Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 07:55:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gubimo li Kosovo?  (Pročitano 28173 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 432
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Kosovo nije izgubljeno, niti ce biti izgubljeno, i otkuda vam ta ideja da oKosovu i Metohiji tako razgovarate...
Sta ima veze, ko koga voli vise ili manje, pa ni u rodjenoj familiji se svi ne vole bas uvek, ali postoji tolerancija...
Dajte i vi budite malo tolerantniji, pa ne zavitlavajte se na ozbiljnoj temi, jer ako vi niste sa tih prostora,i ako vas ne boli nista za tim prostorima i tim ljudima,ima onih koji jesu sa Kosova i Metohije,i koje itekako boli njihov zavicaj, i ono sto se desava...
Domovina nije samo kutak u koji licno zivite,domovina je i to Kosovo i Metohija jer jeste bilo srpsko,i ostace srpsko... i tu zive ljudi vredni postovanja...

I uvek spominjete rat, Srbija nije ratovala, nego je branila granice svoje zemlje... oni koji su ostali tamo, i duse onih koje su ostale u prostorima iznad Kosova i Metohije,i se iscudjavaju,vasim strahom...
A,ako dodju do vaseg dvorista,vas koji se plasite poziva za vojsku, ko ce vas braniti... zar mislite da okupator o vama razmislja drugacije nego o onima koji su na Kosovu i Metohiji...
Ratna masinerija se zahuktava,samo tamo gde oseti slabost,da moze da proda svoje oruzje... a ovde ima slabih, to je ocigledno iz prilozenog pisanja...

Ne mogu da shvatim podeljenost kad je domovina u pitanju,ajde sve drugo,ali domovina...
Sta mislite,date Kosovo i Metohiju i to je to...
Kako se grdno varate...
Izvinjavam se ljudima koji su morali ovo da citaju,ali neki zaista treba da se vrate u osnovnu skolu,i da ispocetka uce sta je sve domovina...

Sramota je sta sve neki ljudi u neznanju mogu da napisu... jer samo neznanjem mogu da ih opravdavam za neke izrecene misli... Jednostavno ne da mi se da mislim, da su ljudi toliko sebicni,i da razmisljaju samo o sopstvenom interesu...

Kosovo i Metohija ... vrata ,srce i dusa svog slavenskog naroda...

« Poslednja izmena: 12. Dec 2007, 15:58:13 od berjozka »
IP sačuvana
social share
**ако журиш можда ћеш освојити свет,
али ћеш успут изгубити душу* *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
...da bar kazu....
i to bi tebe usrecilo?????

to sto ces uci u eu, sto ce prestati haski tribunal, ti bi dao kosovo za to???
Да се ја питам Космет не би дао никад као ни Српску Крајину,Републику Србску,Србску Црну Гору,Српство Војводство или било који део Србске територије,али постоји гомила квази европејаца која негира историју традицију и каже:''шта је било било је,сад је овако а ви видите''.Та групица је измислила да у политици не постоје емоције већ чисти интерес,јер су их тако учили њихови либерални оци,њима је Призрен даље од Брисела а слике Уроша Ђурића лепше него Богородица Љевишка,шенгенске визе прече од морала и части.Када тако неки дође на ТВ и каже дајте ово,а деће вам се оно,људи и поверују јер су очајни неки и добро размисле,имају децу,а деца требају да живе и имају малко више среће од њихових родитеља,али ничег од тога нема.Космет нам могу отети,али биће повраћен!Ако смо га ослободили после 500 Османлија,ослободићемог га и Шћиптарски нарко банди,фашистичких зликоваца и америчких плаћеника.У ЕУ нећемо никада ући али шта ће до тада да раде Весна Пешић и Вук Јетремић,Пера Луковић и Ћургуз Казимир, Чанак и Расим Љајић?
А сад ако покушаваш да у мени нађеш неСрба,залудан ти је посао! Smile
Citat
u austriji .... u austriji nam se ljudi smeju .... jebe se njima za kosovom ... oni kazu sami ste krivi ... i izgubicete ga ...
а да нас австријанци бране,ја би се забринуо,овако ситуација редовна:ко је против Срба па исти они који су на тој страни били и '41,нико не фали нико нови  Smile
« Poslednja izmena: 12. Dec 2007, 19:46:11 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
tebe ne gledam kao nesrba, kao sto ti pokusavas u meni da nadjes. to gde zivim nema nikakve veze.

ali kad neko prica o tome kako je kosovo srbija, sveta zelja, branicemo je, a pri tom pola srpske zemlje dobrodusno dali,
dize mi se kosa na glavi. 

a rusija. ako ne vidi korist od kosova, ostavice ga.

