Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 'Gugl' najavio novi operativni sistem do kraja godine  (Pročitano 12269 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
,ali nazivas me licemerom i podsmevas se dok kritikujem jednu lopovsku kompaniju

где сам то написао? Smile ја сам написао шта је за мене лицемерство...нисам написао да си ти лицемер

Citat
a reko sam da biti primoran na nesto i voleti su dve sasvim drugacije stvari.

приморавање је кад хрватска војска упадне у книн а људи да би спасили живу главу на раменима морају да беже у србију...какво црно приморавање у коришћењу оперативног система? Smile баци компјутер у смеће и решен проблем...нећеш морати да муку мучиш са зликовцима из мајкрософта

Citat
a gde se ja tu frasiram,i kakve ja to blogove pisem?

опет...нисам за тебе ништа написао...мало сам се театралније изразио Smile

Citat
ja sam samo jos jedan korisnik MSovih proizvoda

ти ниси корисник њихових производа...да си корисник прво што се подразумева је да си тај производ и купио

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
какво црно приморавање у коришћењу оперативног система? Smile баци компјутер у смеће и решен проблем...нећеш морати да муку мучиш са зликовцима из мајкрософта
a radicu sve ono sto se inace radi preko kompjutera,pomocu stapa i kanapa,a?
i slati pisma i telegrame umesto e-maila?
pa,ne ide bas tako.
ти ниси корисник њихових производа...да си корисник прво што се подразумева је да си тај производ и купио
istina.
ali isto je.jer je kupovina originalnog Wina otprilike kao kupovina stojadina starog 30 godina,na kome je samo farba nova,a sve to po ceni jednog Porshea,i bez ikakve garancije,servisiranja i slicnog.
« Poslednja izmena: 12. Jun 2010, 16:48:46 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat

па не...лепо ти кажем...пређи на линукс или на овај нови гуглов ос кад се појави...немој се малтретирати користећи одвратни икспе и чекајући кад ће те злочинци из мајкрософта натерати на зло...
иначе...имао сам прилику да једно време на послу уживам у свим благодетима линукса а нарочито опен офиса...ма иди...икспе и микрософт офис су господари универзума а и шире за ове...наравно...моје субјективно мишљење које другом не мора ништа да значи Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Tel.Me Your.Number
i slati pisma i telegrame umesto e-maila?
pa,ne ide bas tako.

Promeni pos'o Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
иначе...имао сам прилику да једно време на послу уживам у свим благодетима линукса а нарочито опен офиса...ма иди...икспе и микрософт офис су господари универзума а и шире за ове...наравно...моје субјективно мишљење које другом не мора ништа да значи Smile
Mene je iznervirao Excel kad je trebalo da se neke kolone iz txt fajla razdvojene tabom kopiraju u Excel i da ih podeli po kolonama, a ne da ubaci sve tako . U OpenOffice Calc-u lepo iskoči prozor i pita kako će da razdvaja kolone, što ovde nije slučaj. Takođe me je iznerviralo kad sam trebao da neku sliku konvertujem u 32-bitni BMP, a za svaku sitnicu treba neki program da se instalira, čak ni u njihov vlastiti format slike ne može da se konvertuje bez tuđeg programa...
Sve se nešto plaća, svako da ne kažem šta od programa se plaća...
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Tel.Me Your.Number
Za Excel, nisi ti to lepo selektovao Smile
A šta OpenOffice nije kopija Office-a? Smile

Inače imaš gomilu online пикчр converter-a koji su pogodi šta.... besplatni Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Citat
Za Excel, nisi ti to lepo selektovao  Smile
Nisam dobro selektovao, moguće. Ja napišem tebi ovako:
1   2  3  4
5   6  7  8
9 10 11 12
a ti vidi kako ćeš da selektuješ da svaki broj bude u posebnoj ćeliji, kao matrica Smiley Naravno, bez da se raspoređuju pojedinačno.

