Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 413 414 416 417 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 214520 puta)
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
E pa za ulazak u Nto ima da raspišu referendum ili  Smile Smile

Isto kao i za ulazak u EU.  Smile
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne u nato, ne u eu!!!!

drzi se radovane, ne daj se ratko!!!
stvarno je zalosno sto haski sud oslobadja krvnike i najvece zlocince, a sudi i osudjuje,a pri tom i ucenjuje i pokusava da nametne osecaj krivice samo srbiji i srpskom narodu u krajini,bih,cg,makedoniji,srbiji.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Naravno  samo ne zbog Ratka i ostalih Radovana Smile

Nego šta samo što je ovo drugo izvesnije-narod omadjijan navodnim boljim životom i mogućnošću putovanja bez viza jedva čeka Eu iako nije neophodno ući jer može i bez toga.
 Čeka nas pakao ako udjemo.Ujedinjenje svih unija u jednu svetsku vladu.

Orwelian State
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Naravno  samo ne zbog Ratka i ostalih Radovana Smile

Nego šta samo što je ovo drugo izvesnije-narod omadjijan navodnim boljim životom i mogućnošću putovanja bez viza jedva čeka Eu iako nije neophodno ući jer može i bez toga.
 Čeka nas pakao ako udjemo.Ujedinjenje svih unija u jednu svetsku vladu.

Orwelian State
opet si na pogresnom mestu otkucao post.....treba da ides na svastaru...blebetanja....tamo su chemtrails Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6230
Pa znam, ali to i jeste poenta, a i dobar recept!

Uzmes masu koja nema pojma sa zivotom, potpuno neobrazovane i zatucane, udaras tamo gde su najtanji, a u ovom slucaju to je na pripadnost jednom narodu - Srpskom, a onda ih przis na tihoj vatri dok ti ne treba da pocne da kljuca, sto lako izvedes pojacavanjem na 200 stepeni bukom i parolama! I dobijes najodvratniji paprikas koji oni ocekuju da ce svi pojesti!
Problem je sto sve vise ljudi ukljucuje zdrav razum kad su te stvari u pitanju, a to je jako dobro, jer bi sad imali milione radikala koji idu unaokolo i ubijaju i pljackaju sve sto stignu!
Da smo takvi, apsolutno ne bi imali cemu da se nadamo, ovako bar mozemo da ocekujemo da nam se nekad otvore granice pa da mozemo da bezimo ako se desi da se ta rulja umnozi previse!

Mada, resenje bi bilo da se napravi jedan veliki rezervat i tamo da se puste svi ti kojima ne treba niko i nista sem njih samih, pa da glodju jedni druge, a da se to prenosi kao reality show, tj. cirkus koji je u normalnom svetu sve teze videti, a nas da ostave da zivimo u XXI veku kao normalan i slobodan svet!
To nisu nikakvi nacionalisti.
Za vreme Milosa Obrenovica, u Sretenjskom Ustavu je napisano :"Rob koji krochi na zemlju srpsku, prestaje biti rob'.
Trideset godina kasnije je Linkoln posle teskog gradjanskog rata uveo u ustav SAD, zabranu ropstva i prislinog rada.
Pre njih smo imali ustavom zagarantovanu slobodu stampe. Jes da je matori Milos hteo da vidi ko sta pise, ostalo ce biti njegovo. Ali imali smo i oni se tome cude.

Godina 170 kasnije, jedna babuskara u raspadanju od drkanja vibratorima na predseddnika republike uzima u usta takvu jednu srpsku istorijsku dinastiju.
I to u kom kontekstu? Ubistvo Mihajla Obrenovica, zbog toga sto je hteo brze evropske reforme nije sprecilo Srbiju da to i uradi i da postane jedna od poznatih evropskih drzava i lider na Balkanu.

To nema veze sa nacionalizmom i nacionalnim osecanjima. Naprotiv pravi srpski nacionalisti moraju da cute kad vide taj sljam, koji zbog gubitka vlasti prave takve nerede.

Da smo normalna drzava vec ih je trebalo zabraniti, pohapsiti im glavesine a clanstvo strpati u tor.I dokle god se ne izdresiraju, batinom medju rogove.
Tacno se vidi koliko ih ima.Nije to nista ocistiti naciju od 20 hiljada smradova.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
20 hiljada smradova.

Na izborima su dobili nesto vise nula...
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Citat
Godina 170 kasnije, jedna babuskara u raspadanju od drkanja vibratorima na predseddnika republike uzima u usta takvu jednu srpsku istorijsku dinastiju.
I to u kom kontekstu? Ubistvo Mihajla Obrenovica, zbog toga sto je hteo brze evropske reforme nije sprecilo Srbiju da to i uradi i da postane jedna od poznatih evropskih drzava i lider na Balkanu.

To nema veze sa nacionalizmom i nacionalnim osecanjima. Naprotiv pravi srpski nacionalisti moraju da cute kad vide taj sljam, koji zbog gubitka vlasti prave takve nerede.

shkorpion svaka ti čast za ovo  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Kakvi ........ (aj da ne lajem)
 -Gde su bili kad je bio mrak 24/7 na rts-u prokletih devedesetih?Sad se bavimo poštenjem a? J*bo ih fenjer.

