Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 213889 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs
 Razgovor sa rođakom odao Karadžića

Svetozar Vujačić, advokat uhapšenog haškog begunca Radovana Karadžića, rekao je za Fox televiziju da se njegov klijent skrivao u Beogradu poslednje tri godine, a da ga je odao razgovor sa jednim od rođaka koji je BIA prisluškivala.

"Niko od ljudi s kojima je on (Radovan Karadžić) kontaktirao u zadnjih tri godine, a koji se nalaze u Beogradu, nisu znali da je u pitanju Karadžić", rekao je Vujačić i dodao da je Karadžić i sebe ubedio da je neprepoznatljiv.

"Ja ga ne bih prepoznao", rekao je advokat. Vujačić je za Fox izjavio da je Karadžić lociran pre 20-25 dana tako što je BIA prisluškivala telefonske razgovore između Karadžića i njegovih rođaka.

"Oni su locirali Karadžića i počeli da ga prate. On je video da ga prate, izlazio je u grad, išao u bioskop", kaže Vujačić.

On je izjavio da će se njegov klijent u Beogradu braniti ćutanjem, a da će sve reći u Hagu, ne precizirajući šta Karadžić ima da kaže.

"Ja to ne znam šta će on reći u Hagu. Ne znam koliko bi to bilo opasno za te ljude", odgovorio je Vujačić na pitanje da li će Karadžić u Tribunalu reći ko je sve skrivao u Beogradu informacije o tome gde se nalazi.

Advokat je rekao da je sigurno da je prethodni direktor BIA imao više informacija o lokaciji Karadžića od sadašnjeg, ali zajedno sa bivšim premijerom "on je te informacije amortizovao i predstavljao to kao patriotski čin".

On tvrdi da je BIA oduzela Karadžiću i lap-top, koji mu nije vraćen sa ostalim predmetima koji su oduzeti. Takođe, Vujačić kaže da je njegov klijent ošišan i obrijan u zatvoru u utorak u podne.

Izvor: MTS-Mondo

Citat
Ajd.. ne patetisi...
nikakva patetika.....surova cinjenica...tadic se ponasa kao sloba a dacic mu tu asistira sa treniranjem strogoce prema gradjanima....

Apsolutno identicna situacija. Evo, sad ce sankcije da nam uvedu.. Ipak nista od ucesca nasih sportista na Olimpijadi.. Peking 2008 = Barcelona 1992 Smile

Smile
sta da ti kazem decko....devedesetih(ne secas ih se...jos si bijo maji) dobijao sam pendrekom po ledjima jer sam protestvovao protiv milosevica misleci da nema veceg tiranina...na zalost....tadic me je zestoko demantovao Smile

Pa jesam ja maji.. ali meni kazu da je devedesetih bio problem kupiti benzin i ostale osnovne zivotne namirnice, da su restrikcije struje bile najnormalnija stvar, da se o odlasku na letovanje samo sanjalo, a da su sankcije izgledale kao nesto sto ce jos dugo trajati. I dalje sam maji, ali mi se cini da sada nije tako.
Cime te je Tadic demantovao? Time sto je izveo zandarmeriju na ulicu da bi sprecio 200 likova da demoliraju centar grada? Time sto je podrzao hapsenje coveka koji je optuzen za zlocine protiv covecnosti i genocid? Stvarno je zlotvor, na lomacu s njim!

ne znam kako se proveo nas plivac sbog majce kosovo je srbija a kako bi se proveo neko da obuce majcu sa likom Karadzica? Smile

Kakve to veze sa Tadicem ima? Smile Kako bi se proveo? Bio bi kaznjen izbacivanjem sa takmicenja i po dzepu, kao sto i treba. Jasno je da je zabranjeno isticanje bilo kakvih stvari koje imaju politicku konotaciju na sportskim takmicenjima tog nivoa.. Isto vazi za zastave Tibeta, isto vazi i za Radovana Karadzica..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Citat
Normalnom coveku se povraca od pomisli da izrazi svoje slaganje sa ratnim zlocincem i njegovim delima i to jos na sred srede jednog evropskog grada.

Iz ovoga mozemo da zakljucimo da su svi politicari ratni zlocinci... ukljucujuci i Natasu Kandic...

Citat
@Anea pa da kada ti cita momak ovo... i ja bi to rekao na tvom mjestu....don't mix gradmothers = sta je to pobogu....ja znam da se ne mijesa grandmothers...mada ajde lipa moja laku noc i tebi!

siroti mali ugrozeni hrcak...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Nexus 5
@tiger

Nastavis li, bice ti to zadnje pojavljivanje na bureku sa tim nalogom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
LG Google Nexus 5
Danas su na Trgu bila deca i paljevine. Policija je dobro odradila posao, treba ih pustiti da se izdjikaju ali im staviti i granicu. Normalnom coveku se povraca od pomisli da izrazi svoje slaganje sa ratnim zlocincem i njegovim delima i to jos na sred srede jednog evropskog grada.

Hag je nemonovnost, svidjalo se to nekom ili ne. Proslost Srba i Srbije je takva kakva je. Srbija nema izbora.

nista, aj onda i ti u hag ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Da se ne lazemo. Svi mi znamo za koga radi Tadic i ova vlada. Kao i prethodna. I sve buduce ce za iste ljude raditi...

Ja mogu samo reci. Dabogda im preselo sve lose sto cine, svaka im para ne casno uzeta u grlu zastala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Danas su na Trgu bila deca i paljevine. Policija je dobro odradila posao, treba ih pustiti da se izdjikaju ali im staviti i granicu. Normalnom coveku se povraca od pomisli da izrazi svoje slaganje sa ratnim zlocincem i njegovim delima i to jos na sred srede jednog evropskog grada.

Hag je nemonovnost, svidjalo se to nekom ili ne. Proslost Srba i Srbije je takva kakva je. Srbija nema izbora.

nista, aj onda i ti u hag ...
Mene Hag ne trazi, a i da me trazi uopste ne bih pravio dilemu. Otisao bih prvim letom za Holandiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
ali meni kazu da je devedesetih

bas tako...tebi to kazu....a ja sam to ziveo...

tebi su rekli da je sloba zlikovac ali sam ja na mojim ledjima(bukvalno) osetio zlo doticnog....
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Najgore je to što vecina misli da je ovo za rad Radovana , ja ga licno kao politicara nisam cenio ali se ne radi o tome vec se radi o nama koji hapsimo i izrucujemo one koje smo do pre nekoliko godina slavili kao kraljeve , zar ne viditeko smo i šta smo ?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
BlackBerry 8800
ja vidim za Srbiju bolja vremena, jer ova Vlada ce mnogo uciniti za vas boljitak...
То што ти сматраш боља времена се зове ропство. Хрватска ионако нема "повјест" јер још увек све краде од Срба, па није тешко Хрватској да се навикне на ову или ону империју. Само како ветар дува. То је тактика Хрватске за бољи живот, а још увек нема никакав легитимитет јер јој је темељ вишеструки геноцид над Србима и узурпација територије.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
ali meni kazu da je devedesetih

bas tako...tebi to kazu....a ja sam to ziveo...

I sada ti je gore?
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.