Citat
A šta OpenOffice nije kopija Office-a?  Smile
Nije Smile Office paket je office paket, ne mora da se izmišlja topla voda. Možda liči, ali nije isto, već sam naveo jedan primer  Smile

Citat
Inače imaš gomilu online пикчр converter-a koji su pogodi šta.... besplatni Smile
Da, to su oni pod GPL licencom Smiley Ima na internetu mnogo stvari, ali to nije olakšavajuća okolnost jer windows u sebi nema ništa od toga.

I onaj digitron windowsov idiotski, što zbraja nešto i računa na svaki pritisak '=' makar upisao 2+2, pa kad nešto duže se računa ajd sad prati šta je čemu grupisao i izračunao a šta nije, a na svaki pritisak '=' drugi rezultat
Sećam se i onog testa brzine procesora sa računanjem faktorijela od 50000, pa ga računa 25 sekundi a na linuxu KDE-ov digitron ispljune rezultat za sekund  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jun 2010, 18:14:51 od enaB »
IP sačuvana
social share

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Tel.Me Your.Number
Nisam uspeo da ih ubacim kao matricu ni sa jednim ni sa drugim Smile

Pošto očigledno ne funkcionišu srpski izrazi, OpenOffice je po američkoj terminologiji rip-off Office-a.

Da, to su oni pod GPL licencom Smiley Ima na internetu mnogo stvari, ali to nije olakšavajuća okolnost jer windows u sebi nema ništa od toga.

Jedino što Paint ne poseduje je mogućnost pravljenja gif-a. Uostalom šta će ti kompleksniji konvertor slika ako ne koristiš internet?

Što se tiče digitrona kada pritiskaš "=" on računa poslednju operaciju koju si uneo. Na primer ako si uneo 2 + 2 = on će ti ispisati 4 i svakim sledećim pritiskom na "=" računati + 2, što nije uopšte idiotski. Svi digitroni tako funkcionišu.
Što se tiče faktorijela od 50000 prijavljuje prekoračenje, što znači da je neki idiotski broj koji neće biti potreban ljudskoj civilizaciji ni za 50000! godina Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Citat
E pa, nisi lepo selektovao  Smile

Edit>Paste Special

Neka ga zovu kako god hoće, nije MS izmislio office softverske pakete  Smile  MS je izbacio svoj prvi Office 1989. za Mac, a godinu dana kasnije i za windows, a postojale su slične stvari i pre toga.

Citat
Jedino što Paint ne poseduje je mogućnost pravljenja gif-a. Uostalom šta će ti kompleksniji konvertor slika ako ne koristiš internet?
Recimo trebalo mi je teksturu modela što sam pravio za jednu igru  Smile

Citat
Što se tiče digitrona kada pritiskaš "=" on računa poslednju operaciju koju si uneo. Na primer ako si uneo 2 + 2 = on će ti ispisati 4 i svakim sledećim pritiskom na "=" računati + 2, što nije uopšte idiotski. Svi digitroni tako funkcionišu.
Znam da tako računa, ali je zbunjujuće i dalje mislim da je glupo. Nemam sad pri ruci mali kineski digitron da i njega probam, a ovaj što imam ne računa tako, čak ni onaj na telefonu sa najosnovnijim operacijama Smile Logično bi bilo da ako hoću da stalno dodaje 2 napišem
2+2 =
+2=, =, =, =, =, ...

Citat
Što se tiče faktorijela od 50000 prijavljuje prekoračenje, što znači da je neki idiotski broj koji neće biti potreban ljudskoj civilizaciji ni za 50000! godina Smile
Koliko se sećam prijavljuje prvo upozorenje da može dugo da računa, a onda posle 20-ak sekundi (sa mojim procesorom pre, Athlon 2500++) i izračuna. KCalc izračuna istog trenutka  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Tel.Me Your.Number
Citat
E pa, nisi lepo selektovao  Smile

Edit>Paste Special

Zajeba me Smile

Nisam znao za ovo, možda će mi koristiti nekad.

Linux ima gomilu verzija, isto tako i Windows ima gomilu narodnih verzija sa drugim programina koja se instaliraju po default-u. Tako da ako ti treba KCal ili Pic converter uz instalaciju Windowsa ti nađi domaću verziju koja to ima. End of story.

Za sve ostalo tu je Master Card... internet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.