Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 14:30:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaLife preparati - iskustva  (Pročitano 180613 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile Smile
ma ispiranje mozga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Smile ! You are on CANDID CAMERA !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
SonyEricsson k510i
Gospodine Uboje, vidim da sam bio u pravu i da se radi o profesionalnom bodi bilderu, koji jako pazljivo koristi ishranu u cilju podizanja misicne mase i definicije misica, ali nadam se da to radite pod strogom kontrolom lekara i trenera. Vasa izjava da lekari nemaju pojma o suplementima i generalno ishrani me zabrinjava jer mi govori da se vise pouzdate u casopise i iskustva kolega, nego u naucno dokazane stvari. sa velikom paznjom sam pogledao reference, iako se radi o web siteu za promociju bodi bildinga, reference su reference gde god da ih nadjete.

Evo Vam par odgovora na vase reference, posebno obratite paznju na clanke koji su citirali navedeni clanak
http://www.ajcn.org/cgi/content/abstract/68/6/1333S

http://www.cababstractsplus.org/google/abstract.asp?AcNo=20053028646

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez?cmd=Retrieve&db=PubMed&list_uids=15584372&dopt=Citation

Ovo je samo onako na brzinu pokupljeno sa neta iz visoko kotiranih naucnih casopisa, o pozitivnim efektima soje i izoflavona u prevenciji oboljenja srca, krvnih sudova, digestivnog trakta, endokrinog sistema, krvi, u prevenciji malignih bolesti i sl.... broj clanaka je velik...

Sto se tice vasih referenci, ne odricem da koriscenje izolata i samo odredjenih proteina soje nema negativan efekat na zdravlje, ali radi se o kolicinama koje bi eventualno unosila osoba koja se bavi profi bodi bildingom, i koji se ne mogu naci u ovim preparatima. Drugo, navedite mi i jedan preparat koji vi koristite koji u odredjenim kolicinama nema negativan efekat na vase zdravlje. Trece, napominjem da, iako cenim vase komentare, ovo nije mesto za diskusiju o ishrani profesionalnih sportista, pogotovo bildera, jer njihov rezim ishrane se drasticno razlikuje od proseka. Cista napomena sa vase strane da koristite dekstrozu samo za dizanje insulina nakon treninga govori koliko je vama ishrana samo nacim postizanja cilja a ne svakodnevna potreba...

Ipak jedna napomena za vas a i za koleginicu, Herbalife preparati za regulaciju telesne tezine se ne baziraju ISKLJUCIVO  na soji, kao sto sam i naveo ranije, vec i na drugim prirodnim materijama.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
SonyEricsson k510i
Draga Anea,
hvala sto ste se ukljucili...Ako se vas komentar odnosio na mene, a koliko vidim jeste, na svako postavljeno pitanje i komentar sam dao odgovor a ne pitanje. Ni na jednom estu, ako ja dobro vidim nisam ostavio ni kontakt telefon ni adresu ni rekao kupite kupite kupite. Sto se tice multilevela, koliko ja vidim niko Vas nije naterao da potpisujete ili se prikljucujete bilo cemu ovde. Za vasu licnu informaciju oko 70% milionera u Americi i Evropi je poteklo iz multilevel sistema ovako ili onako, a preptpostavlja i da ste vi licno bar jednom kupili nesto preko nekog multilevela i niste se bunili. Naravno, nemam zelju da vam pricam o tome, to nije tema...
Tema je pokrenuta sa svrhom da ljudi shvate da postoji alternativa preparatima koji se prodaju na svakom cosku i preko svih turbofolk medija kao zdravi ispravni i lece sve bolesti, a usput vam i skidaju 20 kilograma za mesec dana.
Ideja je bila da procitam iskustva ljudi koji su probali Herbalife cisto da vidim da li ima pozitivnih i negativnih strana cele price...
Za sada jos nisam procitao nijedan realan komentar o efektima od ljudi koji su to zaista koristili...

