Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 406 407 409 410 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hapsenje i sudjenje haskom optuzeniku Radovanu Karadzicu  (Pročitano 214118 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
2.7. Navođenje izvora i\ili autora teksta
Ukoliko prenosite tekst sa interneta ili iz novina, dužni ste da navedete izvor teksta i ime autora ako je poznat.
Ukoliko autor nije poznat, navedite da Vi niste autor teksta koji objavljujete.

Pise na pocetku  posta  "  Ekipa Novosti, 01.08.2008 19:49:26   "      Smile
Kao ex moderator cenim da znas kako se navode izvori...

Elem.. stami, Gale.. povedite racuna o istom...
« Poslednja izmena: 02. Avg 2008, 10:17:29 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
svaka mu cast ...  ovom crnogorcu  Smile
Pa dobro bre srpkinjo po zanimanju, dokle vise da ginemo zbog idiota? Znas za ono pitanje: "jesi sigurna da si zensko, posto pdrzavas radikale?" To i ja tebe sad pitam.  Smile Sto ne dodjes da zivis u tvoju ljubljenu drzavicu? Znas kako je ovde lepo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Kakva je bre to stoka. Sad su ovi divljaci sto su razbili par prozora, a ovi su pokrali vise od pola skupstine i ceo bulevar. Ali oni su oslobodioci i demokrate!!!!

Netacno. Naime, radi se o dve vrste demonstracija, koje su se zavrsile na isti nacin, medjutim povodi su drugaciji, sto je najbitnije. 5/10/00 su demonstracije organizaovane zbog kradje izbora, zanemarivanja osnovnih ljudskih prava, diktatorske vlasti Slobe nam Milosevica itd. Druga stvar, tada je na ulicama bilo vise od milion ljudi, ta brojka zaista govori nesto o stanju u zemlji.
Shabani i krezavi radikali su na tzv "svesrpskom saboru" skupili oko 16000 (evo, ja cu da vam dam bonus i da kazem da vas je bilo i 60000... svi zanmo da to nije moguce ni u snu, shvatili su ljudi ko su radikali). Od te brojke, njih 200-300 su pravili sranja po BG-u i po meni zasluzuju samo i jedino zatvor Smile Toliko o tome.

P.S. Izvinjavam se moderatorima za dupli post. Moja greska  Smile
« Poslednja izmena: 02. Avg 2008, 10:31:06 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
LG Google Nexus 5
svaka mu cast ...  ovom crnogorcu  Smile
Pa dobro bre srpkinjo po zanimanju, dokle vise da ginemo zbog idiota? Znas za ono pitanje: "jesi sigurna da si zensko, posto pdrzavas radikale?" To i ja tebe sad pitam.  Smile Sto ne dodjes da zivis u tvoju ljubljenu drzavicu? Znas kako je ovde lepo  Smile

nadji mi molim te moj post gde sam napisala da sam za radikale ...

jel ti ne znas da citas, ili ne znas sta si procitao
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Па ко је на крају хапсио Караџића?
Где су лаптоп и дискови?
Зашто се државни врх не "очитује" о тим питањима?
Где је ту обећана транспарентност, чему тајне сад кад је све готово?
Мрзим их све!
Da bi zahtevala pravdu,poštenje i "transparentnost"-prvo oni koje poodržavaš treba da budu takvi.Kako oni nikad nisu,niti će biti demokratski nastrojeni političari bolje  Smile SmileSmile  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
А ко каже да сам ја за демократију?
Видиш да је то све добро упакована лаж!
Најлакше је прикачити придев "демократска" на странчицу и готова ствар.
Да видимо мало то у пракси!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6230
Ocigledno su ovde mladji ljudi koji se ne secaju puno toga. Ili su imali toliko godina u to vreme, da je za njih bilo irelevantno.
Karadzic je do 95-e bio srpski subjekat sa kojim se razgovaralo.
Milosevic je bio smatran zadnjim braniocem komunzima u Evropi, svrstan u red Kastra, Sadama i ostalih diktatora.
Tata se tu nasao veoma uvredjen, pa je za svoju iskrenu ljubav prema Srbima stavio granicu na Drini, cime je postao kooperativan i odmah posle je uvrsten u red zvanicnih pregovaraca.

