Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 214681 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
БРАЋА ПОСЕТИЛА РАДОВАНА

БЕОГРАД, 22. јул 2008. (ФоНет) - Истражни судија Већа за ратне злочине Окружног суда у Београду Милан Дилпарић дозволио је данас браћи хашког оптуженика Радована Караџића дозволио да га посете.

То што је неко хашки притвореник, не значи да нема право на посете рођака, посебно ако му требаају чисте гаће , рекао је Дипларић ФоНету.

Он је рекао да ће блиска фамилија ће моћи да га посети.

Ovaj Dilparic malo prso  Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Бакојани: Србија се ослобађа прошлости, окреће ЕУ

АТИНА, СОФИЈА, 22. јула (Тањуг) - Грчка министарка иностраних послова Дора Бакојани изјавила је данас, поводом хапшења хашког оптуженика Радована Караџића, да се тим чином "Србија ослобађа прошлости која је доживела осуду" и окреће европској перспективи.

У саопштењу министарке, које је грчка амбасада у Београду доставила Тањугу, истиче се да "Србија сада може са оптимизмом да стреми будућности и европској перспективи, за коју ће Грчка наставити да јој помаже и пружа свесрдну подршку".

"Србија одлучно затвара поглавље проблематичне прошлости и креће се, с новим подстицајем, на свом европском путу", рекла је Бакојани.

Бугарски министар за европске послове Гергана Грунчарова је изјавила да ће хапшење Караџића убрзати процес интегрисања Србије у ЕУ.

"Надам се да ће се процес отварања Србије, укључујући дијалог са Хашким трибуналом, наставити и да ће то осигурати брзу интеграцију Србије у европске структуре", истакла је Грунчарова.

Грунчарова је оценила да је "свака чињеница која земље западног Балкана приближава европским интеграцијама позитивна" и да "у тренутку када се ЕУ суочава с питањима као што је ратификација Лисабонског споразума, таква врста сигнала помаже у очувању хоризонта проширења (Уније)", пренела је бугарска агенција БТА.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70
mirjanammm

Pitam sebe cesto, kako bih ja razmisljao da zivim i radim u EU i da odande vodim "velikosrpsku"politiku!? Mozda bih i ja mislio kao i ti, ne znam. Zivim 1000km daleko od Srbije, normalno zivim, radim, placam porez, a za Srbiju cu da dam i citavih 300e od plate, kada dodjem leti kod babe na selo. Dakle, molim vas, ali molim vas, postedite me tih gluposti o podsmehu citavog sveta prema Srbiji. Mene je sramota sto smo sve ove godine skrivali zlocince. Musliman i Hrvat se pojave na sudu i njih su pohapsili njihovi, medjutim nije to poenta, poenta je da ne zelim da se uporedjujem ni sa Hrvatom ni sa Muslimanom. Neka se pojave na sudu, pa kako im bude.

Sada je sasvim jasno zasto su ona dva vojnika ubijena na Topcideru. Kako su nase cenjene "patriote" to zaboravile? roditelji salju decu u vojsku, a donesu ih kuci u kovcegu, zbog parazita i Srba po zanimanju.

problem je tvoj, sto ti ne znas gde zivim, gde sam zivela i sta sam prosla u zivotu i zasto ovako pisem ....

tako da ...

Plata i standard su u svakom slucaju dobri...
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5

vidimo mi da je tebi drago sto je uhapsen, ali ne radi se tu da li je on alternativni medicinar i da li mu familiju maltretiraju, nego

o
tome

kakvi su

srbi ....

za sta se prodaju

kakvu sliku imaju

zar nije postojao drugi nacin???

nego da nam se svet smeje, kao sto se smeje ....
Naravno da je postojao drugi nacin. Da se sam preda...

