Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Haos u Avganistanu, napadi talibana ne jenjavaju  (Pročitano 132392 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Nokia 6300
Aјде те фразе некако и да сварим, али ову педерску талибанску музику која би пичила одлично по Бечким дискотекама за балканску рају уопште не разумем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
U eksploziji na groblju poginulo 10 žena

Najmanje 10 žena poginulo je danas u eksploziji na jednom groblju na istoku Avganistana, saopštili su zvaničnici.

Napad se dogodio na kraju Ramazana kada mnogi muslimani posećuju groblja.

Policija za sada ne može da potvrdi šta je uzrok eksplozije u oblasti Gani kel u provinciji Nangarhar.

"Eksplozija se dogodila na groblju. Deset žena je poginulo, a još dve žene i dete su ranjeni", izjavio je agenciji AFP portparol lokalne policije Hazrat Husein Mašrikival.

Povodom početka Bajrama, avganistanski predsednik Hamid Karzai je pozvao talibane da prekinu sa napadima.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Valjda neka tradicija da za praznik zrtvuju zene  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 414
Zastava Zabrđe
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Nokia 6303
Valjda neka tradicija da za praznik zrtvuju zene  Smile

VIDEO: Demaskiranje američke propagande u Avganistanu i plač američkog teroriste nakon što su mu Talibani ubili druga

Jedina zamjerka s moje strane Talibanima je ta što malo koriste noževe a puno eksploziv.

Na ovom forumu ima puno, a u vladi Republike Srbije tamo kod vas u Beogradu još više Srba da im je draže govno od Hilari Klinton kad bi mogli do njega doći nego naša muslimanska bajramska baklava, iako su vas Ameri bombardovali uranijumom, a mi nismo, nikad nećemo i nikad ne bi jer nam religija zabranjuje takva zvjerstva. Pa džaba vam, jedite ono što više volite.
« Poslednja izmena: 08. Avg 2013, 20:59:37 od kecman84 »
IP sačuvana
social share
Pobjednik 20. tradicionalne "Lažijade", koja je preksinoć održana u organizaciji Lovačkog udruženja "Srndać" je Goran Maksimović, član "Srndaća" i mještanin Omarske.
Goranova priča o "odlasku u lov na kojem je sreo lovca Mirka koji je na konjskim kolima vozio nezagašeni kreč koji je nakon kiše proključao i rastjerao svu divljač" nasmijala je tročlani žiri koji je procjenio da Maksimović "najbolje laže" i da mu s pravom pripadaju titula lažova godine i novčana nagrada od 500 maraka.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
није лепо да на твој празник кад те нико недира поручиш да једемо говна,па би још и да те волимо ценимо и купујемо од тебе баклаве  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 414
Zastava Zabrđe
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Nokia 6303
није лепо да на твој празник кад те нико недира поручиш да једемо говна,па би још и да те волимо ценимо и купујемо од тебе баклаве  Smile

Nisam rekao da jedete govno, nikad to ne bi rek'o jer imam mnogo Srba prijatelja koji cijene moje vjerske praznike a i ja njihove pravoslavne, posebno nije herojski preko interneta tako nešto poručivat, nego ovdje je bilo otvorenog ismijavanja islama kao religije, posebno u posljednjih nekoliko komentara. Ako nisam u pravu za predhodni komentar onda mi reci zašto je Bajdenu ukazana onolika počast priliko posjete Beogradu a naša džamija zapaljena, a Džo Bajden je rek'ao za Srbe „Srbi su nepismeni, degenerici, silovatelji, ubice beba, kasapi i agresori“, na CNN-u, 1. 8. 1993. godine.

Iskreno zbog Bajdenove odgovornosti u Avganistanu i američkih zvjerstava nad našom muslimanskom braćom tamo volio bih kad bi mog'o BAjdenu odsjeć glavu i ubacit u krilo Slavici-Đukić Dejanović tokom direktnog prenosa  zasijedanja skupštine Srbije i istovremeno Slavicu poljubiti strasno u usta kao u filmu Titanik, iako je meni 28 a njoj možda preko 50. Samo bi to bila moja lična satisfakcija za politiku Srbije prema Bosni i Amerike prema Avganistanu Smile
IP sačuvana
social share
Pobjednik 20. tradicionalne "Lažijade", koja je preksinoć održana u organizaciji Lovačkog udruženja "Srndać" je Goran Maksimović, član "Srndaća" i mještanin Omarske.
Goranova priča o "odlasku u lov na kojem je sreo lovca Mirka koji je na konjskim kolima vozio nezagašeni kreč koji je nakon kiše proključao i rastjerao svu divljač" nasmijala je tročlani žiri koji je procjenio da Maksimović "najbolje laže" i da mu s pravom pripadaju titula lažova godine i novčana nagrada od 500 maraka.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
што клинтоновој неодсечеш главу кад дође у сарајево  Smile
а о почасти бајдену у београду незнам јер није се смело излазити
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
E pa dobro @kECMAN ti si senzacionalista po prirodi i to je tako.
Ali reci mi ovako citav svijet gori a ti jedes baklave mislim malo mi je to cudno.
Kada bilo kog muslimana pitas za nesto on kaze mi smo miroljubivi volimo mir i tako dalje a vamo gori Sirija i drugi dijelovi i tako redom
Ne mozes jesti baklave ako te neko pritisce ili je agresivan prema ili imas neki bitan spor s njim
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Citat
jer nam religija zabranjuje takva zvjerstva

Smile Smile Smile

Al volite rad nozevima... A kad se pobijete sa Srbima kukate, te 8000, te genocid, pa premestate sahranjene, pa ubijate svoje da dobijete podrsku tih istih SAD koje pljujes, pa pravite farsu od Srebrenice...

Vidis, Srbima su SAD uvek zlo, a vama samo kada vama odgovara...

A kad odgovara, sa njima dogovarate unistavanje Srba... Licemeri... Mozda najveci na svetu...

Cuj, pocast Bajdenu... LoL, mislis Beograd pod okupacijom...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Nexus 5
E pa dobro @kECMAN ti si senzacionalista po prirodi i to je tako.
Ali reci mi ovako citav svijet gori a ti jedes baklave mislim malo mi je to cudno.
Kada bilo kog muslimana pitas za nesto on kaze mi smo miroljubivi volimo mir i tako dalje a vamo gori Sirija i drugi dijelovi i tako redom
Ne mozes jesti baklave ako te neko pritisce ili je agresivan prema ili imas neki bitan spor s njim

A kad ti americka cizma sljapka po jajima?

Muslimani iz Bosne, albanci i siptari sa kosova su jedini muslimani u svetu koji masu sa americkim zastavicama i docekuju amerikance kao da su heroji nad herojima. To je meni mnogo zanimljivo. Smiley
« Poslednja izmena: 08. Avg 2013, 22:57:36 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.