Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 19:43:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hard Core  (Pročitano 29630 puta)
Zvezda u usponu

У разноликости је умеће једног. . .

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
ok....daj mi dan-dva da preslusam sve ovo.....
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
evo ti dve nedelje dok se preselim,a onda ocekujem da mi upadnes na gajbu,ubijes me i pokupis mi hard jer imam hc hard disk Smile
ne ozbiljno,mozda jos S.H.C.F. ima neku preporuku,ali mislim da je za nu metalca ovo savrseno da zavoli ili makar izgotivi HC...znam po sebi,ja sam skoro sve te stvari<osim novog madball-a>cuo kad sam bio KoRn,Slipknot,S.O.A.D.,Deftones,Ill Nino freak u 5. osnovne,i od onda zivim za HC.
btw body count je bend Ice T-ja,a 100000% posto sam uveren da znas ko je lik!law & order detektiv a i glumio je u masu filmova,cak je i davao glas u GTA san andreas-u.to je pure HC,iako je crnacki,melje Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
Ma ne neznam ko je Ice-T  Smile Smile
nego; gde tu spada Mudvayne? nisam ih slusao; nego citam nesto o njima na netu....

e btw; da ne stavljam novi post na top temi; evo da i ja nesto prvi trazim; jel znas mozda koja je stvar na MTV Adria reklami za Headbangers ball?
« Poslednja izmena: 04. Sep 2007, 10:33:48 od Obi_1_Kenobi »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Brate sustina hardcore-a je druzenje,prijateljstvo - UNITY a to sto ima nekih HATE likova to je normalno kad pricamo o hardcore-u jer hardcore se od pocetka do danas se mnogo mnogo izmenjao i postoje mnogo HC pravaca i jedan od njih je i moj omiljeni hatecore Smile...Necu da se hvalim ali bi o hardcore-u mogao do sutra... Smile

A za Madball bolje da nepocinjem... Smile

@Obi 1 Kenobi

Jer slusas Screwdriver???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
hmmm mogo bi i malo old school hc-a da poslusas Obi_1_Kenobi npr. Sick of it all ili Agnostic Front, a sad sam pocetak je vise bio neki hardcore punk tipa Black Flag, Bad Religion, Circle Jerks itd. jednostavno najbolje da vidis American Hardcore dokumentarac pa se lepo sazna kako je sve nastalo
ma ima tolko bendova da se nezna samo slusas sta ti se svidja Smiley
eo jedan sajt gde mozete poslusat po par pesama nekih manje poznatih ili demo bendova www.stereokiller.com znaci sajt je odlican uglavnom za HC samo se treba registrovat da bi mogli poslusati
IP sačuvana
social share
Hardcore 4 Life
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ne opterecujte coveka,neka polako udje u sustinu HC-a,a onda kad se navuce i ubije Boga u meni sto sam ga navukao,onda je nas.vidis da ima potencijala.i on je pun hate-a.
Respect za Obija Smile
@S.H.C.F.:ajde majke ti da se mi upoznamo kako valja,da izdvojis jedan dan pa da dodjes do NS-a,jer imas identican ukus kao ja,samo si iskusniji i veci hardcorer od mene Smile Smile
@Obi_1_Kenobi:ne znam,batice,nisam pogledao headbangers ball ima 2-3 meseca,ili sam pijan,ili sam,kao sad,na moru i pripremam se za selidbu u NS,tako da sve sto mogu da ti kazem jeste da je uvodna spica za cg dnevnik jako dosadna Smile
a Mudvayne ti je na foru nu metala,i mnooooogo su dobri likovi,kad pogledas spot ili neki live,nista ti nece biti jasno!lik na bass-u ima neku abnormalnu tehniku koriscenja svih 10 prstiju,sviranja trzalicom,prstima,slap-om...ma haos.mislim da bi ti se jako svideli.i potrazi bend Soil.raspali su se,ali ako mislim da vidim kakav ukus imas,onda ce ti se jako dopasti,ali prvo pregledaj ove stvari koje sam ti preporucio,posto ce ti se ovo drugo sigurno svideti,jer je to muzika koji mislim da volis,a na ovo prvo tek treba da se navuces,pa da me bijes Smile
@zoovlado:sta mislis o Hatebreed-ovom novom albumu?jesi slusao?mene je toliko nenormalno odusevio da ne prestajem da ga slusam!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
@2FaJ!: ok...od ovih prvih preporuka samo nisam nasao Authority i Stand Up, ovo ostalo sam skinuo; cak sam i napravio poseban playlist u iTunes pod nazivom: "na 2FaJ-ovu odgovornost"  Smile Smile Smile
mogu ti reci da mi se najvise svideo This is now; pa potom Ice T-eva stvar; jer me stvarno fascinira mesavina ta dva zanra; jel to rapcore? A i nekako me Ice T podseca na mene...........sklapa ubistvene mesavine radi dobitka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
2FaJ! jesam i dan danas ga slusam iako nije to tolko nov album Smiley)) izaso jos prosle god u avgustu, a sad inace valjda treba da izadje dvd mada nisam siguran, al imam par svirki vec ovako od njih znaci to je ludnica, sledece god najverovatnije idem na njih posto ce biti u Madjarskoj 100% pa moram da skupim pare za to, ove god sam ih propustio nazalost
a bilo bi lepo videt i 25 Ta Life
blago tebi 2Faj sto se selis u ns ima da uzivas u hc svirkama posto ih ima bas cesto, sad u subotu isto bila ludnica samo ja jbg nisam mogo ici zbog sjebane noge
HC Family
IP sačuvana
social share
Hardcore 4 Life
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
@2faj!
Do NS-a!?? Smile U jebote ja iz Nisha do NS-a... Smile Pa bilo bi lepo...pa jos lepse da odemo na neku svirku...evo sad je bila za 100 kinte Lockdown,Hitman Smile...

Sto se Hatebreed-a tice po meni je najbolji album Satisfaction Is A Death Of Desire i pesma Before Dishonor Smile

E sto sam nabavio Agnostic Front Live In CBGB 2005 DVD kakva ludnica...obavezno pogledajte!!!
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 20:21:57 od S.H.C.F »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
jeste li skontali da ni na jednom drugom topicu koji je posvecen pravcu ili bendu nema 100% apsolutno pozitivnih komentara?!znaci mi ovde pricamo o HC-u,razmenjujemo iskustva i navlacimo druge likove na HC<sorry obi Smile>a sve ostalo se svodi na besmislene svadje!xaxa
HC family 4ever
@Obi_1_Kenobi:u sustini to je rapcore,ali u glavnom je,muzicki i textualno gledan cist HC,samo sto je Ice-t stavljen u prvi plan jer ipak je on zvezda Smile
ja inace obozavam bodycount,ali je tesko naci njihove stvari jer su snimili zadnji album '94. tako da su sve stvari na kasetama ili plocama,a nikome nije do drkanja da ih prebacuje na kompove,internet...ali za sad imam poprilican broj stvari od njih na kompu,tako da mi je skroooooz opusteno!
kako bih voleo da Hatebreed dodje vamo,mislim da bih poludeo od adrenalina!jebo fax i sve,ne bih to propustio pa sve da mi je taj dan svadba,slava,rodjenje deteta,da sam bez ruku i nogu<i ne daj Boze bez pise Smile>
F.U.R. braco.
btw,obi sta do sad mislis o HC-u? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 19:43:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.