Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hakovanje Symbian S60 telefona uz pomoć HelloOx-a / Tutoriali i Diskusija  (Pročitano 68250 puta)
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
SonyEricsson k750i
nasao sertifikat i kljuc instalirao holox patchovao open4all ali instal server rp+ nece... pojavi se crveni x a trebalo bi zeleno? imam jos opciju open$all rp+ i block gprs...

telefon je g810

molim savet  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
poz
evo ja koristim nokin c6 na mojoj 5800 i nak sve je dobro samo baterija traje dan-dva maksimalno,a kako radi n97 i cito sam to za pravljane il modovanje fw il nikad se nisam usudio probat.ako ko zna mozda nesto i napraviomo  Smile
što se tiče CFW c6 na 5800 tačno le to da baterija traje jako kratko ali su u međuvremenu  urađena poboljšanja. na primer ovaj CFW baziran na C6 sa N97 mini elemantima poseduje mod kojim ja potrošnja baterije dovedena na nivo potrošnje originalnog 5800 FW. ja sad neznam dali da ti dam link ili već kako ali onde gde si i našao CFW koji trenutno koristiš naći ćeš i sve ptrebno. što se modovanje tiče mogu reći da nije toliko komplikovano . postoji gonila modova koje pomoću Noia editora ubacuješ u ROFS2 izabranog FWi tako praviš svoj lični CFW koji ćeš koristiti za flešovanje. postoje neka ograničenja a to su da ROFS2 nemože biti veći od 33MB
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b6
Pomozite nzm sta se desava imam nokia 5228 i kad sam pokrenuo Halloox2 skinut i sve uradjeno kako je napisano u temi evo jako dugo vremena mi stoji unpacking file a ono 1 mi je za 2-3 sekunde zavrsilo ??U Cemu je problem verzija softwera je 12. 1. 004 S60 5th. . . . Sta moze da bude?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Pomozite nzm sta se desava imam nokia 5228 i kad sam pokrenuo Halloox2 skinut i sve uradjeno kako je napisano u temi evo jako dugo vremena mi stoji unpacking file a ono 1 mi je za 2-3 sekunde zavrsilo ??U Cemu je problem verzija softwera je 12. 1. 004 S60 5th. . . . Sta moze da bude?
"može da bude" da se taj FW nemože hakovati sa HeloOx.Zadnj FW za bilo koje nokia telefone koji se daju hakovati sa HelloOx izašli su u novenbru prošle godine. od tada hakovanje se vrši isključivo pomoću hak failova integrisanih u samFW tj. CFW. ukratko fleš pomoću JAF ili Poenix
negde u ovoj temi potraži i kako to ide.

P.S. na pitanje  o portovanju symbian 3 i kad se to može dogoditi već je donekle odgovoreno. znači hardver je limit zbog čega to neće biti lako ali mneke uspešne modifikacije ,prema izvorima nekih saitova,govore da se takonešto može očekivati u decembru.
inače N8 FW je dostupan na Navifirm tako da se pojedini elementi već prilagođavaju. ja sam ka interesantno "odvadio" fontovekoji se koriste (podržavaju naše karaktere) i tonove.to je za početak
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 10:34:48 od goran1960 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b6
ee pomagajte sad proslo mi sve i sad mi stane na cert room tu neshto ubacuje i sad tu nece dalje sto ?>>.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
ee pomagajte sad proslo mi sve i sad mi stane na cert room tu neshto ubacuje i sad tu nece dalje sto ?>>.
tvoj telefon se nemože hakovati sa HelloOx. ponavljm, svi telefoni i FW koji su noviji od novembra 2009 nemogu se hakovati sa HelloOx a tvoj FW je sigurno u toj kategoriji. pogledaj kako se to radi sa novim načinom hakovanja (mislim na strani 9) a ako nešto nije jasno pitaj. veruj nije ni blizu komplikovano kako izgleda na prvi pogled. dakle JAF ili Poenix i rešena stvar. zaboravi HelloOx. ako ti baš nije bitno da hakuješ telefon dovoljno ti je da imaš certifikate i na računaru certifikuješ aplikacije i onda ih bez problema instaliraš. negde nađi "signsis za PC i sa nji potpisuj aplikacije. 90% aplikacija se uspešno odrade na ovaj način.
« Poslednja izmena: 13. Okt 2010, 13:01:50 od goran1960 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
uff zato se i bzv mucim sa hello ox a sad josh jedno pitanje kad skinem neku igru onda kao da je vec instalirana bude tu milion fijlova koje nemogu otvoriti http://www.filestube.com/603429300ee5f64e03ea,g/The-Sims-3-S60-Versions-ML.html kao ova igra npr zastoo??Kako to da pustim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Jel moze na srpskom tutorial hakovanja sa J.A.F ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.36
mob
Apple iPhone
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Jel moze na srpskom tutorial hakovanja sa J.A.F ??
mislim da bi ti tutorial na srpskom samo odmogao jer je JAF normalno na engleskom. jedino što ti možda može pomoći je objašnjenje kako pripremiti failove za fleš ili hak.ja ću napisati u globalu

potrbno ti je od alata. navifirm, JAF i PKey emulator(obično ova dva zadnja dolaze u paketu) i da isključiš antivirus jer on emulator prepoznaje kao trojanca
sa navifirm snimiš svoj FW na C:\Program files\Poenix\Products\RM-xxx
   dobit ces 6-7 failiva od kojih jedan treba da zameniš sa hak failom za svoj RM koji si snimio sa neta (guglaj za to jer 
   nemogu da stavim link.
   kada ga zameniš moraš ga preimenovati da je tekst isti kao i originalni zamenjeni fail
sada pokreni PKey emulator i prati uputstva sa , čini mi se devete strane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.