Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hari Poter i Polukrvni princ - Samo za one koji su prochitali  (Pročitano 19024 puta)
Ucesnik diskusija

Treba hteti treba smeti, pa da vidis kud se leti.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Motorola v500
A mozda se vrati kao duh da pomogne Hariju protiv Voldemora. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Draco dormiens nunquam titillandus

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6020
Ja mislim da je RAB  Regulus Blek. Mada nije mi jasno koje je ono A i sta znaci. Otac im se zvao Orion. ALi ujak im se zvao Alfard. A deda Arturus. Mozda po njemu.  Smile  NE KAPIRAM, a mrzi me da cekam 7. deo!!!!!!! A i Regulus je bio Smrtozder i kada je hteo da pobegne od njh ubili su ga! Kada je imao vremena da trazi Horkruks!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6020
I,da, NEMA SANSE da Dambldor ima horkruksa![-X Morao bi da ubije nekog da bi uopste mogao da ga napravi!!!!! A, u stvari i jeste!!!!  Smile On je ubio onog mracnog carobnjaka Grindevalda po cemu je i poznat!!!! Smile Stvarno je mogao da napravi Horkruks!!!! I to je sigurno Fokes!!!! Secate li se kaada je u 2. delu feniks doneo hariju sesir i mac?! Ne verujem da bi ptica to mogla da uradi. I na kraju 6. dela kada Fokes peva i kada se svi osecaju spokojnije!! Siguno su osetili Damblorovo prisustvo!! I ne verujem da se Damblor vise nece pojavljivati u knjigama, i da ce Hari umreti(kao sto pise u nekim casopisima), jer bi onda cela kniga, odnosno svih sedam delova bilo obicno sra*e!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Motorola v500
Kada su Roulingovu pitali za Regulusa Bleka, ona je odgovorila da je to veoma zanimljiv lik.
Stvarno bi bilo glupo da posle svih tih knjiga Hari pogine... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cula sam jako glupe glasine da je Hari poslednji Horkruks i da ce se zrtvovati da bi Voldemor umro.To bi bilo glupo.Onda bi Hari bio samo mali tragicni heroj. Sto se tice Snejpa,ne znam.Ja mislim da jeste izdajica.Zao mi je Melfoja. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znamo samo da je Regulus Blek izdao Voldemora i da je zato ubijen.Ne znamo zasto.Mozda je otkrio za Horkrukse.Negde sam procitala da su i Dambldor i Sirijus zivi.Bilo bi super.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Motorola v500
Ja mislim da je poslednji horkruks sesir za razvrstavanje.To je Grifindorovo od ostalih ima ponesto a Grifindor ima mac i sesir. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6020
Ja cak mislim da ce na kraju Melfoj i Hari zajedno ubiti Voldemora!!  Smiley 1  A to, da je Sirijus ziv, nigde nisam cuo ni video(verujte mi, mnogo slusam i mnooooooooooogo gledam), mada bilo bi super!!! Jos nisu razjasnili sta se nalazi iza crnog vela u ministarstvu, tako da je moguce!!!! Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Pazi sad

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mislim da je dambldor mrtav jer niko nije vjecan pa cak ni on. mislim da ce hri morati nastaviti sam unistiti ostale dijelove voldemortove duse.uostalom  dambldor ga je u sve uputio,a pomoce mu i ron i hermiona. a ko je r.a.b.?   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Pazi sad

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Evo procitala sam 6.dio i sokirana sam.Prije sam ocekivala svaciju smrt nego dambldorevu.zaista...a snejp ,njega mrzim i mislim da je izdajica.nadam se da ce ga hari ubit u 7 nastavku.a mislim da dambldor nije nije rascijepio dusu jer je predobar za tako nesto.
uostalom ko je R.A.B.???
SUPER MI JE STO
SU H
HARI I DŽINI SKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPA   
PATULJASTA PUFNIA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.