Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hakovanje Symbian S60 telefona uz pomoć HelloOx-a / Tutoriali i Diskusija  (Pročitano 68519 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Jeste glupo, ali jesi li posle full reseta probao obe opcije? Tj. pokretanje i sa mem. kartice i sa mem. telefona?
« Poslednja izmena: 09. Apr 2010, 01:36:45 od Filip011 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Pokušavaj dok ti ne uspe, i meni je na dva telefona jednom trebalo oko 10 puta da bi tek onda uspelo da odradi do kraja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 175
Zastava Sabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung galaxy note 2
Probao da instaliram i na mem. karticu i na mem. telefona i pokretao 20-ak puta i nista...neka fora sigurno postoji Smile Inace verzija softvera je 200.34.36
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC m9
pozz
probaj instalirat prvo stariju verziju hellooxa pa zatim pokrenes i ako opet ne htjedne instaliras novu verziju preko te stare tako sam je kod sebe rijesio
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 175
Zastava Sabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung galaxy note 2
Auuuuu koliko cimanja,problem konacno resen  :DDDDD Ukratko, morao sam prvo telefon da stavim na offline rezim rada,zatim da datum na telefonu vratim na 10.08.2008,instaliram hello OX 2.04 na memoriju telefona,pokrenem zatim rom patcher i to je to... Smiley)) a evo i gde sam nasao resenje problema,nekom ce verovatno zatrebati http://www.nokiasymbianthemes.com/explore/the-ultimate-symbian-hacking-guide-tools-issues-software-firmware
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
HTC m9
poz
jel moguce hakovat ovu novu verziju softvera v 50
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iP5
poz
jel moguce hakovat ovu novu verziju softvera v 50

[Noob Friendly] Nokia 5800 v50 HACK PNHT Style

1. Download your firmware files with Navifirm or over the web at BTUsers

2. Download the hack from here.

3. Flash your mobile phone, replacing the RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx with the one supplied in the download above. An excellent guide to flashing can be found here. After reading that and before flashing, read the statements below, they are important.

*The file name would depend on every specific firmware. For example, British Isles Red (Product Code 0552438) will have RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx.
*The hack that you download will have a file name of RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx. You need to rename it according to the same name that your firmware has. For example, Taiwan Blue (Product Code 0559857) will have an uda file name of RM-356_50.0.005_001_000_U02.uda.fpsx, so rename the hacked uda file that you downloaded to RM-356_50.0.005_001_000_U02.uda.fpsx, then copy it to the RM-356 folder.

4. Install this signed Rom Patcher Lite Version which I specifically made for this hack. Make sure your memory card is also inserted so that the patches will automatically copy.

5. Restart your phone. Go to applications. Go to Rom Patcher +. You will see 2 patches. Installserver and Open4all. If you want to turn on a patch, tap it twice until it has a green check mark beside it. Installserver should be on if you want to install anything. Open4all means you can access all system files on c:\ and e:\

Have Fun Mates Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
HTC m9
poz
ja uradim ovo sve al nece mi otvori rom patcher
« Poslednja izmena: 05. Maj 2010, 14:38:57 od mile-jafa »
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iP5
Koliko sam shvatio, iskopiraš samo ime od tog '.uda.fpsx' fajla koji si skinuo preko Navifirm-a i to ime staviš hack fajlu koji si skinuo pod tačkom 2.
Posle izbrišeš '.uda.fpsx' fajla koji si skinuo preko Navifirm-a, a njega zameniš fajlom koji si skinuo pod tačkom 2.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
HTC m9
poz
hvala ti  nisam to bio uradio ja sam prekopirao obadva fajla sto je skinuo i flasovo tel pa valjda nije htjelo radi toga
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.