Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 414 415 417 418 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 215097 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16

Ma da, NATO posoji za ukras Evrope. Pogotovo stitovi I cuda. Rusi nisu jednom do sada ratovali sa “celim svetom”.
Pozdrav “pametnima”.

Citat

Nisu jednom nego nijednom, u svim velikim ratovima vodjenim van Rusije su ratovali zajedno sa zapadom protiv nekog treceg! A njihov stit i "cuda" su zastareli sredinom devedesetih kad su napravljeni mnogo moderniji sistemi na zapadu! Sad je cela Rusija pod nadzorom Amerike i niko ih se vise ne plasi. Hladni rat je gotov, a to je bio jedini koji su vodili protiv zapada. Ni oni vise nisu toliko ludi da se zameraju kad im je ekonomija i dalje u procepu, a njihovi malobrojni mafijasi koji se bogate idu po svetu i kupuju silne nekretnine na najekskluzivnijim lokacijama! Zasto bi to radili kad imaju toliku zemlju koja je nevidjena i najbolja na svetu po svim vasim merilima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Prvo. Ne znas istoriju.
Drugo. Ne znas trenutno stanje u Rusiji.
Prosetaj malo po svetu i svuda ces da vidis Ruske turiste.

Zavrsio sam sa tobom...da piskaram nebuloze necu.
« Poslednja izmena: 03. Avg 2008, 03:04:14 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

FORZZA MILAN

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 355
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC smart
Kakvim to ljudima tudja zemlja moze da bude bolja od svoje? Kakva je takva je, ali nasa je i mi drugu nemamo. Cak i ako mi se nesto ne svidja ja to necu da kazem javno, nikada necu da je napadam. Ali vama su dosli "proevropski" politicari, ili drugim recima oni koji nisu gadljivi na stranu valutu, a protiv svoje zemlje. Oni su spremni da se odreknu i sopstvene dece samo ako misle da ce to da im donese kei zapadni dinar. Pa sa nima ce sigurno da nam bude bolje, vec je pocelo. Da se odcepi Vojvodina. da se legalizuju gey brakovi i da uvezemo jedno 3 pedofila i krecemo na bolje. Imamo samo taj jedan problem, mnogo smo xomofobicni i ne znamo sta su to "evropske" vrednosti. Ali ovi sto su do juce bili u sps-u, danas po "proevropskim ekspertskim" strankama oni znaju sta je najbolje. Ko zna gde ce sutra. "Radoban u Xagu, a djindjic MRTAV ladan."
IP sačuvana
social share

Non sono interista, per fortune[img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Xe,xe sto si smesan. Pa vise od pola clanova sps-a je preslo u ds. 5. oktobra zarad istine i "demokratije" samo sto tapete iz skupstine nisu skidali ali danas su moderni demokrati. Ne mozete iskrena osecanja pravix srpskix nacionalista (kojix je bilo na ovom skupu) kojima je stvarno zao Radovana. Koji nisu podlegli zlocinackom rezimu sa vasom poltronskom prirodom. Ako vi ne volite ovu zemlju niko vam ne brani, ali ne mozete da je napadate. To koliko vam je bilo tesko u komunizmu to samo mogu da mislim, niste po tri puta dobijali topli obrok nego samo po dvaput. Pa kako je vetar poceo da duva na drugu stranu tako ste se i vi okrenuli, ali su vas sada ovi presli pa su sve prodali, a stranac tera da se radi. Ali i preko toga cete vi da predjete samo ako u tome vidite korist. Ja vrlo dobro znam sta je fasizam i ako znam da ti ne znas sta je demokratija.

Za fasizam sam ti vec dao definiciju koju izgleda da nisi uspeo da prevedes, ali potrudi se pa nadji verziju na Srpskom i videces sta sam hteo da kazem, nacionalizam i jeste osnova fasizma! A demokratija svakako ne moze da ide zajedno sa nacionalizmom upravo zbog osnovnog principa, a to je da su svi jednaki, bez obzira na rasu, nacionalnost i veroispovest! Ne uskacite sami sebi u usta ako vec ne kapirate osnovne stvari!

Sto se Radovana tice, sumnjam da je nekome uopste zao njega posle svega sto je uradio, ali ti se ne secas ni sebe, a ni slova "X" iz vremena kad su ovi tvoji pljackali i ojadili ovaj narod! Jako bih voleo da ste bili dovoljno odrasli da vam najbolje godine zivota prodju u sedenju u mraku i cekanju u redovima za litar mleka ili ulja, ako imas srece, a hleb vidis samo ako neko ume da ga umesi od sumnjivog brasna koje je stajalo ko zna koliko! Ti danas imas N70, a tad bi bio srecan da mozes da izadjes u grad jednom u dva meseca, al pice placas odmah jer ce za pola sata da poskupi!
To svakako ne zelim opet ovoj jadnoj zemlji i zato se nadam da ce nacionalizam da izumre potpuno! Ti se privatno divi nekadasnjim komunjarskim vodjama, al nemoj time da trujes okolinu, dosta je bilo mraka ovde! I dosta smo bili najgori na svetu zbog takvih maloumnih stavova kakve i dalje gajite!
Ako ti se ne svidja da radis posteno, idi kradi i pljackaj ko ovi tvoji pa ce bar da te strpaju u neku celiju, a onda neces morati da se suocavas sa Srbijom koja mora da se pokrene i postane deo sveta, svidelo se to vama ili ne!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Prvo. Ne znas istoriju.

