavnom sadrže aditive, ali su bar u razumnim količinama za koje nije dokazano da su štetne.
I tako, nakon što izbombarduju ljude sa debilnim reklamama pokupe novac od ljudi za razne gluposti, a ovi istina izgube koje kilo (potkožna i mišićna voda uglavnom, ili ako vam zabrane večeru i malo mišića i još manje masti, prim aut.) i nakon toga sledi neizbežni jo-jo i začarani krug se nastavlja, a prevaranti zadovoljno trljaju ruke.

« Poslednja izmena: 21. Dec 2010, 13:37:25 od NennadS »
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
Molim vas, nemojte od ove teme praviti lov na vestice, toga je stvarno bilo i previse. Prvo trazite djavola, i kad vam dodje onda krece haos, kuknjava na pp i pozivanje na neku pravdu... Normalno pricajmo o temi, nema potrebe da ikog implicitno prozivamo, ruzno je i nevaspitano.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
A, ne.. ja samo kazem... cinjenice treba gledati nezavisno od toga ko ih iznosi... ako je ikako moguce... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Mi svi znamo da trebamo da jedemo voce i povrce. Za to ne postoje suplementi. Jos nismo dostigli onaj tehnoloski momenat kao Brus Vilis U petom Elementu  Smile
Inace, zasto kupujemo grickalice? Zato sto se non stop reklamiraju. Da li je iko ikada video jabuke kako se reklamiraju na TV? Nije. Zato smo preoptereceni reklamama na kojima su razne grickalice od kojis se gojis instant  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
znate, sve ovo nije ni najmanje naivno...

ja sam radila u firmi koja se bavila prodavanjem magle i vjerujte mi, zemlje u tranziciji, su najpogodnije tlo za razne prevarante...i grdno se vara ako neko misli da bi bas uvijek bio imun na ciljanu pricu o savrsenom zivotu, sreci i varijanti da se zivi 100 godina...recimo.

mene je dusa boljela kada sam licno imala prilike da vidim sta radi ocaj, sujeta i neobavjestenost pride...kada se nadjete pred nekim ko ima pricu takvu...da fali jos dvija sekunda , pa da vas ubjedi da vas rodjena majka nije rodila...

nazovite me cinikom ili osobom koja tu i tamo vjeruje u teorije zavjere, ali odredjena doza upitanosti, skepticnosti i oslanjanja na vlastiti sud i zdrav razum (ukoliko ga i imamo) ne da je pozeljna- nego je i neophodna.

nemam ja nista protiv serviranih informacija, ali uvijek imam i jaku potrebu da licno saznam i vidim, nadjem odgovore na pitanja i problem koji me muci...da to sto sam nasla filtriram kroz vlastiti sud i sklonosti...jezim se od mogucnosti da pocukam nesto kao curka kukuruz... Smile

nju ejdz filozofija o apsolutnoj sreci, savrsenom izgledu i zivotu je...dosla do punoce Smile
ljudi su puni problema, ali nemaju vremena da se sobom i problemima bave,nemaju ni umjeca da sebe spoznaju, nadogradjuju, upoznaju.... pa im trebaju instant rijesenja...i tu na scenu stupaju ovakve stvari i ovakvi moderni samani...

« Poslednja izmena: 21. Dec 2010, 14:58:15 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Otišao sam na jednu njihovu prezentaciju slučajno. Drug mi rekao da sam debel (seljak Smile), pa kao da odem na taj neki seminar o zdravoj ishrani (u kojoj on radi) i da se izmjerim na nekoj elektronskoj super zajebanoj vagi i daju mi savjete o ishrani. Otišao sam čisto onako da vidim kakva je sekta u pitanju. Zapravo otišlo je nas par. Kad ono stvarno krene ok  -  dodješ fino i izmjeriš se na toj super zajebanoj elektronskoj vagi koja ti kaže koliko masti imaš, mišićne mase, neki vitalni broj valjda, težinu kostiju, mesa.....ma super zajebana vaga.

I krene prezentacija - neke osnovne stvari o kalorijama, 2l vode dnevno, 5 obroka, ono - opšte poznate stvari. Onda smo svoje rezultate s vage poredili s "optimalnim" rezultatima i konsultovali su nas šta treba gdje ispravit.

Onda ide pauza 10 min, da iskoristimo priliku ako nam se dopao seminar da ga preporučimo kolegama/prijateljima/porodici, pa nastavljamo sa seminarom. Naravno, čim ispuniš papir uzmu ti ga, seminar kreće i onda.....

Introducing Herba Life!

Prezentacija naglo okreće smjer. Sve dobija izgled promo kampanje, postavljaju neke slajdove, koji idu brzo, na engleskom, sa gomilom sertifikata i slika doktora. Onda porede sa običnom hranom, tj. svoju superiornost nad običnom hranom. I zatim iskustva potrošača. Na moje opšte iznenađenje potrošači su ujedno i zaposleni u HerbaLife-u.  Smile I da sve je na kraju sumirano sa simboličnom cjenom od 4200 din za mjesec dana korištenja proizvoda.

Otiđoh i ne vratih se naravno. Smile

P.S. ispade da mi je kilaža idealna, osim masti koje imam 4 posto više nego što trebam (seljak Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
e da...moja rodjaka mi  uvijek sugestivno naglasava da su jako ozbiljni u svemu tome...
da sve djeluje jako ozbiljno i naucno i profi...to...bre...sve go doktor do doktora...

"to je ozbiljna stvar"- uvijek mi govori kada na mojoj faci protumaci suzdrzan ironicni kez Smile

jeste ozbiljno.
taman i koliko stanje pred otkazivanje cuke.
tu se sa njom apsolutno slazem.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
A, ne.. ja samo kazem... cinjenice treba gledati nezavisno od toga ko ih iznosi... ako je ikako moguce... Smiley
Slažem se. Ali čini mi se da smo malo zastranili, zato rekoh ono gore.  Smile

Dzuksi, baš interesantno, tako nekako sam i zamišljala te masovne ispiračine mozga. Jedino u mojoj fantaziji okolo žongliraju majmuni vozeći monocikl, a pored njih igraju mažoretkinje obučene kao Grand balerine u šljaštećim kostimima(tj. one smešno obučene fufe iza fufa koje pevaju na sceni  Smile ) sa prozak-osmesima.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 10:31:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.