@tiger

doduse ima jedna grupa, analiticara, geopoliticara i politicara koji uopste kroje granice i sudbine zemalja.
ali vecinu ljudi ne zanima, ni ovde u austriji gde je kosovo i sta je.
mozda ovi iz niederoesterreich-a. oni su po meni i sad "nacisti" .. radim s jednim takvim ... (njemu kad spomenes jevreja, ... znas vec)
a zamisli kako meni svaki drugi dan spomenu princa ferdinanda i gavrila principa. ....
ali uglavnom ljude zanima kako ce zaraditi koji dinar tj euro i obici celi svet.
kako ce na njihovoj vizitkarti stajati titula i raznorazna unapredjenja .. poznato ti je to ...

a samo srbi misle kako celi svet misli samo o njima i nicemu drugom ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kad Ima Volje Ima i Načina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung d900i
Citat
realno je da vi samo pricate, ne damo:
a sta da vas sutra pozovu u vojsku? jel ce te ici?

Za pravu stvar uvek, jedino ne za glavonje koje bi htele da zarade pare... Za kosovo da...
IP sačuvana
social share
Znam ko sam i ne tražim da budem shvaćen
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
Citat
realno je da vi samo pricate, ne damo:
a sta da vas sutra pozovu u vojsku? jel ce te ici?

Za pravu stvar uvek, jedino ne za glavonje koje bi htele da zarade pare... Za kosovo da...

kakva je razlika izmedju kosova, krajine, bosne ....?
zar to nije sve bila srpska zemlja?

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
tebe ne gledam kao nesrba, kao sto ti pokusavas u meni da nadjes. to gde zivim nema nikakve veze.

ali kad neko prica o tome kako je kosovo srbija, sveta zelja, branicemo je, a pri tom pola srpske zemlje dobrodusno dali,
dize mi se kosa na glavi. 

a rusija. ako ne vidi korist od kosova, ostavice ga.

@tiger

doduse ima jedna grupa, analiticara, geopoliticara i politicara koji uopste kroje granice i sudbine zemalja.
ali vecinu ljudi ne zanima, ni ovde u austriji gde je kosovo i sta je.
mozda ovi iz niederoesterreich-a. oni su po meni i sad "nacisti" .. radim s jednim takvim ... (njemu kad spomenes jevreja, ... znas vec)
a zamisli kako meni svaki drugi dan spomenu princa ferdinanda i gavrila principa. ....
ali uglavnom ljude zanima kako ce zaraditi koji dinar tj euro i obici celi svet.
kako ce na njihovoj vizitkarti stajati titula i raznorazna unapredjenja .. poznato ti je to ...

a samo srbi misle kako celi svet misli samo o njima i nicemu drugom ...

Razumijem na sta mislis, ista stvar ovdje u D..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kad Ima Volje Ima i Načina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung d900i
Citat
kakva je razlika izmedju kosova, krajine, bosne ....?
zar to nije sve bila srpska zemlja?

Razlika je u vekovima istorije vezane isključivo za kosovo... I zar posle svih gubitaka koje smo doziveli treba da damo i najstariju srpsku zemlju...
IP sačuvana
social share
Znam ko sam i ne tražim da budem shvaćen
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Citat
  Kosovo i Metohija ... vrata ,srce i dusa svog slavenskog naroda...

daj bre ne izbacujte fekalije vishe.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
uh nacitah se svega i svacega, ali jedna mi se misao urezala u secanje od svega procitanog..gubimo mi mnogo vise od kosova...nema tu vise ovratka srpske vojske i policije, bar ne onako kako bi taj narod tamo zeleo...nema tu vise onog zivota kakav je bio pre 1999 i toga je vecina ovde svesna.kako je i zasto do toga doslo, politicari znaju..mi ovde mozemo bistriti politiku, na zalost sve je to daleko iznad nas i nasih shvatanja i mogucnosti..i to da li ce Kosovo otici u nezavisnost ili ne..sve je to nesto sto ce resiti tamo neko a ne mi.....na zalost....
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 432
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Ti si Sandra jedno nevaspitano stvorenje... svoj recnik zadrzi u okviru sopstvene familije...
Sram te bilo... Smile
IP sačuvana
social share
**ако журиш можда ћеш освојити свет,
али ћеш успут изгубити душу* *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 07:55:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.