Ako bas imate zelju da nesto potpisete i posaljete neke pare, javite mi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Ako ste se prepoznali u mojim recima, to je jos jedan dokaz koliko sam u pravu Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Gospodine Uboje, vidim da sam bio u pravu i da se radi o profesionalnom bodi bilderu, koji jako pazljivo koristi ishranu u cilju podizanja misicne mase i definicije misica, ali nadam se da to radite pod strogom kontrolom lekara i trenera. Vasa izjava da lekari nemaju pojma o suplementima i generalno ishrani me zabrinjava jer mi govori da se vise pouzdate u casopise i iskustva kolega, nego u naucno dokazane stvari. sa velikom paznjom sam pogledao reference, iako se radi o web siteu za promociju bodi bildinga, reference su reference gde god da ih nadjete.

Evo Vam par odgovora na vase reference, posebno obratite paznju na clanke koji su citirali navedeni clanak
http://www.ajcn.org/cgi/content/abstract/68/6/1333S

http://www.cababstractsplus.org/google/abstract.asp?AcNo=20053028646

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez?cmd=Retrieve&db=PubMed&list_uids=15584372&dopt=Citation

Ovo je samo onako na brzinu pokupljeno sa neta iz visoko kotiranih naucnih casopisa, o pozitivnim efektima soje i izoflavona u prevenciji oboljenja srca, krvnih sudova, digestivnog trakta, endokrinog sistema, krvi, u prevenciji malignih bolesti i sl.... broj clanaka je velik...

Sto se tice vasih referenci, ne odricem da koriscenje izolata i samo odredjenih proteina soje nema negativan efekat na zdravlje, ali radi se o kolicinama koje bi eventualno unosila osoba koja se bavi profi bodi bildingom, i koji se ne mogu naci u ovim preparatima. Drugo, navedite mi i jedan preparat koji vi koristite koji u odredjenim kolicinama nema negativan efekat na vase zdravlje. Trece, napominjem da, iako cenim vase komentare, ovo nije mesto za diskusiju o ishrani profesionalnih sportista, pogotovo bildera, jer njihov rezim ishrane se drasticno razlikuje od proseka. Cista napomena sa vase strane da koristite dekstrozu samo za dizanje insulina nakon treninga govori koliko je vama ishrana samo nacim postizanja cilja a ne svakodnevna potreba...

Ipak jedna napomena za vas a i za koleginicu, Herbalife preparati za regulaciju telesne tezine se ne baziraju ISKLJUCIVO  na soji, kao sto sam i naveo ranije, vec i na drugim prirodnim materijama.

ja nisam ni profesionaln ni amaterski bodibilder , ja se samo zdravo hranim i vezbam ako vezbas a ne jedes zdravo i kako treba to vodi u drugu krajnost

da tvrim da nasi lekari nemaju pojma , ja citam najnovije knjige o ishrani , pre svega sportista jer me to zanima i na osnovu toga znam da nasi lekari nemaju pojma ,ja i drugar zajedno narucujemo preko interneta , ja kada uzmem da citam nase casopise o ishrani dobijam neverovatne napade smeha , a i o casopise o treningu
za taj sajt pisu najveci strucnjaci u oblasti ishrane , suplementacije i treninga , ne postoji bolji i ne pristrasniji izvor nego autori koji pisu za tu kompaniju
ove studije za koje si dao linkove pokazuju ili ono sto ja kazem ili ne dokazuju nista , prva pokazuje pozitiva uticaj soje na estrogen a to je ono sto ne valja , ni za zene ni za muskarce jedino valja za zene nakon menopauze u prevenciji raka dojke , 2 istrazivanje je beskorino uticaj soje tj. da je soje insulin mimic , pa i da jeste ona je los insulin mimic , treca studija je glupost , soja da spreci kancer prostate  hahah , pa ona moze samo da izazove rak prostate , jedina dobra studija o primeni soje je vec pomenuta gore a to je prevencija raka dojek kod zena nakon menopauze

pa svi preparati koje ja koristim nemaju negativne efekte ( whey protein(mnogo oblika ovog proteina) , casein , BCAA , glutamin , kreatin , omega-3 , vitargo , WMS , leucin , R-ALA itd.)  , naravno ne koristiti u abnormalnim kolicinama , ja cak korostim u kolicinama vecim nego prepotucenim , neke suplemente,  i zdrav sam kao dren ali opet ne treba biti budala i npr uzimati 1kg whey proteina dnevno , mada ne znam kako bi to neko mogao fizicki da uspe da izvede , ali svaka ne umerenost nije dobra , ali to ne ide u prilog losem sastavu herbalife suplemenata , 9g proteina soje i 9g fruktoze na 25g merice , a da kosta 120 din ta mera , pa to je lopovluk , napisao sam ti cene sojinog izolata proteina pa uporedi

pravilna ishrana je ista za sve

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Ja mislim da multilevel treba zakonom zabraniti...
Ovo je ko Kirbi... Jednom kad postavis pitanje, on ti odgovori pitanjem i upadnes u zacaranii krug iz kog izlazis samo recenicom: "Gde treba da potpisem i gde da vam dostavim svoj PIN za cc..."

