Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 214669 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Премијер позвао преостале оптужене да се предају

БЕОГРАД, 22. јула 2008. (Бета) - Председник Владе Србије Мирко Цветковић изјавио је данас да је хапшењем Радована Караџића држава "начинила крупан корак" и позвао преосталу двојицу хашких оптужениак да се предају.

"Предаја ће бити једнако добра за њих и за српски народ", рекао је Цветковић.

У изјави достављеној агенцији Бета, Цветковић је рекао да очекује од Хашког трибунала да праведно суди и једнако заштити све жртве и једнако третира све оптужене.

IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
koliko je zla taj cowjek nama bosancima nanjeo...najbolje bi bilo da ga nama i isporuce...

onda mora da je bog licno... posto je on sam mogao da nacin zla svim bosancima samo ako je omnipotentan i omniprezentan...

A zasta Karadzic zapravo treba da odgovara? Smile
Sada , ako je "mozno" da se malo vratimo na sud u Hagu.

Naime, ratni zlocinac je Mladic , a i poznato je da se Mladic "osamostalio" potpuno, da ne kazem
pobenavio i radio u Srebrenici ,sta je radio.
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3
hoce, hoce, pada i Mladic uskoro, to je potpuno jasno! I njemu su dani odbrojani. Ova zemlja polako postaje stabiljna, ozbiljna drzava u kojoj isntitucije rade svoj posao.

Blago tebi i tvom mozgu. Pa ameri svog psa ne izručuju. A da, sigurno pošto su oni jadni i nestabilni. Smile Smile Smile

Ameri sude svojim psima u svojoj zemlji. Mi svoje pse (nazaloste ne uliicne koji su casniji i posteniji od ovih kojima se divimo
i nazivamo ih junacima) skrivamo,gladimo po onoj stvari,divimo im se, uchimio svoju decu , u zajednici sa SPC, da su ti nashi
psi rata uzor za buduce generacije.

Osim toga, kakve vezae ima politicki i ekonomski beznacajna Srbija sa najvecom svetskom silom.
Njima se moze, nama ,na srecu ,ne .
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 59
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0;MEGAU
Posto je ovo izdajstvo vazan korak koji otvara vrata ka EU pitanje za nekog sa severa Srbije jel vec udjoste posto mi na jugu jos nismo (mozda zbog ovog loseg vremena).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nikolić: Težak dan u istoriji Srbije

Zamenik predsednika SRS Tomislav Nikolić, izjavio je da Radovan Karadžić nije ratni zločinac i da je njegova jedina nesreća to što je Srbin. Ovo je težak dan u istoriji Srbije jer je uhapšen Radovan Karadžić, koji je zasluženo posao mit i legenda srpskog naroda, rekao je Nikolić na vanrednoj pres konferenciji. On je ocenio da je Karadžićeva jedina nesreća to što je Srbin, a Srbi nisu, naglasio je lider radikala, jednako tretirani kao ostali narodi. Prema Nikolićevim rečima, Karadžić se žrtvovao za svoj narod u Republici Srpskoj, a njega je žrtvovala, kako je rekao, Srbija i režim Borisa Tadića. SRS će učiniti sve i upotrebiti sva demokratska sredstava da najkasnije do kraja godine počisti vladajući režim, rekao je Nikolić. On je naveo da je Karadžić uhapšen u petak 18. jula, u 21.30 sati, u autobusu ili na samoj stanici linije 73 .

Izvor: Krstarica
Baš mocno , dosta ste zavaravali narod ,pokazali ste da su vaše price prazne ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ултра националиста

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 163
OS
Linux
Browser
Mozilla
Citat
Председавајући Председништва БиХ Харис Силајџић поздравио је Караџићево хапшење, али је оценио да правда није у потпуности задовољена јер је после смрти Слободана Милошевића и хапшења Караџића још жив њихов "пројекат" - Република Српска.

РС је готова, са тим ентитетом може да се поздравимо. Сад ће Војводина још мало у еврорегије. Након примања такве Војводине у ЕУ следећа ствар ће бити протеривање реметилачког фактора а то су наравно Срби. Након чега ће покрајину да дели Велика Хрватска и Мађарска. Smile
IP sačuvana
social share

A riot is the language of the unheard.

Martin Luther King, Jr.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
mirjanammm

Pitam sebe cesto, kako bih ja razmisljao da zivim i radim u EU i da odande vodim "velikosrpsku"politiku!? Mozda bih i ja mislio kao i ti, ne znam. Zivim 1000km daleko od Srbije, normalno zivim, radim, placam porez, a za Srbiju cu da dam i citavih 300e od plate, kada dodjem leti kod babe na selo. Dakle, molim vas, ali molim vas, postedite me tih gluposti o podsmehu citavog sveta prema Srbiji. Mene je sramota sto smo sve ove godine skrivali zlocince. Musliman i Hrvat se pojave na sudu i njih su pohapsili njihovi, medjutim nije to poenta, poenta je da ne zelim da se uporedjujem ni sa Hrvatom ni sa Muslimanom. Neka se pojave na sudu, pa kako im bude.

Sada je sasvim jasno zasto su ona dva vojnika ubijena na Topcideru. Kako su nase cenjene "patriote" to zaboravile? roditelji salju decu u vojsku, a donesu ih kuci u kovcegu, zbog parazita i Srba po zanimanju.

problem je tvoj, sto ti ne znas gde zivim, gde sam zivela i sta sam prosla u zivotu i zasto ovako pisem ....

tako da ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70

mislim da ja sa aspekta jednog bosanca imam pravo da goworim o njegowom liku i djelu jer sam to osjetio na swojoj kozi...

Naravno da imas...Kao i mnogo Srba koji su osetili na svojoj kozi Naserovo lik i delo...
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
pa on i nije problem srbije,izuzew sto je tamo nasao utociste...njega terete za operatiwni rad u bosni...mislim da ja sa aspekta jednog bosanca imam pravo da goworim o njegowom liku i djelu jer sam to osjetio na swojoj kozi...

A kome da se obrate Srbi (ovi sto zive u RS, a narocito oni koji nisu zivi) za zlodela koja su njima i njihovim
mrtvima,zlostavljima pocinjena. Imash neku validnu adresu za "te slucajeve".

Harisu Silajdzicu? Ili onim mudzahedinima koje ste uvezli ,dali im drzavljanstva, pa vas sada EU i USA
hebe u glavu, a vi ne znate sta cete. Mozda da odgovore one cetiri Sarajke koje tuzishe uSA
sto im muzeve "bespravno" drzi u Guantanamo apsani?
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Протест против хапшења Радована Караџић Трг Републике у 17 Сати придружите се

Neka hvala. Taj "protest" (ako ga uopste bude i bilo) je protest protiv Srbije i zakona ove zemlje. zna se ko posecuje takve skupove.

Тако су и протести против Милошевића били "protiv Srbije i zakona ove zemlje!".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.