Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 20:50:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gubimo li Kosovo?  (Pročitano 28311 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Rusija "?????ona Rusija sto nas je vec jednom prodala ??? zar Onoj Rusiji isto nisu bili ugrozeni interesi ????zar je Ova Rusija puna podrske i samosvesna sto se nas tice ?
nemoj se zavaravati ..jos neki oprosteni kredit i sami ce pisati podrsku siptarima ..

trgovina pre svega  Smile
Ne idealiziram ja njih, ali Putinu ipak flasa votke i crveni telefon nije bio jedini izvor sveg znanja i glavni savjetnik kao pijanduri Jeljcinu...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
hm...veruejs bivsem agentu CIA-e  Smile...smatras da je on taj koji vise ceni interese zemlje nego novac ?ne bih rekla  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
hm...veruejs bivsem agentu CIA-e  Smile...smatras da je on taj koji vise ceni interese zemlje nego novac ?ne bih rekla  Smile
Putin je iz KGB-a, Bushmanov stari je iz CIA-e... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Tel.Me Your.Number
haha zanimljivo Putin iz CIA  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gubimo Kosovo,samo nasi politicari sad smisljaju kako da ga sto bezbolnije izgubimo a da oni ne ispadnu krivi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
kosovo:

2005 su vec poceli govoriti da je kosovo samostalno. od tad su prosle 2 godine, a nista se nije znacajno desilo.

pregovori, cista glupost. samo odugovlace i uzimaju vreme.

opste je poznato da NATO hoce kosovo zbog nafte. a sad se tu ubacila i rusija sa kupovinom nis-a. veliko neodobravanje ovog posla stize iz zapadne evrope. oni su, naime, besni zbog toga. zato dolazi i do svadje u nasoj vladi.
kostunica hoce da proda rusima, tadic west europe.

amerika, ekonomija propada, da oni pod hitno moraju nesto da urade. izmisljaju one rakete u poljskoj i ceskoj.

namerno to radi jer provociraju rusiju. njoj bi odgovaralo da euro padne. da dodje do sukoba siptara i srba. euro je jak.
ali opet, srbi su pravoslavan narod. slaveni. "ukrotili"  (zap. evropa) su slovake, cehe. poljake, bugare, ukrajince (mislim ovde na slavenski narod), a srbima nikad nece oprostiti za I i II SR. i pustice da se srbija unistava i rasparcava sve dok oni nemaju stete od toga.

moje misljenje je, nastaviti sa medijskom kampanjom, koja je najbitnija, koliko puta amerikanci kazu kosovo siptarima, toliko puta mi kazemo ne.
samo tako mogu da nas shvate ozbiljno. to sto je amerika uzela veliki novac od albanaca, to je njihov problem.

ali ako dodje neki tamo ceda i kaze srbija sa kosovom nece u evropu, hej, a na kom smo mi to kontinentu sad?
srbija, ovakva kakva je nikad nece uci u evropsku uniju, a narocito nece ako odustane od kosova.

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Србија до Токија!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Због људи као ви многи мисле да губимо Космет. Ја ћу вам сад чињеницама доказати да се варамо. Пре свега морамо схватити да албанци нису ни постојали пре деветнаестог века, да је Косово Српска реч, да је Метохија Грчка реч, да нема ништа са шиптарима, и да је у првом попису становништва није постојао ниједан једини шиптар на Космету!!! Тако је било и у следећим све док им Турци, Хитлер и остали нису дозволили да се множе као свиње (извињавам се истим на поређењу с шиптарима Smiley ). Ако негде неко чини већину становништва (што није ствар код нас јер они чине само 20% становништва Србије) то значи да ту државу треба уништити?

Погледајте случај Андоре - у Андори Шпанци и Французи чине већину - што не добију независност? Зато што то није нормално. Курдистан, Абказија, Осетија, Шкотска, Корзика, Калифорнија итд. итд. итд. Можемо рећи да свака држава има једно или више сепаратистичких покрета...

Даље, 89. су рекли да ће прогласити независност, 96. па све до 2007. сваке године су најављивали неке датуме када ће прогласити. Последњи је био 10. децембар 2007. и шта је било? НИШТА!

КОСМЕТ НИКАДА НЕЋЕ БИТИ НЕЗАВИСАН ШТА ГОД ДА ОНИ ПРОГЛАСИЛИ!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
e ali oni kazu: to je bilo 1700, 1800, a danas je 2007

a ako otvoris wikipediju, danas jednu od najvecih enciklopedija na svetu, i nadjes stranicu popis stanovnistva na kosovu,
tamo nigde ne pise 1700, 1800 vec 2007. a neko ko je rodjen npr u svedskoj ili u africi i ima 25, 26 godina, i procita ovo, on ce reci: sta hoce ti srbi koliko njih zivi na kosovu.

Mediji. to je najjace oruzje. i jedini spas. ali, srbi nisu mnogo pametni.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Србија до Токија!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Шта хоће ти Срби? Ти Срби чине већину док албанци мање од 20%. Шта хоћемо? Смешно.

Енглеска википедија је злоупотребљена од стране шиптара и других, то не може нико порећи нити спречити јер су неки админи толики дебили да ниједан Србин не може да приђе Википедији. Један ми је чак говорио како не смем стављати ЈусерБокс "Овај корисник, подржава и чува Ратка Младића" зато што је исти оптужен за злочине у Африци Smiley (смех до суза).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Licno mislim da je Kosovo stvar proslosti, jebiga nisam srecan zbog toga! Kao srpski nacionalista, ali treba pogledati realnost proveo sam na Kosovu jaku puno vremena i ono sto sam video ne daje mi nadu da nesto moze da se promeni.  Sada kada bi se proglasila mobilizacije svi oni koji se busaju u grudi i pozivaju da se ide na Kosovo, ali samo kada su pijani u kafani netragom bi nestali. Zivot je nesto drugo mozda ce Rusi da stave veto, batrgaju se,  oni imaju Kosova mnogo vise i mnogo gore nego mi. Licno mislim da je podela Kosova najbolje resenje, a ko hoce da ratuje prvo kod mene na obuku pa da vidimo kakav je borac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 20:50:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.