Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hemijsku u ruke :) ~ Burek grafološki kutak  (Pročitano 277332 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.152
mob
Nokia 
To za aleatorni faktor je dio tebe koji se ipak oslanja na sreću,a za muziku mi je tako djelovalo,da ti generalno previše ne znači-i tu mi je drago da sam pogriješila  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.60
mob
Samsung SGH-E630
To za aleatorni faktor je dio tebe koji se ipak oslanja na sreću
Ponekad Smile Tako je zanimljivije  Smile

Dosta si pogodila  Smile Hvala još jednom  Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.152
mob
Nokia 
drago mi je  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Одавно ме није било на психологији па ме и не чуди што нисам видео ову одличну тему.

Закачићу неко своје писаније ових дана. Од анализе рукописа ја знам да радим тест на дизграфичност, мада то не спада у психологију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia 
Hvala puno!

Naravno,okači rukopis kad hoćeš,a ja ću odraditi analizu koliko bude u mojoj moći Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Ево текста...  Smile

Иначе овим текстом се проверава дизграфичност и зрелост рукописа, ваљда су сва слова обухваћена.

Уживај.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

DSCF6367.JPG
(847.98 KB, 1600x626)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia 
Lorde,u škripcu sam sa vremenom danas ali sjutra ćeš imati analizu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Кад год. Не жури.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia 
E ovako :

Imaš često situacije da se nečeg naknadno sjetiš ili da se kasno uključiš,ali,iako je to svima očigledno pa ne možeš ući u nešto kao da si tu od samog početka,ti brzo nadoknadjuješ i sklapaš  kockice,reklo bi se da si od onih koji iz kritike izvuku maksimum.
Ima dosta riječi u kojima je poslednje slovo 'izopšteno'-ili si  se suočavao sa zavišću ili sve ono što smatraš bitnim-voliš da uradiš sam,tj da privedeš kraju i to ljudima jasno stavljaš do znanja. U ovome se čak nazire pretjerivanje jer ideš u ekstreme,pokušavaš sam nešto i što svako ko se vodi logikom zna da je nemoguće.
Imaš neku specifičnost u govoru,bilo da neka slova izgovaraš drugačije nego ostali (moguće da 'kotrljaš' R ).
Čime god da se baviš,posao ne nosiš kući niti često o tome pričaš.
Slova koja su složenija ili ljepša,ti nekako potcjenjivački tretiraš-u odredjenoj mjeri iskazuješ nepoštovanje prema tudjem radu,pogotovo ako je to nešto  masovno  prihvaćeno,automatski mu stavljaš etiketu-loše,iako se nisi ni trudio da se upoznaš sa tim .
U poslednje vrijeme kao da živiš na dvije lokacije,ali ti je ta druga očiti bijeg,rijetko možeš skroz da se opustiš jer ti je u glavi ono što eskiviraš.
Nisi imao bog zna koliko dugih veza,ali si prilično vjeran partner. Nisi previše emotivan,ali si u vezi fer i osoba sa kojom si manje-više uvijek zna na čemu je. Realno,fali joj malo nježnosti i neki vid uvjerenja da želiš nešto više,nešto što će da traje i da tu osobu želiš pored sebe.
Voliš da u priči ostaneš zagonetan,da ostaviš nešto nerazjašnjeno. Nešto što će sagovornika/-e da kopka do sledećeg puta,ili da ih natjera da razmisle ponovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
A сада анализа твоје анализе...  Smile

Imaš često situacije da se nečeg naknadno sjetiš ili da se kasno uključiš,ali,iako je to svima očigledno pa ne možeš ući u nešto kao da si tu od samog početka,ti brzo nadoknadjuješ i sklapaš  kockice,reklo bi se da si od onih koji iz kritike izvuku maksimum.

Ово је донекле тачно.

Ima dosta riječi u kojima je poslednje slovo 'izopšteno'-ili si  se suočavao sa zavišću ili sve ono što smatraš bitnim-voliš da uradiš sam,tj da privedeš kraju i to ljudima jasno stavljaš do znanja. U ovome se čak nazire pretjerivanje jer ideš u ekstreme,pokušavaš sam nešto i što svako ko se vodi logikom zna da je nemoguće.
Imaš neku specifičnost u govoru,bilo da neka slova izgovaraš drugačije nego ostali (moguće da 'kotrljaš' R ).
Čime god da se baviš,posao ne nosiš kući niti često o tome pričaš.
Slova koja su složenija ili ljepša,ti nekako potcjenjivački tretiraš-u odredjenoj mjeri iskazuješ nepoštovanje prema tudjem radu,pogotovo ako je to nešto  masovno  prihvaćeno,automatski mu stavljaš etiketu-loše,iako se nisi ni trudio da se upoznaš sa tim .

Одавде ниси убола ништа, сем овога да волим да идем у екстреме што се неких ствари тиче.  Smile
Немам никаквих говорних мана, никада нисам осећао завист према некоме због нечега што ја нисам успео да постигнем или што је он постигао. Волим да причам о свему што радим, а не носим посао кући јер га углавном завршим. Поштујем оно што је неко радио и ради, али волим често да дам и критику на то нешто, јер и ја сам волим када ме неко усмери у неком правцу. То једини начин да напредујемо.

U poslednje vrijeme kao da živiš na dvije lokacije,ali ti je ta druga očiti bijeg,rijetko možeš skroz da se opustiš jer ti je u glavi ono što eskiviraš.
Nisi imao bog zna koliko dugih veza,ali si prilično vjeran partner. Nisi previše emotivan,ali si u vezi fer i osoba sa kojom si manje-više uvijek zna na čemu je. Realno,fali joj malo nježnosti i neki vid uvjerenja da želiš nešto više,nešto što će da traje i da tu osobu želiš pored sebe.

Ово такође нема везе са мојом личношћу.

Voliš da u priči ostaneš zagonetan,da ostaviš nešto nerazjašnjeno. Nešto što će sagovornika/-e da kopka do sledećeg puta,ili da ih natjera da razmisle ponovo.

А ово си убола 100%.

Ето шта може да ти направи дизграфичан рукопис.  Smile
Надам се да ће ти ова анализа твоје анализе помоћи у даљим анализама. Ако те нешто још занима питај.

Поздрав.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.