Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hemijsku u ruke :) ~ Burek grafološki kutak  (Pročitano 277335 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0

Sestrin rukopis. Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 
biće do kraja dana,poz za sestru  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ok hvala. Pozz i ona tebe i mnogo se raduje analizi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 
Beta,

Ako krenem od samog početka,tu mi odmah zapada za oko to da je ova osoba nekako oduvjek pod pritiskom. Da su je i kao malu forsirali sa aktivnostima,da se i dan-danas petljaju u njene odluke,a ona nikako da se odvaži i kaže-dosta!
Ono što je ona zamislila,a za šta se još ne bori dovoljno može da se izjalovi ako bude žurila i ako bude to nešto započela jer će joj u jednom trenu pući film. treba doobro da promisli i da počne i nastavi kako je planirala,kako treba. Jer to je nešto u čemu se ona najbolje pronalazi.
Mnoogo joj znače detalji,nekad su i veći od krupnijih stvari. Možda su 'detalji,sitnice'-upravo ono što je njen posao,ono što želi da usavrši. Voli rukotvorine i vješta je,po nekim pitanjima prava cura/žena starog kova,ona za koju bi naše bake rekle da će 'dobro da se uda ili da je dobra za zajednicu'.  I jako dobro kuva,voli tijesta i slatkiše na bazi oraha,kokosa,vanile. Ne voli previše,možda i uopšte,voćne deserte.
Ima malo posesivnog u njoj i nekako je uvijek imala mali krug odabranih prijatelja. tu pazi kome vjeruje i onaj ko je jednom razočara,teško opet propriča sa njom.
Još uvijek se tu lomi i traži,da li da malo površnije gleda na medjuljudske odnose,unese više spontanosti...pa malo proširi društvo,ali opet unutar tog kruga selektuje kao ranije.
Ljubav...e tu teško preboli,teško prelazi preko raskida jer može dosta da istrpi zarad veze. Ne žali sebe i sve te veze su mahom duge i temeljne,uglavnom sa njene strane,jer njeno godište i nije toliko posvećeno stabilnim vezama koliko nekom provodu,zabavi  unutar veze. I to je ono što nju boli,što ne zna kako da se postavi ni tu. Malo će se opustiti i otvoriti u vezi,ali opet neće odstupiti od svojih kriterijuma. Ipak ona voli i posvećena je na duge staze,drugačije niti može niti želi
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Prvi pasus je najtacniji. I definitivno nije neki kuvar Smile i da, ima mali krug prijatelja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 
djelovala je kao dobra kuvarica xDD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.60
mob
Samsung SGH-E630
Ja bolje da ne pokazujem svoj rukopis Smile Smile Ovo je jedan...srednji  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

out0006.jpg
(42.2 KB, 800x305)
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 
Izgleda kao da je preko kompa radjeno xDD

biće brzo,do 8 Smiley
« Poslednja izmena: 10. Apr 2012, 19:22:27 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 
Bane,

Kao što već rekoh,ne mogu da ubijedim sebe da je ovo rukom pisano xD
Rekla bih da si dosta praktičan po prirodi,da znaš da izbrojiš do 10 i da te je teško baciti u vatru. Malo ti fali saosjećanja,ali navikli su te takvog i nekako odrastaš u čovjeka koji ''Uči druge da pecaju,ne daje im gotovu ribu''.
Čini mi se da si u tome,tj u gradjenju takvog stava imao uzora u bližoj porodici,ni ta  osoba ne zna da pretjerano širi ljubav i dijeli tople riječi,ali zna da učini,da  promjeni i da reaguje-jer to je način kako on,a i ti ,mijenjate i djelujete.
Ipak,ako malo zagrebemo u 'horoskop',čini mi se da su tvoji znak i podznak malo u  kontrastu ,pa se  jedan dio tebe  oslanja na aleatorni faktor,što ti inače i nije baš svojstveno,kad te čovjek u globalu sagleda.
Daješ prostora da se stvari promijene i 'daješ vremena vremenu'. Nisi previše u muzici i umjetnosti,bio si ranije i nekako ti je okruženje takvo,ali si se od toga blago distancirao.
Odnos sa ljudima ti je i te kako blizak i nije forsiran,jer te ipak lako upoznaju i prihvataju ( sem muzike,genralno se družiš sa sličnima). U poslednje vrijeme nekako padaš ,raspoloženje ti nije na nivou ,jer si se uhvatio za nešto do čega pokušavaš da dodješ prečicom,a očito je da ti neće poći za rukom. To i drugi vide,ubrzo će te,ako već nisu,opomenuti vezano za to

Eto  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.60
mob
Samsung SGH-E630
Izgleda kao da je preko kompa radjeno xDD
OK, priznajem, crtao sam levom nogom mišem u Paintu  Smile
Meni je teže da poverujem da sve ovo što si napisala može da se zaključi iz jedne napisane rečenice Smiley

Citat
Rekla bih da si dosta praktičan po prirodi,da znaš da izbrojiš do 10 i da te je teško baciti u vatru.
Moglo bi da bude  Smile

Citat
Malo ti fali saosjećanja,ali navikli su te takvog i nekako odrastaš u čovjeka koji ''Uči druge da pecaju,ne daje im gotovu ribu''.
Čini mi se da si u tome,tj u gradjenju takvog stava imao uzora u bližoj porodici,ni ta  osoba ne zna da pretjerano širi ljubav i dijeli tople riječi,ali zna da učini,da  promjeni i da reaguje-jer to je način kako on,a i ti ,mijenjate i djelujete.
Čitam iznova i iznova i tražim koji deo bih mogao da precrtam, ali ako izostavim podvučeni deo koji možda nije dobro formulisan, nema nijedan Smile

Citat
Ipak,ako malo zagrebemo u 'horoskop',čini mi se da su tvoji znak i podznak malo u  kontrastu ,pa se  jedan dio tebe  oslanja na aleatorni faktor,što ti inače i nije baš svojstveno,kad te čovjek u globalu sagleda.
Ovo nisam baš razumeo  Smile

Citat
Nisi previše u muzici i umjetnosti,bio si ranije i nekako ti je okruženje takvo,ali si se od toga blago distancirao.
Hm, a volim muziku i dosta je slušam, pomalo i sviram Smile Ali ništa ne stvaram na tom polju, da ne kažem "komponujem", možda si to videla iz rukopisa  Smiley

Citat
Odnos sa ljudima ti je i te kako blizak i nije forsiran,jer te ipak lako upoznaju i prihvataju ( sem muzike,genralno se družiš sa sličnima)
Pretpostavljam da nije forsiran, a ostalo kako se uzme, zavisi od ljudi Smile

Citat
U poslednje vrijeme nekako padaš ,raspoloženje ti nije na nivou ,jer si se uhvatio za nešto do čega pokušavaš da dodješ prečicom,a očito je da ti neće poći za rukom. To i drugi vide,ubrzo će te,ako već nisu,opomenuti vezano za to
To je to, netačno!  Smile Ne prepoznajem se u ovome, ali uzimajući u obzir prethodno napisano, imaću u vidu, možda ja još nisam svestan Smiley

Hvala  Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.