To da vidi svetlo na kraju tunela kad jednom shvati sta je napravio od Srbije, svoje porodice i okoline! Mada, nema on savesti, inace se ne bi krio ko najveca kukavica 13 godina! Jak heroj...

Ja se samo bojim da jednog dana zemunac, sa ovakvom poslusnoscu prema sili jaceg, ne zavrse nase demokrate u Sibiru na nekome sudu.

Nemoj da se bojiš  Smile, neće se to dogoditi našim demokratama. Veruj mi da je vreme ekstremnog nacionalizma na zalasku, kad ništa nisu uspeli da profitiraju na gubitku Kosova, sigurno da neće profitirati ni na lošoj sreći Karadžića i Mladića (uskoro).

Nema od toga ništa, ova zemlja ipak ide u normalnije i mirnije tokove, većina naroda shvata šta su im prioriteti u životu, a to je sudbina njihove rođene dece, a ne sudbina nekog starca iz Petnice kod Šavnika.  Smile

Samo da znas da se kolo srece mnogo puta okretalo zapadnim zemljama u pohodu na Rusiju u proslosti. I ovo je jedan od pohoda na majku Rusiju. Plakace mnoge majke na svim stranama. Posle ce biti kasno za pranje ruku, tipa: mi smo hteli samo normalan zivot. Kao vazali NATO-a moracemo i mi da saljemo decu u prostransva Rusije da ginu....

Brate, dobar si nadimak izabrao!  Smile Zao mi je kad vidim da se neki i dalje loze da ce Rusija da ratuje sa celim svetom! To vreme kad je mozda i mogla to da radi je davno proslo, sad se i oni vrlo okrecu zapadu i prihvataju svetske tokove, al dobro, dogod vas to zabavlja, samo napred, sto manje znate, krace cete da trajete!  Smile RIP
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16

Ja se samo bojim da jednog dana zemunac, sa ovakvom poslusnoscu prema sili jaceg, ne zavrse nase demokrate u Sibiru na nekome sudu.

Nemoj da se bojiš  Smile, neće se to dogoditi našim demokratama. Veruj mi da je vreme ekstremnog nacionalizma na zalasku, kad ništa nisu uspeli da profitiraju na gubitku Kosova, sigurno da neće profitirati ni na lošoj sreći Karadžića i Mladića (uskoro).

Nema od toga ništa, ova zemlja ipak ide u normalnije i mirnije tokove, većina naroda shvata šta su im prioriteti u životu, a to je sudbina njihove rođene dece, a ne sudbina nekog starca iz Petnice kod Šavnika.  Smile

Samo da znas da se kolo srece mnogo puta okretalo zapadnim zemljama u pohodu na Rusiju u proslosti. I ovo je jedan od pohoda na majku Rusiju. Plakace mnoge majke na svim stranama. Posle ce biti kasno za pranje ruku, tipa: mi smo hteli samo normalan zivot. Kao vazali NATO-a moracemo i mi da saljemo decu u prostransva Rusije da ginu....

Brate, dobar si nadimak izabrao!  Smile Zao mi je kad vidim da se neki i dalje loze da ce Rusija da ratuje sa celim svetom! To vreme kad je mozda i mogla to da radi je davno proslo, sad se i oni vrlo okrecu zapadu i prihvataju svetske tokove, al dobro, dogod vas to zabavlja, samo napred, sto manje znate, krace cete da trajete!  Smile RIP

Ma da, NATO posoji za ukras Evrope. Pogotovo stitovi I cuda. Rusi nisu jednom do sada ratovali sa “celim svetom”.
Pozdrav “pametnima”.

Usput. Novak pobedio Nadala. Smile
« Poslednja izmena: 03. Avg 2008, 02:51:44 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

FORZZA MILAN

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 355
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC smart
Xe,xe sto si smesan. Pa vise od pola clanova sps-a je preslo u ds. 5. oktobra zarad istine i "demokratije" samo sto tapete iz skupstine nisu skidali ali danas su moderni demokrati. Ne mozete iskrena osecanja pravix srpskix nacionalista (kojix je bilo na ovom skupu) kojima je stvarno zao Radovana. Koji nisu podlegli zlocinackom rezimu sa vasom poltronskom prirodom. Ako vi ne volite ovu zemlju niko vam ne brani, ali ne mozete da je napadate. To koliko vam je bilo tesko u komunizmu to samo mogu da mislim, niste po tri puta dobijali topli obrok nego samo po dvaput. Pa kako je vetar poceo da duva na drugu stranu tako ste se i vi okrenuli, ali su vas sada ovi presli pa su sve prodali, a stranac tera da se radi. Ali i preko toga cete vi da predjete samo ako u tome vidite korist. Ja vrlo dobro znam sta je fasizam i ako znam da ti ne znas sta je demokratija.
IP sačuvana
social share

Non sono interista, per fortune[img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 413 414 416 417 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.