Kada je Dejton potpisan, trebalo je ponovo izabrati organe vlasti.Ne znajuci bosanske Srbe, mislili su da ce Sloba moci da nesto izdejstvuje po tom pitanju. Medjutim jasno je bilo da bi Srbi u Bosni izabrali Karadzica sa 100% glasova.
Trebalo je Karadzica skloniti sa liste sds-a. Onda je usledila ponuda, jer su dolazili i Holbruk i Olbrajtova.
Oni su jasno ponudili Karadzicu da se povuce sa liste a zauzvrat nece biti procesuiran.
Cak su ponudili i Plavsicku kao 'srpsku gvozdenu lady' da bude predsednik Srpske.
Onda je postojala druga opasnost, da Karadzic kaze: bojkot. U tom slucaju je postojala opasnost da niko ne izadje na izbore.
Onda su drugi put trazili Karadzicu da bude kooperativan i da Srbi ne bojkotuju izbore. Onda je Karadzic podrzao Plavsicku.
Dejton se morao sprovesti.
Zasto Ratko i Radovan nisu bili odmah uhapseni? Zato sto bi Dejton za cas leteo u vazduh.
Tako se par godina doslo do paradoksalne situacije: Radovan i Ratko secu po zemlji Srbiji, od Pala do Beograda, a ne sme niko da ih hapsi, nego su Slobi stavili vruc krompir u ruke: potpisao si, sad ih hapsi.
Sloba koga je na tronu postapao Haski pubertetski komunista, znao je da je dovoljan jedan pogresan potez da leti sa kanabeta.

Te price, oko znali su vi godinama gde se krije, macku o rep.
Ovo je Radovan izveo sa par svojih jarana, koji ni oni nisu stalno znali gde je.
Nego sada ne mogu ljudi da se osveste kako je to briljantno izvedeno, jer to moze samo izuzetno jaka licnost da izvede.
Ja ne znam da istorija jos poznaje takav slucaj.
A da je neko znao bato: 5 miliona od amera i jos toliko od balija. Pricam ti pricu.

Ono sto mene najvise veseli: kako si ameri pasu muda od besa.Jer je do pre par meseci Holbruk trebao da bude drzavni sekretar SAD. da je baba Hilari pobedila Obamu. Karadzic je stvarno trebao biti ubijen.

Sada sa ovim, posle Klintonove Monike i laganja na sudu, ide jos jedna debela sramota na americku administraciju. Mogu da zamislim sta se sve radi da Radovan nestane na bilo koji nacin.
Naime Klintonovi (a tu je i Holbruk) bi trebalo da dobiju parce kolaca ako Obama pobedi.
Obama ce imati debelog razloga da kaze: evo vam Radovanov qrac.
velike su tu igre i ja jos nisam video tako unezverenog Holbruka.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Kakva je bre to stoka. Sad su ovi divljaci sto su razbili par prozora, a ovi su pokrali vise od pola skupstine i ceo bulevar. Ali oni su oslobodioci i demokrate!!!!

Netacno. Naime, radi se o dve vrste demonstracija, koje su se zavrsile na isti nacin, medjutim povodi su drugaciji, sto je najbitnije. 5/10/00 su demonstracije organizaovane zbog kradje izbora, zanemarivanja osnovnih ljudskih prava, diktatorske vlasti Slobe nam Milosevica itd. Druga stvar, tada je na ulicama bilo vise od milion ljudi, ta brojka zaista govori nesto o stanju u zemlji.
Shabani i krezavi radikali su na tzv "svesrpskom saboru" skupili oko 16000 (evo, ja cu da vam dam bonus i da kazem da vas je bilo i 60000... svi zanmo da to nije moguce ni u snu, shvatili su ljudi ko su radikali). Od te brojke, njih 200-300 su pravili sranja po BG-u i po meni zasluzuju samo i jedino zatvor Smile Toliko o tome.

P.S. Izvinjavam se moderatorima za dupli post. Moja greska  Smile

Brate, ovaj "Seselj-jugend" ne moze da shvati razliku izmedju tih stvari, da su svih tih paklenih devedesetih godina bili svesni sebe, bili primorani da rade i zive onako kako smo mi, ne bi im palo na pamet da danas glume revoluciju i velicaju skotove koji su celu zemlju terali u mrak, pomocu kojeg su sprovodili svoju diktaturu i bogatili se na nasoj nesreci!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
А ко каже да сам ја за демократију?
Видиш да је то све добро упакована лаж!
Најлакше је прикачити придев "демократска" на странчицу и готова ствар.
Да видимо мало то у пракси!

Ponavljam:
 -Videli smo u praksi i na delu ubijanja,teror,bedu-jad-glad onih koje simpatišeš;čitaj:"Patriotske snage".
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Они које ја симпатишем никада нису били на власти, нити ће бити.
Они нису политичари, већ књижевници, историчари, правници, музичари -  патриотске, српске оријентације...истинска елита нашег народа, која је константа, за разлику од ефемерне власти и опозиције.
« Poslednja izmena: 02. Avg 2008, 11:05:21 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 406 407 409 410 ... 545
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.