Vidim ti znas, ne znas ni ovdasnju od pre desetak godina!

A sta ce ruski turisti po svetu? To mora da su neke izdajice i ljubitelji zapada i sveta, umesto da letuju u Sibiru oni tako...!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

FORZZA MILAN

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 355
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC smart
Divno bas mi je drago sto sam nasao sagovornika. Definiciju si skinuo sa interneta, pa ne znas kako glasi na srpskom. Ja iskljucivo pricam srpski, a i nisu mi potrebne definicije. Druga stvar, nisam ja kriv sto nismo svi isti, ali tako je. Neko je celav i lud, neko je zut i pametan i tako u krug. Nacionalizam ti nije kriv za inflaciju devedesetix, nego Sloba i njemu slicni komunci koji su vodili politiku dzepa, a da oni su u danasnjoj vlasti. A tebi ako se cini da je zlocin to sto je Radovan odbranio vise od milion Srba u Rep. Srbiji, onda s tobom nije nesto u redu. Vi mozete da dajete vase stvari koje ste uspeli da izprosite od stranaca, ali ne i vekovnu srpsku zemlju. Znam da ti nisi nista dobio, nemoj da se vredjas. A mi cemo tek da se prikljucimo svetu kad se oslobodimo takvix poltrona bez stava.
IP sačuvana
social share

Non sono interista, per fortune[img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Definiciju si sam trazio kad si rekao da znas sta je fasizam, a tvrdio da nacionalizam nema veze sa tim! Necu treci put da ti objasnjavam kad neces da prihvatis! Hitlerova stranka se zvala nacional-socijalisticka partija i isao je upravo na nacionalisticke principe! A u svet svakako necemo dok se ne oslobodimo nacionalista koji bi sve te razlicite pobili jer se taj isti svet mnogo puta opekao sa istima. I danas ima veliki problem sa muslimanskim teroristima koji upravo na tom principu funkcionisu!
Nije stvar u poltronisanju, nego ako hoces da budes deo saobracaja moras da postujes saobracajne propise koji nisu izmisljeni da bi se neko izivljavao nego da se napravi nekakav red kako bi svi bili zadovoljni i zivi!

Da je Radovan odbranio te silne Srbe ne bih bas rekao, radio je po Milosevicevim instrukcijama, a i previse Srba je stradalo njegovom krivicom da bih mogao da ga postujem!

I slazem se da je Sloba direktan krivac za stanje devedesetih, ali imao je i pomoc tih "nacionalista" koji su se takodje vrlo lepo omastili na racun nase nesrece! Umesto da demonstrirate i rusite likove kao sto je Miskovic koji se tad obogatio, vi mlatite praznu slamu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 133
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Al smo objektivni ... sinonim za solenje pameti je burek .. na svaku temu poklopcici sa odgovorima.. mishevi tishe .. reci im hellraiser..  shta oni to rade shta ono to mlate.. i to ne samo danas vec godinama se odvracaju ucenici da idu pravim putem .. ovo je samo rezultat toga.. puno pozdrava wannabe modovi
« Poslednja izmena: 03. Avg 2008, 03:41:05 od Dr Dragan David Dabic »
IP sačuvana
social share
You'll Always Remember This as the Day You Almost Caught Captain Jack Sparrow ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ispravka, Muslimasnki ekstremisti rade po verskoj osnovi a ne nacionalnoj. Ako predjes na Islam nisi im neka smetnja, oni samo zele da ceo svet pstane islamski, dok Jevrej nije mogao da postane Nemac. Mada na Balkanu taj nacionalizam i vera funkcionise. Ne postoji Hrvat Pravoslavac ni Srbin Katolik. Kuriozitet je toga da je Kusta postao "Srbin" tako sto je presao na pravoslavlje. Ali Hrvata kao i Srba ima i jehovinihsvedoka, subotara, pripadnika hari krishne i ostalog, mislim najvise ateista
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Prvo. Ne znas istoriju.

Vidim ti znas, ne znas ni ovdasnju od pre desetak godina!

A sta ce ruski turisti po svetu? To mora da su neke izdajice i ljubitelji zapada i sveta, umesto da letuju u Sibiru oni tako...!  Smile
Hebi ga, putuju po svetu, moze im se, imaju vise nafte nego ratnih zlocinaca.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 414 415 417 418 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.453 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.