Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 04:15:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hard Core  (Pročitano 29489 puta)
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
pa znam za to,nisam znao kako se zove,nego me zanima kako da dodjem do njega?
buduci da tebe mogu da smatram za svojevrsnog HC guru-a pretpostavljam da ne bi bio neki problem da ga nabavis,ali me zanima jer ih od exit-a nisam slusao<nemam nista kuci,a trenutno sam na moru do septembra-ovde je hc sredstvo za poliranje cipela Smile>
S.H.C.F. nice talking 2 U again,sick fuck Smile
F.U.R.
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
 Smile
Pa nabavicu ga ja pre nego sto ga puste sigurno samo se nezna kad se pustaju prodaju...
Pa cu da ti dam link... Smile

Veliki pozdrav od Nish HardCore Force-a...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
hehehe tako je S.H.C.F. ima to da se skine pre nego dodje do prodavnica, jbg kad kod nas ne prodaju takvu muziku tj originale

sto se tice ratm ja nisam nista cuo da su se okupili, mada bi bilo dobro da jesu, to izgleda sad svi rade jer vide kakva para moz da se pokupi kad se sastave nazad, al dobro po nas makar da ih vidimo, samo tesko da ce doc ovde

sto se tice 25 ta life najverovatnije da dolaze sledece god kod nas kad bude euro tour kao sto su bili pre hmm mislim 3 il 4 god sa sick of it all u bg-u steta samo sto nisam mogo da idem Smile

e i jedno pitanje jel neko mozda zna dal ima negde madball sa exit-a znaci nemogu nigde nac pa ni na youtube, a bas me interesuje kakvi su bili posto hc ipak bas nije tako za te festivale

inace sinoc bila ludnica tu u Subotici na ovom Stringu steta sto sigurno niste bili, al do jaja przacina jos za kraj veceri Ground Zero, svaka im cast

peace out HC unity
IP sačuvana
social share
Hardcore 4 Life
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 6630
alo HC-ovci...'ste slusali Thimble iz KG-a?
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 16:29:54 od orangeweed14 »
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ne,kakvi su?
a ratm se okupio,odradio seriju koncerata i mislim da su jos uvek na tour-u.cuo sam da izbacuju DVD sa te reunion turneje,a ima i prica da ce posle ovoga novi album,ali to je samo prica.
za madball probaj da nadjes info na exitovom sajtu ili na sajtu RTS-a posto oni sve to snimaju.vrteli su se par puta pre ovog exita,i cini mi se da su bili jako dobri,ja sam nazalost njih propustio ali sam uhvatio Agnostic Front,i stvarno su bili dobri,iako masa nije bas najbolje reagovala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
Za RatM secem pisu na
|___________________________________________________________________________________________| ovolike parcice! Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
al' si ti kurat brate Smile
ne ozbiljno znam da nisu da kazes cisti HC,ali za njih bi prodao kevu,caleta,sestru,macku,kera,komp i oba bubrega!valjda svrate do balkana ili makar do juzne evrope!
uh brate......hc 4 life,pisu secem ako mi neko kaze da hatebreed dolazi skorije!naravno posle koncerta kad ih vidim,i napravim dete da mi nastavi lozu,a onda odo' u evnuhe<ne daj boze> Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
Ma ratm nisu HC uopste, ali nema veze... gde god da ih svrstas ja sam tu... Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 6630
ne,kakvi su?
jebu kevu momci..svirali su ove godine na exitu..inace band posotji preko 10 godina..s tim sto su tek sada nasli da im neko uradi produkciju kao valja..jer je to do sada radio Vuja iz KBO-a,koji je od ovih stvari totalno operisan...
Aklo nekog inrtresuje neka klikne na link u gornjem postu.Imaju stranicu na myspace sa par novih i par starih stvari....pa sami osudite dal to valja ili ne..inace band nije klasican hc band..vise je crossover..
« Poslednja izmena: 27. Avg 2007, 08:08:31 od orangeweed14 »
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

У разноликости је умеће једног. . .

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
al' si ti kurat brate Smile
ne ozbiljno znam da nisu da kazes cisti HC,ali za njih bi prodao kevu,caleta,sestru,macku,kera,komp i oba bubrega!valjda svrate do balkana ili makar do juzne evrope!
uh brate......hc 4 life,pisu secem ako mi neko kaze da hatebreed dolazi skorije!naravno posle koncerta kad ih vidim,i napravim dete da mi nastavi lozu,a onda odo' u evnuhe<ne daj boze> Smile

Hatebreed dolazi u BG 27. Oktobra Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 04:15:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.