Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 10:32:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hard Core  (Pročitano 29592 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
hmmm gde li samo nadje to da Hatebreed dolaze u oktobru, nevidim to nigde na njihovoj listi tour-a, posto kako vidim 2 septembra im je zadnji dan na Ozzfest-u i onda imaju pauzu od meseca dana tj ceo oktobar pa nastavljaju dalje tour po evropi al nema nigde da pise da dolaze kod nas, barem ja nevidim, al bi bilo super da dodju

2Faj! znaci snimali su ipak, fala ti za to, sad samo da uspem nekako da iskopam to da vidim bas, ja nazalost ni agnostic front nisam video, skoro ceo prosli exit sam propustio, a cisto sumnjam da neko od nas tu ima pa da uploduje

odlicni su RATM iako nisu HC, samo ko zna kakve ce biti te nove pesme ako budu pravili

inace 1 septembra ima do jaja svirka u ns-u
September, 1 2007 at London uderground/ Lockdown peta godisnjica
laze teleckog pored prodavnice Smiley, Novi Sad, 21000
Cost : 50/100 din

Ground Zero, False Reality, Osmi Putnik Dva, Hitman, Lockdown godisnjica i malisu pratimo u armiju! sviramo samo sve nove pesme spojeno i brzo!!!
IP sačuvana
social share
Hardcore 4 Life
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

У разноликости је умеће једног. . .

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
Ma.... Smile....Hatebreed dolazi u Oktobru....veruj mi.... Smile (da vidim 2Faj-ovu facu kada pomisli da ce morati da sece pisu Smiley 1 Smile Smile)
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
a jaa nisaaaam tuuuuuuuuu Smile
obi,brate,nemoj me tovariti da dolaze!opasno se igras sa buducim sexualnim zivotom jednog lika koji voli istu muziku kao ti i star wars!imamo neslaganja ali nemoj da se kastriram iz nepovezuse Smile
ako stvarno dolaze,meogu mirno da umrem,doduse tek kad ih vidim!a mozda i na svirci ako se posibamo posteno Smile
taman tamo da upoznam bracu i pobratime sa bureka Smile
kapiram da mozes da pitas sa madball i agnostic snimak u svim cd prodavnicama koje imaju RTS stvari,trebalo bi da imaju i dvd-jeve sa exit-a,a mislim da ce nove stvari ratm-a ako ih uopste bude,da budu perverzija,jer do sada su napravili jako malo<po meni samo 2>stvari koje su bile lose,tako da ne vidim zasto bi i to novo bilo gore od starog.cak verujem da bi bilo i bolje,ali neka...ko kanda cemo se mi gledati po koncertima skorije,a?ako Bog da,naravno Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
Pa ja mislio ti cuo.......nisi znao da dolaze?!
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Brate samo mi kazi gde si cuo za Hatebreed????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
LoL brate lozim 2Faja zelim da sam imao priliku da mu vidim facu na tu jednu split-second...kada je video da "dolaze 27. oktobra".....lupio sam iz belih nedara.... Smile

2faj ne bi voleo da budes evnuh; zar ne?  Smile Smile Smile Smile
gledacu da posaljem neku ocajnicku molbu hatebreedu.....predstavicu se kao die-hard fan....saznacu neke trivie o njima....samo da dodju!!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
hahahaha opasan igrac ovaj Obi_1_Kenobi jos ja gledam kod njih nepise nigde, sem mozda sledece god, ove god najblize sto su bili nama je u madjarskoj u budimpesti bar je meni to dosta blizu ipak sam odma pored madjara Smiley
IP sačuvana
social share
Hardcore 4 Life
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
Taj rad.  Smile ma sredicu ja nesto poslacu neke slike bogalja reci da sam ja...blabla sestrica treba na operaciju  Smile.....dza bu....ma doci ce  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Ma daj bre... Smile Hatebreed to je ozbiljna stvar za Hatebreed je potrebna velika fizicka priprema a ti nas lozis ovde???  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
whoo are those fellas anyway? kakvi su u odnosu na SOAD i Slipknot; iz vaseg ugla?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 10:32:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.