Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hakovanje Symbian S60 telefona uz pomoć HelloOx-a / Tutoriali i Diskusija  (Pročitano 68294 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pozdrav. Kupio sam Nokia E71 polovnu sa ubacenim novim sftverom 400.21.013. To je najnoviji sftver za moj produkt kod. Normalno, uradio sam hard format, da bih u potpunosti ocistio tel od prethodnog korisnika. Posle toga ni sa jednom verzijom HelloOx-a nisam uspeo da hakujem fon, sve sam radio, restartovao(ima neko uputstvo od 15sec, pa ponovno paljenje, itd, ima po netu), pokusavao vise puta, ali jednostavno nije moglo...ili bi zakucao na unpacking, ili  applying patches...u zavisnosti od ver. HelloOx-a

Ovaj problem sam resio na sledeci nacin, reinstalirao sam sistem telefona, preko Nokia Software Udater-a i hakovao tel pomocu HelloOx ver. 2.0(3)...nije hteo iz prvog pokusaja, pa sam restartovao fon i drugi put je proslo.

Mozda ovo iskustvo nekome pomogne. Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
moze li da se hakuje n96 v 30. 101?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia n97 mini
http://www.youtube.com/watch?v=xjsyNqgdXvc
molba kako da namestim ove zezalice na moj n97 mini
puno hvalaunapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Jedno glupo pitanj ali sam pocetnik pa da pitam!Cemu sluzi hakovanje i sta dobijam kada je tel. hakovan?Hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Да можеш да инсталираш не сертификоване апликације
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
dali bi na ovom mestu moglo da se piše i komentariše sve o hakovanju pomoću PNHT metoda i flešovanju ssymbian telefona sa modifikovanim softverima.
naravno sve ovo bi možda zahtevalo i novu temu ali odluku o tome prepuštam odgovornim članovima.
mada to dosta ljudi zna , za one koji neznaju samo da kažem da je to  polje koje pruža gonilu mogućnost, sad kad je symbian potpuno otvoren za modifikacju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
HTC One X
Slobodno piši, ako bude potrebe izdvojićemo kao novu temu Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC m9
poz
ja mislim da takvo nesto ima na 9 strani pa ti vidi mozel ti to ista pomoc
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
video sam devetu stranicu i mislim da treba nastaviti tu diskusiju. naime od prvog haka kroz sistemske foldere prošlo je mnogo vremena pa se trenutno rede i modifikacije ne samo zbog haka (to se podrazumeva) nego i zbog toga da svaki korisnik može da oblkuje svoj FW i kao takvig ga implementira bilo pomoću JAF ili Poenox-sa.
Do kojih granica je to napredovalo govori i podatak da je modifikovan FW od nokiaC6 i N97 mini i primenjen na 5800XM. ja lično koristim FW nokia N97 na svojoj 5800 i jako sam zadovoljan.
za ovaj post toliko ako je neko zainteresovan mogu pomoći uopšte oko pravljenja CFW-e za neke v5 modele

za diskusiju ipak treba bar dvoje!
« Poslednja izmena: 23. Sep 2010, 00:12:02 od goran1960 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC m9
poz
evo ja koristim nokin c6 na mojoj 5800 i nak sve je dobro samo baterija traje dan-dva maksimalno,a kako radi n97 i cito sam to za pravljane il modovanje fw il nikad se nisam usudio probat.ako ko zna mozda nesto i napraviomo  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.393 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.