Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 213923 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
@tiger2005

I ti si se nagledao sveta. Aj ne smaraj vise i ne lupetaj.

Zivjeli.

Hvala Bogu pa jesam...

@Anea kuco stara, pozdrav! Volim i ja tebe...

Odoh ja pustam vam pozornicu...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung GALXY S3

Ante je mnogo veca faca od vaseg cice Radovana, barem je uzivao u Spaniji pio lijepo vino i izgledao kao james Bond! A ovaj kada sam ga vidio mislio sam da je djeda mraz....

Gotovina se barem nagledao svijeta, i ostao dosljedan vojnik,general, ne bavi se necim sto mu nije posao...

Zivjeli!
Ante vam je najveća faca posebno kad je bombardovao žene i djecu na inim cestama...  Smile Smile Smile  Pa je bio i faca kad je 1993 molio Mladića da propusti konvoje HVO iz centralne Bosne kroz Banja luku sa sve oružjem.  Smile Smile Smile Koje smo mi budale...
« Poslednja izmena: 22. Jul 2008, 21:59:56 od startreker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ko likuje?
Miševi !
Citat
sada je sve to sprdnja i cudo za tri dana...
Da to je sprdnja i bruka za Srbiju i veruj mi da se ovog trenutka veoma jadno osecam zbog saznanja da smo najgori narod na planeti , sram da nas je !
« Poslednja izmena: 22. Jul 2008, 21:58:29 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Uostalom.. usred zime 96\97 bilo je vise ljudi nego danas kada je padala kisica...
ne moj da gledas b92.Sama znas da je tada bilo vise ljudi nego sto su mediji obljavljivali.E tako je i sad.Bilo je vise ljudi nego sto je obljavljeno....
Citat
Ajd.. ne patetisi...
nikakva patetika.....surova cinjenica...tadic se ponasa kao sloba a dacic mu tu asistira sa treniranjem strogoce prema gradjanima....

Apsolutno identicna situacija. Evo, sad ce sankcije da nam uvedu.. Ipak nista od ucesca nasih sportista na Olimpijadi.. Peking 2008 = Barcelona 1992 Smile

Smile
ne znam kako se proveo nas plivac sbog majce kosovo je srbija a kako bi se proveo neko da obuce majcu sa likom Karadzica? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11159
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Flock 1.2.4
mob
Samsung Galaxy S10
Da je do hapsenja doslo pre deset godina... to bi bio bum... sada je sve to sprdnja i cudo za tri dana...

Na žalost, tako je  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Citat
@Anea kuco stara, pozdrav! Volim i ja tebe...

Iskreno.. ja tebe ne...
Sto bi rekao Vuk Draskovic i sto je verovatno njegova najpametnija izjava ikad.... "Don't mix gradmothers and frogs"

Citat
Ko likuje?
Miševi !

Jeste, a ti si kao neki macor... ma, daaaaj...  Smile

Citat
ne moj da gledas b92.Sama znas da je tada bilo vise ljudi nego sto su mediji obljavljivali.E tako je i sad.Bilo je vise ljudi nego sto je obljavljeno....

Ono... peti put... bila na trgu u 6h... sem pandura i prolaznika.. nigde nikoga..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Danas su na Trgu bila deca i paljevine. Policija je dobro odradila posao, treba ih pustiti da se izdjikaju ali im staviti i granicu. Normalnom coveku se povraca od pomisli da izrazi svoje slaganje sa ratnim zlocincem i njegovim delima i to jos na sred srede jednog evropskog grada.

Hag je nemonovnost, svidjalo se to nekom ili ne. Proslost Srba i Srbije je takva kakva je. Srbija nema izbora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Apple Iphone 5

Ono... peti put... bila na trgu u 6h... sem pandura i prolaznika.. nigde nikoga..  Smile
A i ono sto je bilo tamo, bar polovina njih ispod 18 godina. Mislim....
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Nexus 5
Danas su na Trgu bila deca i paljevine. Policija je dobro odradila posao, treba ih pustiti da se izdjikaju ali im staviti i granicu. Normalnom coveku se povraca od pomisli da izrazi svoje slaganje sa ratnim zlocincem i njegovim delima i to jos na sred srede jednog evropskog grada.

Hag je nemonovnost, svidjalo se to nekom ili ne. Proslost Srba i Srbije je takva kakva je. Srbija nema izbora.

Jel ti to ponestalo naloga ili te banovanje lozi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Jeste, a ti si kao neki macor... ma, daaaaj...  
Ne ja sam Srbin i patriota a imam dovoljno godina da mogu da se ispovracam na ovo što radimo ovih dana!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.