Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 01:27:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaFast  (Pročitano 76206 puta)
Svakodnevni prolaznik

-Dabre idu kobre. -Ko bre? - Da bre!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Siemens c 45
Sve sto je uboje rekao stoji ali mnogi/e ne mogu da idu u teretanu paze puno na ishranu idu na trcanje svaki dan.
Inače ne znam tačno kakvu dejstvo ima Herbafast ali verujem da deluje (kolko -tolko) samo je pitanje onog ko ga pije.
Nikad ali nikad vi necete smrshati ako jedete "junk food"(svi znamo sta je to Smile ) ali ukoliko uz taj herba fast uklopite relativno ok dijetu smatram da se i mozhe nesto uraditi ali da herba fast i nije bash neko resenje.
Suplementi tipa Animal Cuts jesu dobri ali za prosecnog coveka su jednostavno skupi. Herbafast  kosta oko 600 din (to znam jer je moja mama nedavno uzela a ja nisam imao pojma o tome  Smile ) dok  Animal Cuts kosta oko 3 000 din!
Nasuprot svemu ovome moguce je mnogo toga postici uz dijetu koju možete i sami napraviti uz malo slobodnog vremena vrsljajuci po internetu. Ne zanosite se , veliki rezutati u jednoj piluli nece doci ... Treba uz to i rada . . .
Naravno ovo ne treba da deluje obeshrabrujuce, naprotiv treba da vas natera da probate da sami smanjite masnu hranu koju unosite ...

Inace aerobik kao aktivnost je sjajna nije bash nesto pogodno za gubljenje masti ali je mnogo bolje nego sedenje u kaficu, ispred tv-a bla bla bla ...
Da ne smaram vishe...
Dakle smatram da herba fast deluje ali to delovanje moracete da poboljsate uz korigovanu ishranu jer kako sam skontao iz tekstova herba fast vam smanjuje apetit i tera vas da pijete dosta vode sto je jako dobro.
Inace trudite se da uvek pijete vode jer ona povecava metabolizam i sto znaci manje sala Smiley

Znam smorio sam ... ali ako vas ne mrzi procitajte Smiley
IP sačuvana
social share
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

SMRSACU 100%

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6030
Kao sto rekoh videcemo... Ja se trudim, a vidim i ostali koji piju HF da taj gubitak apetita iskoristimo i jedemo zdraviju hranu jer nam se taj junk food sada ne jede... Sto je super Smile PIjte dosta vode, sto vise jer cemo onda spreciti da nam ista ode iz organizma.. Ja uz HF i plivam tako da mislim da je sve u svemu ok... Smile

Za Flame! Kako napredujes? Posto vidim da si ti pocela 4.3. Koliko si skinula posle 13 dana? Pozz Smile

Za Uboja! KOja je to jedina aktivnost koja topi masti? I sta je taj Animal cut i kako deluje? Smile
« Poslednja izmena: 17. Mar 2007, 10:22:06 od anafpn894 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
slazem se sa P-rex-om Animal cut je jedina stvar koja vam moze pomoci...inace ja sam ga koristila proslog leta...i jednostavno mogu reci da je fantastican...naravno ja sam vezbala...ali uz Animal Cut je nemoguce nevezbati...on vas tera da vezbate...imate toliko energije, snage....JEste skup ali vredi svaku paru.... zato ne bacajte pare na koje kakve gluposti vec skupite pare i kupite Animal Cut....( on stvarno trosi masti...u vasoj normalnoj i povecanoj fizickoj aktrivnosti kao gorivo automatski koristi masti....) meni su se misici videli posle 10 dana...Fantastican je....

Jos nesto da dodam....u jednom od predhodnih postova...neko je posavio pitanje da li u herbafastu ima efedre ili ti Efedrina....Pa evo da odgovorim....Upotreba efedrina je zakonom zabranjena u nasoj zemlji od takmicenja u bb na kome je jedan takmicar umro od prevelike doze istog....TAKO da je nemoguce da ga ima u bilo kom legalnom proizvodu koji se prodaje u apoteci....Upotreba efedrina je zakonom kaznjiva...
IP sačuvana
social share
life is beautiful!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7373
Dal ima kakvo stetno dejstvo HF sa lekovima za smirenje? U apoteci kazu da nema, posto mi je doktor prepisao da pijem 10 dana posto sam pod jakim stresom. A ja se opet plasim  Smile a gore mi je ovako imam osjecaj da cu puci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam jednu prijateljicu koja se PREPOLOVILA koristeci herba fast.... Ali postoji jedan mali detalj Smile Uzasno je skupo..I mozete ga koristi ili ako imate pare na bacanje ili ako se ukljucite u sam program prodaje... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple 15
Animal cuts... neka hvala...  Smile

Jedini lek je zdrav zivot... Smile
« Poslednja izmena: 18. Mar 2007, 17:39:52 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7373
Meni Animal cuts ne djeluje ni malo bezazleno... I ne preporucuje se zenama uopste!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

SMRSACU 100%

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6030
Hvala vam na razuveravanju povodom Animal Cut-a... Posto ga toliko forsiraju da bi covek pomislio da je neko nevidjeno cudo Smile

Nego Aleksandram77 kako napredujes sa Herba Fastom... Meni je danas 7-mi dan i cini mi se da stagniram na 2-2.5kg...
Kako tebi ide.. Ja imam visaak do 10kg, ne znam za tebe.. Pozz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7373
Ovako anafpn894,   i ja imam visak 7 kg , 7-mi je takodje i meni dan do sada sam izgubila 2,5 kg kao i ti apetit slabiji samo sto ja imam opet napade za slatkisima ali kazu da je to zbog stresa tako da nadam se da ce i to prestati. ne jedem slatkise u velikim kolicinama samo tek toliko da se zadovolji zelja evo sad pokusavam vocnom salatom da to rijesim ali me hvata nervoza. Jedva cekam ponedeljak da idem na aerobik, to mi je izduvni ventil.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

SMRSACU 100%

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6030
Ja hvala Bogu nemam napade za slatkisima, sto je cudno jer ih obozavam i cokoladu kad dohvatim ne smirujem se dok ne pojedem celu Smile  Jedino sto me malo muci je da sam pospanija  od kad ih pijem...ne znam  zasto..mozda i nije od njih...
Picu ih svih 30 dana,dakle 3 kutije, pa cemo videti...
Bas mi je drago da smo na istom danu i priblizno nam isto kila treba da skinemo , zbog razmene iskustva i podrske Smile
Probaj sa bananom,ona ima secera u sebi, pa te mozda mine zelja za slatkisima... Ajd sad pozz pa se pisemoo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 01:27:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.