Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 08:13:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaFast  (Pročitano 76224 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple 15
Nisi shvatio, ali nema veze...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

-Dabre idu kobre. -Ko bre? - Da bre!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Siemens c 45
Da shvatio sam. Bolest tiroidne zlezde prouzrokovala je gojaznost tvoje majke.

Ali nije vazno mi smo ovde pricali o zdravim ljudima bez nekih problema.

Cinjenica je da neke osobe imaju razne hormonalne poremecaje bla bla bla ... Ali ja taj problem bash ne poznajem pa nisam ni hteo puno da pricam o tome.
IP sačuvana
social share
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7373
Ljudi ja osjecam non stop potrebu da pijem vodu, dal je to nomalno popijem oko 2l  vode i opet kao da nisam nista popila usta mi se suse, predvece osjecam strasan umor mada to moze biti posledica i mog posla jer sam na terenu stalno i u toku noci se budim po 3-4 puta.
Slabo jedem al sam opet zedna i imam osjecaj da ce mi se usta osusiti skroz.
Ne znam sta se desava jel to normalno, ovi u apoteci kazu da  se pije sto vise tecnosti...pa kud cu vise?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
E, ovo vam piše devojka koja ima jedno 10 kg viška Smile (doduše, nekako se to rasporedilo, pa ne izgleda tako strašno, ali...).
Čitam vaše postove o HF-u, dugo sam razmišljala i kupila ga...evo već druga kutija i oko 5 kg manje. Jeste da je u tih 5 kg otišlo dosta vode, ali zna se da je voda jako bitna za dijetu. Apetit mi se smanjio, i kao što neko reče, više mi se ne jede hleb, slatkiši, junk food...i kako god bilo, jako sam zadovoljna, pogotovo što sam mnogo bolje raspoložena, motivisanija za sve, uredno spavam (neznam da li je to placebo efekat, ali nevermind...deluje!).
Šta god ljudi pričali, niko se ne oseća dobro sa viškom kilograma, manite me priče o samopouzdanju i bla-bla...svaka devojka voli lepo da izgleda i da bude privlačna. Nažalost, gojaznost pored zdravstvenih problema, stvara i psihičke probleme...svi vole da vide vitku devojku.
Ipak, pored skidanja suvišnih kilograma, drage i dragi moji, radite na sebi, čitajte, slikajte, bavite se sportom, kupite kućnog ljubimca, šta god...a uz malo truda, kilogrami će nestati.
Želim vam svima sreću!  Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e ovo vam piše nutricionista: pitaću vas kad prestanete da pijete hf pa vam se baglo vrati apetit i kilogrami
kilogrami se gube uz puno truda i rada i naravno odricanja a dobijena telesna masa se može održati jedino uz potpunu promenu životnih navika, i tačka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
pa upravo ono sto ja govorim , kada sve zavrse bice jos deblji , veci body fat pa onda jos kada pocnu da jedu kaloricnije a metabolizam je sada na odredjenom nizem nivou naviknut na unos manje kolicine kalorija i cim dodje do povecanja kalorijskog unosa on reaguje tako sto visak talozi kao zalihu , tako em sto ce te i nakon zavrsetka takvog nacina ishrane i ako laksi u kg vi ste ustvari deblji jer imate veci procenat masti jer vecina kilograma koje ste izgubili je voda , glikogen , i misici

organizam , metabolizam se veoma lako adaptira na odredjeni smanjeni unos kalorija tako da nakon odredjenog vrmeneskog perioda vi uopste ne gubite na tezini i onda se desavao ono sto vecina zena radi a to je jos vece smanjenje kalorijskog unosa pa onda kroz nedelju dve organizam navikne i na taj unos i zato se desavaju stagniranja kada se drze tkzv. dijete

i greska je sto oni smanje pre svega unos proteina a ubace voce umesto suprotno

dzabe vam i HF i animal cut organizam je takav da se veoma lako adaptira ma sta god koristili 

ma sve rade naopacke
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tačno!
dakle, optimalan energetski unos uz pravilan izbor namirnica i odgovarajuću zasićujuću moć+fizička aktivnost~zdravlje, fit forma i kez od uva do uva
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
koliko se otprilike izgubi kg  koriscenjem herbafasta za mesec dana i da li posoje neki nezeljeni efekti? imam 17 god.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Hmm...nikad nisam imala problema sa vraćanjem kilaže, eventualno 5 kg +/- i to je to...Da napomenem, što sam u prethodnom postu zaboravila, bavim se bikingom...imam nemačkog ovčara koji zahteva mnogo šetnje...tako da nemam brige da će mi se kilogrami vratiti.
Osećam se dobro, što ipak misim da je najvažnije, zar ne?
Bless!
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

-Dabre idu kobre. -Ko bre? - Da bre!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Siemens c 45
e ovo vam piše nutricionista: pitaću vas kad prestanete da pijete hf pa vam se baglo vrati apetit i kilogrami
kilogrami se gube uz puno truda i rada i naravno odricanja a dobijena telesna masa se može održati jedino uz potpunu promenu životnih navika, i tačka
heh ovo sam skroz prevideo Smile

Citat
telesna masa se može održati jedino uz potpunu promenu životnih navika, i tačka
Smile
IP sačuvana
social share
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 08:13:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.