u potpunosti se slazem , isti slucaj je i sa calvita sistemom , cene ubitacne suplementi nikada jadniji , ja kada svratim unutra ono ljudi neke kartice neka cuda , kupuju ona cuda na gomile , valjda misle da ce ima nesto to pomoci ili sta vec , ja gledam kao neka sekta , takodje mislim da multilevel treba zabraniti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
SonyEricsson k510i
Besmisleno je raspravljati sa nekim ko misli da je istina samo u jednom sajtu i samo u jednom pristupu, i koji smatra da su casopisi i naucnici koje citiram glupost....Ja sam vase reference ozbiljno pronasao i procitao, ne mislim na clanke na sajtu, nego reference koje ti clanci navode, i mogao sam isto tako lako da ih odbacim kao gluposti, nijedna referenca nije mladja od 2001, te pisao je ovaj te pisao je onaj.
Ja to ne radim, svaka prica ima dve strane i uvek sam spreman argumentovano da raspravljam na datu temu...
Ako imate zelju da argumentovano pricamo, onda procitajte kompletan sastav preparata, a ako radite na izgradnji misicne mase, potrazite na Herbalife sajtu, preparate koji se odnose na fitness, pa onda uporedjujte.
Sto se tice cene, ja tu ne mogu nista da promenin, jer preparat kosta manje u Americi gde se pravi, ali transport radi svoje, ali to nije tema ove price.
Koriscenje preparata bilo koje vrste u kolicinama VECIM od preporucene doze, i duboko nepoverenje u lekare, i samouverenost u sopstveno zdravlje je pravi put da postanete pacijent jednog od tih lekara koje ne podnosite. Kvalitet nasih casopisa na temu ishrane i fitnesa ne bi da komentarisem, ali strucnjaka ima, kao i u svakom poslu, najbolji se tesko nalaze.
Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
SonyEricsson k510i
I jos jedna mala korekcija, cena koju pominjete se odnosi na koriscenje kombinacije 2-3 preparata u cilju regulacije telesne tezine, a ne samo tog jednog preparata ciju ste etiketu postavili,  ako vam se vise svidja u dinarima, koriscenje tog preparata vas kosta oko 60 din po obroku.
Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
ma ne znam ja u sta da verujem, svako ima svoju pricu, sve je testirano u nekim 'institutima' i kod 'strucnjaka'...
Sad imam potrebu da napravim malu digresiju: naime do pre par meseci, za jedan lek na trzistu kako svetskom tako i nasem, specijaliste su se klele da nikakve posledice ne ostavlja na plod, odnosno fetus, da je bezbedan i da je ekstra super kao i cena( u toj klasi lekova je inace najskuplji), medjutim marta meseca 2007, izasli su rezultati istrazivanja svih mogucih strana, i oni su zaprepascujuci, ne samo da lek ostavlja neke posledice na fetus, vec ostavlja OGROMNE posledice.
Sve u svemu, za lek su se kleli da je savrsen, a sada mu menjaju i etiketu i ostalo.
Najtragicnije je od svega to sto za rezultate ovog istrazivanja neki lekari( koji prepisuju lek) jos uvek nemaju pojma!
Nadam se da kapirate sta sam htela da kazem Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
I jos jedna mala korekcija, cena koju pominjete se odnosi na koriscenje kombinacije 2-3 preparata u cilju regulacije telesne tezine, a ne samo tog jednog preparata ciju ste etiketu postavili,  ako vam se vise svidja u dinarima, koriscenje tog preparata vas kosta oko 60 din po obroku.
Pozdrav

i 60 din je mnogo za tav sastav i tu kolicinu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 14:30:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.