Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 21:26:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaFast  (Pročitano 76199 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
sem HF idem na aerobik 4x sedmicno. Jedna kapsula sadrzi: Rhei radix et rhizoma-extract 20.84 mg,stephaniae tetrandrae radix et rhizoma extract 41.66mg, saviaemilthiorrhizae radix et rhizoma-extract 41.66mg,artemisiae scopariae herba extract 83,34 mg,comu bubali 83,34 mg,epimedii herba extract 20.84 mg.astragali radix extract 41.66,astractylodis macrocephalae rhizoma extract 20.84 mg,chuanxiong rhizoma extract 20.84 mgeto Smile

Izvinjavam se zbog ponavljanja Smile

stop se tice aktivnosti aerobik ne valja nista , sto se tice gubljenja sala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
i jel ima efekta ili ne ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

-Dabre idu kobre. -Ko bre? - Da bre!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Siemens c 45
Pokusavao sam bash da nadjem na internetu neke zanimljivosti o tome ali nista...
Provera, ima efekta ali procitaj tekst koji sam napisao na prethodnoj stranici pogotovo ovaj deo :
Citat
Kod osoba koje imaju losu ishranu to nece puno pomoci jer ce ta osoba samo smanjiti jelo koje se zasnivalo na npr. najvishe mastima i prostim ugljenim hidratima. Ono sta se najvishe ljudi tripuju jeste gubitak kilograma. Taj gubitak kilograma se mozhe ogledati i u gubljenju misicnje mase pa u stvari budete manji a i dalje isto debeli.
IP sačuvana
social share
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
merci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

SMRSACU 100%

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6030
Ljudi evo i ja da se prikljucim ..
Pijem Herba fast vec 5 dana i super je... 2kg manje... Pije mi puno vode sto nije lose ali non stop sam zedna.. Apetit mi mnogo mnogo manji...
Narode samo napred... Izvestavacu vas dalje jer su i meni vasa iskustva bas znacila.. Pozz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
pa nije fora skinuti kilograme , fora je skinuti masti to sto si ti skinula nisu masti , covek moze za 2 sata skinuti 5 kg ,ali to nece biti salo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

SMRSACU 100%

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6030
pa nije fora skinuti kilograme , fora je skinuti masti to sto si ti skinula nisu masti , covek moze za 2 sata skinuti 5 kg ,ali to nece biti salo
Znam o cemu pricas, nisam ni ja naivna! Ne mislim da je to salo ali pijem vise od 2l vode dnevno pa ne mislim da sam i 2 kg vode izgubila. Nemam apetita, manje jedem i to je najvaznije, uostalom tek sam pocela pa cemo videti imam jos 25 dana da potvrdim ili opovrgnem ovo sto sam napisala... Pozz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Znam o cemu pricas, nisam ni ja naivna! Ne mislim da je to salo ali pijem vise od 2l vode dnevno pa ne mislim da sam i 2 kg vode izgubila. Nemam apetita, manje jedem i to je najvaznije, uostalom tek sam pocela pa cemo videti imam jos 25 dana da potvrdim ili opovrgnem ovo sto sam napisala... Pozz Smile

pa jednostavno na takav nacin ne mozes da smrsas , ti ces biti laksa u kg ali ces imati veci procenat masti , drugoo nije fora manje jesti vec jesti pravilno , evo ja jedem 8 puta dnevno i to ne po zalogajcice vec po 200 i vise grama mesa plus povrce i takvu slicnu hranu i uz odgovarajucu aktivnost ja gubim salo tj. mrsavim ne gubeci misicnu masu , a u tvom slucaju prvo ce ici glikogen pa ce ici misici pa ce ici salo , jednostavno tako ide i sa mnogo bolji sagorevacima ti ne mozes postici svoj cilj ako i ostale komponente ne uklopis , animal cuts da uzimas a da ne jedes kako treba i da se ne bavis odredjenim aktivnostima , ne bilo kojim , ti ne mozes da smrsas tj. da imas manji procenat masti
sto se tice aktivnosti , aerobik = glupost , dugacko  trcanje = glupost 

postoji jedan najlaksi i najefikasniji nacin i najzdraviji nacin sve ostalo je maltretiranje organizma 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7373
Kao prvo aerobik nije glupost! I ja sam izgubila 2 kg za 5 dana i u apoteci apotekarka ga koristi i za mjesec dana izgubila je 10 kg. sto se i primjeti zdrava je i citava i uvece trci.A sto se tice mojih obroka oni se zasnivaju na vocu povrcu, zitaricama i kuvanoj hrani. Znaci nema hamburgera pizza i takve vrste hrane, jednom mjesecno pojedem nesto od toga ali nisam ljubitelj... inace moj glavni krivac za kilazu je prestanak pusenja i slatkisi. Ja bez slatkisa ne mogu. I jednostavno vjerujem u HF i aerobik. Svako ima pravo na svoje misljenje, ali po meni za zene je aerobik izduvni ventil i pomoc ka smanjenju kilograma jer dva sata prije ne msijes jesti nista i naravno posle tako da moras da smrsas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
kada sam naveo aktivnosti za koje sam rekao da su glupost , mislio sam kao aktivnosti za skidanje sala

mozes bez slatkisa veruj mi , ne dizes insulin ar dana i posle ne pomisljas na slatkise

mnogo verujete reklamama , mozes da pijes sta god hoces , kao sto sam vec rekao ima mnogo mnogo boljih sagorevaca od ovoga HF ali to sve nema nikakvu vrednost ako se i ostalo ne radi pravilno

hocete da izgledate dobro , pa evo nove piramide

i jos nesto za zene sto se tice treninga , razmisljajte kao muskarci sto se tice treninga

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 21:26:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.