Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 23:03:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaFast  (Pročitano 76098 puta)
Clan u razvoju

SMRSACU 100%

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6030
Ako sam te nesto razumela ubi me Smile

Ni ja, nista!!!
Ej, kako tebi ide sa HF?

JA sam prestala sa Hf pre nekih 10-ak dana jer mi je izasla alergija..mozda nije od toga ali ipak.. sada stojim na tih 5 kg manje..nisam jos nista vise skinula.. videcu mozda opet za koju nedelju krenem sa hF.. Jel ti pijes? Kako je?

E i ja sam danas cula za 4.3.2.1. sta je to jel neko zna? Pozz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ej, videla sam danas u apoteci! Kosta 1600 dinara i rece mi apotekar da je to jako dobra biljna tinktura i da je ne bi prodavali da je jos jedna od gluposti na trzistu! U pitanju je Galenikina apoteka!  Kura traje 10 dana i jako je dobra za celulit prvenstveno! E sada, nista na netu nisam nasla, kao i ti!  A ko ce prvi probati, neka javi u svakom slucaju?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Upravo sam videla da je zavrsen sajt HF.Tu sam nasla sve sto me zanimalo pa ga svima preporucujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ok, koji sajt?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia lumia 1520
www.herbafast.com   ja mislim da je ovaj :d
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

SMRSACU 100%

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6030
Sajt im je skroz o.k Mozete da postavite pitanje i farmaceuti ce vam odgovoriti na svako Smile
Evo ja cu ponovo da pocnem sutra, pa cemo da vidimo da li ce alergija ponovo da se javi ili ne.. Iskreno se nadam da nece jer mi je sto se tice kilaze dosta pomogo!!! Evo vec 20 dana kako ga nisam pila iu nisam vratila ni jedan kilogram Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

SMRSACU 100%

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6030
Posto vidim da od ljudi koji koriste Herbafast nema ni traga ni glasa pa evo ponovo ja da se oglasim Smile
Smrsala sam jos 1 kg!!! Meni stvarno pomaze, izgleda da sam ubola proizvod za sebe Smile
Kljuc svega je da mi on daje mogucnost posto nema apetita da mudro sastavljam svoj jelovnik i da f\ga delim u vise manjih obroka...Uglavnom extra!!! Znaci imala sam 70kg na 172cm, sa 18 dana sa HF sam smrsala 5kg i posle pauze od 20-ak dana pocela ponovo i smrsala jos 1kg...
Pitanje za Glavnu sestru... Kako ti se svidja sajt www.herbafast.com i da li ti mozda radis sa aparatom na kome bi mogla da izmerim procente vode mast i misica, ako mozes javi mi se mailom ili privatno... poslacu ti i poruku... Pozz
« Poslednja izmena: 21. Apr 2007, 13:55:21 od anafpn894 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia lumia 1520
pa ja ga koristimi zakucan sam tu negde na 5-6 kila ali sam poceo da idem (opet ) redovno u teretanu i da pazim na ishranu i ne gubim toliko na kilazi koliko na obimu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7373
ja sam u guzvi ovih dana stalno na terenu tako da jedva cekam da vidim samo krevet...
koristila sam HF 20 dana i smrsala 5 kg napravila pauzu od 7 dana i ponovo koristila 12 dana i smrsala jos 2 kg.
Ali sam zedna iako pijem strasno mnogo vode pijem ne veceram popijem solju toplog mlijeka i skorz malo jedem stim sto jedem jabuke pola kg dnevno nekad a nekad 1-2 banane i opet sam mnogoooooooooo zednaaaaaaaaa i usta mi se suse tako da sam odlucila da prestanem sa HF neko vrijeme i danas prvi dan bez njega i opet sam zedna iako sam popila 2l vode. Imal ko jos takvih problema? Malo sam se zabrinula... mada i moja sestra koja ga pije osjeca potrebu za vodom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
još nešto je bitno da znate, a to se vidi iz posta nzb7-gubljenje telesne mase često nema nikakve veze sa masnim tkivom. popijete neke tablete koje imaju diuretsko dejstvo i izbacite svu vodu iz potkoznog tkiva i onu koju vezuje glikogen i eto 2 kg manje. popijte lasix i dobićete isti efekat tj izgubićete na težini a jedino što takvim medikamentom postižete je izbacivanje nakupljene tečnosti
isto tako se u dijetoterapiji prvih nedelju dana najviše kg izgubi, u ovom slučaju iz razloša što, organizam kad prepozna gladovanje, troši rezerve glikogena iz jetre i mišića pa tek onda masno tkivo (zato se dijetama od nedelju dana ništa ne postiže)
isto tako, ljudi koji vežbaju u  teretani, svojim vežbanjem uvećavaju mišićnu masu koja je mnogo teža od masnog tkiva i smore se kad stanu na vagu i vide da su teži za koji kilogram umesto lakši a ne znaju da je povećanje mase posledica uvećanja mišićnog tkiva
pravi pokazatelj gubitka telesne mase je upravo santimetar ili % masnog tkiva ukoliko nađete ispravnu tanita vagu
i ne sviđa mi se sajt herba fasta i ne mislim da su farmaceuti zaduženi za savete o zdravom načinu regulacije telesne mase, njima je u interesu da prodaju svoj proizvod
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 23:03:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.