A,svet nam se vise smeje zbog ovakvih reakcija nego zbog samog hapsenja.

ako ti tako kazes ... ali ja sam drugacije osetila jutros ....
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
Још један у низу безброј примера да не важи она ''свако је невин док се не докаже супротно''. Већ одавно важи ''мало'' модификована верзија, свако је невин док се не докаже да је Србин.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 246
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
SonyEricsson 
pa karadzica terete za genocid,masowna ubijanja,te stwaranje etnicki cistog prostora u bosni exluziwno i samo za srbe ili ti rada na realizaciji projekta 'velika srbija'...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
ЈАНША: ВАЖАН КОРАК

ЉУБЉАНА, 22. јул 2008. (ФоНет) - Премијер Словеније Јанез Јанша поздравио је данас акцију хапшења хашког оптуженика Радована Караџића као важан корак ка превазилажењу трагичне прошлости Западног Балкана.

"Дуго очекивано хапшење, после којег мора уследити правично суђење у Хагу, је важан корак ка превазилажењу трагичне прошлости Западног Балкана", рекао је Јанша, преноси МОрел.

Он је охрабрио српске власти да наставе са испуњавањем осталих услова у сарадњи са међународном заједницом како би се убрзале европске интергације.

Словенија, која је током председавања ЕУ посебну пажњу придавала јасној европској перспекитиви Србије, наставља да подржава њену европску перспективу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Посланици Думе сумњају у објективно суђење Кaраџићу

МОСКВА, 22. јула 2008. (Бета) - Посланици руске Државне Думе данас су изразили сумњу у компетентност Хашког трибунала и објективност суђења Радовану Караџићу.

"Имам посебно мишљење о Хашком трибуналу, након историје са Милошевићем. По мом мишљењу у свему има више политике него права", изјавио је Итар-Тасу заменик председника Думе Олег Марозов.

Заменик Комитета за послове заједнице Независних држава Константин Затулин рекао је да ће "историја рећи да ли је Караџић у праву", али да је "јасно да на Западу желе да он буде жртвени јарац за све политичке и војне догађаје у периоду грађанског рата".

"Такав прилаз је апсолутно пристрасан. Оптужен је за многе злочине, али у њима нема трагова објективности", казао је Затулин, додајући да је трибунал "одавно изгубио морално право да постоји".

Заменик председника Комитета за међународне послове Андреј Климов оценио је да Русија треба да ускрати подршку Трибуналу.

Као чланица УН, Русија је учествовала у оснивању трибунала. Треба пажљиво прегледати колико кошта његово изџавање, и да обустави плаћање, јер његова компетенност изазива велике сумње, оценио је Климов.

Према његовим речима, "озбиљне сумње" у односу на компетентност суда изазива и то што се оптужују "само учесници рата са српске стране".

"Потребно је судити свим учесницима конфликта, учињени су ратни злочини, али су били на свим странама", додао је Климов.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 268
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
koliko je zla taj cowjek nama bosancima nanjeo...najbolje bi bilo da ga nama i isporuce...

onda mora da je bog licno... posto je on sam mogao da nacin zla svim bosancima samo ako je omnipotentan i omniprezentan...

A zasta Karadzic zapravo treba da odgovara? Smile
Sada , ako je "mozno" da se malo vratimo na sud u Hagu.

Naime, ratni zlocinac je Mladic , a i poznato je da se Mladic "osamostalio" potpuno, da ne kazem
pobenavio i radio u Srebrenici ,sta je radio.
Kakao ti zvezdo crvena znaš ko je zločinac, a ko nije. Čovek je tek optuženi pred sudom koji oslobađa sve krvave koljače ne srpske nacionalnosti. Jel to malo da se posumnja da je odlazak tamo isto sto i izdaja, kad se sudi samo da se osudi ceo srpski narod.
Jel to komunistička škola ljudskih prava koja prosipaš po forumu, tobož ražalošćena za jadne žrtve. A u suštini koristiš tuđe nesreće da namećeš svoje mišljenje. Jadno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
SonyEricsson xperia m2
Fala Bogu da su ga uhapsili  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.